Днес съм радoстна, защото ...

• 33 978
  • 412
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес ми е радостно защото
-страшно много си обичам мъжлето
-днес ще си платя почивката на моренце
-времето е страхотно Hug

# 91
  • София
cher, цункай малката гимнастичка от нас Heart Eyes

# 92
Днес в автобуса се натовариха една сурия неприлично възпитани деца. Бяха тихи, отстъпваха място на възрастните хора. Надупчиха билети. Средна възраст І-ви клас. И кавалер си имаха, който подреди всички съпровождащи го "жени" да седнат. Сгряха ми сърцето.  Heart Eyes

# 93
  • София
Рони, голям кеф е като видиш че има такива чудни дечица.
А аз днес съм изключително радостна, защото една уникално силна жена претърпяла най-голямата си загуба
миналата година, роди днес живо и здраво момченце. Да са ни живи и здрави и нищо да не помрачава щастието им от тук нататък.
Това ме кара да скачам от щастие. А и това, че голяма част от вас, вече са ми много под кожата, и ми е трудно вече да си представя живота без присъствието ви. Thank you.

# 94
Да са живи и здрави и късметът да бъде винаги с тях!
На майчето, бързо възстановяване.   bouquet

# 95
Днес съм радостна, защото моето майче е юбилярка(50г)  Tada ... да ми е жива и здрава. Тя беше до мен в най-трудните моменти и е много силна жена. Поскарахме се, но превъзмогнах себе и  насроенията си и прекарахме добре. Осъзнах също, че съм започнала да си стъпвам на краката и страха ми взе да отминава... с нетърпение си чакам мъжа и опитите за бебче да започнат  Embarassed
Въздържах се от писане, защото бях потънала в дупка тези дни, но слънцето изгря от самосебе си  Wink
Целувам ви  Hug

# 96
Да е живо и здрав омалкото бебче и много да радва мама и тати!  bouquet
Дан4ето, честит юбилей на майка ти! Още много години да ти помага, а ти да й носиш щастие и много усмивки! Hug

# 97
Радостна съм, защото бях на консултация при проф. Кременски - прекрасен човек!
От всичко, което говорихме почти час и половина, най- много ме зарадва, че ни даде зелена светлина за бебеправене!!!От седмица пия и фолиева киселина, щастлива съм, но и малко изплашена, но знам, че всичко ще бъде наред!Вярвам!

# 98
Браво ШуШу, само така - с вяра и всичко ще бъде наред. Hug

# 99
  • София
Шушу, вярвай че всичко ще е наред, и то ще е наред. Успех, и имаш стиснати палци.

# 100
Шушу, вярвай че всичко ще е наред, и то ще е наред. Успех, и имаш стиснати палци.
Имаш и моите стиснати палци! С теб трябваше да раждаме заедно1 помня добре историята ти. Зарадва ме искрено.

# 101
# 102
Благодаря ви, момичета!!!
Радвам се, че ви има! Честно, не е някаква превземка или  нещо подобно. В този форум намерих кътче, в което да приютя наранената си душа, където мога да плача, но и да се радвам. Сред хора, които имат сила и вяра и въпреки всичко или заради всичко, което са преживели, не се предават и продължават напред.

Ще споделя и още нещо, но не за да ви натъжавам. Защото днес не съм тъжна.
Днес трябваше да прегърна моят мъничък Иван. Днес запалих свещичка за него. Седнах на един стол и я гледах как гори. Почувствах топлина и спокойствие. Усмихнах се.
Този пламък няма да угасне никога - нито за мен, нито за моето ангелче. Този пламък ще гори, докато съм жива и докато го нося в сърцето си. Този пламък е моята вяра. Моята обич.

# 103
# 104
ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД ШУШИ  Hug Hug Hug
Усмихвай се, бъди щастлива, това е твое задължение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт