Днес съм радoстна, защото ...

• 33 984
  • 412
  •   1
Отговори
# 75
Е, значи няма да се налага да се фукам  Simple Smile, само добавих втората лентичка  Grinning

Аааа, никакви такива. Тук ако знаеш какъв фен-клуб на Хранов има.  Grinning Така че подробностите са от значение.
Пък и Аничка се похвали за концерта на АМ, ти си премълчаваш. Ние сме парче клюкарки и трЕбе да знаем.  Laughing

# 76
Защото дъщеря ми става на 2 годинки!  bouquet

# 77
  • София
Trouble Maker, да ти е жива и здрава щерката, и да те слуша умереноза да не ви е скучно, че децата не разбират много от дума  Mr. Green . Весело да си изкарате и да я нацелуваш от мен. Честит ви празник.   bouquet   bouquet   bouquet

# 78
Зравейте мили момичета!
Колкото и глупаво да ви звучи аз съм радостна днес, защото семейството щъркели, което наблюдавам от доста време на път за работа има две малки... днес ги видях, бяха си подали главичките  Grinning
... та пожелах щъркелът да донесе бебчета на всички ни   Praynig Praynig Praynig
Прегръщам ви  Hug

# 79
Дан4е, дай Боже да донесат малките Щъркелчета много, много малки бебчета.  Praynig  Praynig

# 80
... странно  newsm78 според поверието би трябвало да съм най-щастливия човек на земята, защото всеки ден виждам по 20 щъркела в полето(ловят си жабки  Grinning )... предавам щастието и късмета си на вас момичета  Peace Peace Peace

# 81
.... просто ми е спокойно и се чувствам добре...  Laughing Laughing Laughing

# 82
Вече усилено работим за ново бебче  luvbed и силно се надявам скоро да успеем  fertilization EFP preggo stork-boy stork-girl  ylinfant
Освен това днес започвам на нова работа.  Mr. Green Мисля, по-добра от предишната...... Praynig
Прегръдки на всички....... Hug Hug Hug и успешен ден  bouquet

# 83
  • София
успех на новата работа миличка,нека ти донесе много късмет .Още по-голям успех ти пожелавам в бебеправенето.То нали и ние яко сме се заели,тъкмо може да разхождаме заедно големо коремчета из Дружбенските улици. Heart Eyes

# 84
angels_zg, чул те господ  Praynig Hug  bouquet

# 85
... защото тая вечер моята беба се обърна сама - по корем и после пак по гръб. Много ми е жилава, пу-пу да ни е жива и здрава, обичаме я безкрайно!

# 86
пу-пу  Peace от твоята уста в на господ ушите!!! Много се радвам за вас.... Hug

# 87
yasna   Hug тъпкано да ти се връща ... скоро Wink

# 88
До сега не съм писала при вас, но реших да го направя. През февруари 2006 преживях спонтанен аборт, но не тук е мястото за това! Просто исках да знаете, че съм съпричастна с всичките ви чувства, макар че моето ми звучи като прашинка в сравнение с вашите преживявания, но мисля че болката е една и съща!
И сега по темата!
Радвам се, защото имам най-любящият съпруг...
Радвам се, че вече имам дъщеричка, която ме изпълва с невероятно щастие...
Радвам се на всяка нейна усмивка и благодаря на Бога, че ми я е дал и че я пази жива и здрава...
Радвам се, че имам надежда за утрешния ден...
Радвам се, че ви има, за да споделите моите радости!   bouquet Hug Heart Eyes

# 89
Шерче, вече си имаш фитнес-инструктор.  Mr. Green
VJG,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт