Умеем ли да бъдем бедни?

• 16 672
  • 345
  •   1
Отговори
Беднотията ни затисна отвсякъде, без да се интересува за порок ли я имаме или не, пеем ли, докато работим, и изобщо работим ли. Хич не я засяга как ние в личен или държавнически план ще й отговорим.

# 1
Да не дава Господ!- аз сигурно ще отговоря на беднотията с депресия- тежка!
Не мога да приема мисълта да мизерствам, да мизерства и детето ми....

# 2
  • тук-там
А, бе честно да ти кажа - като гледам заведенията по Главната - и денем и нощем - де е тая беднотия  Thinking
Та на въпроса ти - НЕ, незнаем как да живеем бедно - българинът си е селянин - и 1 лв да има ще го похарчи така, че да видят колкото се може повече хора. Ниско самочувствие, простотия и показност - Ще ползвам клише, но....Бай Ганьо ще е жив вечно, явно е нещо с гените....
Ама тези на прабългарите, щото аз съм русичка и се пиша към славяните  Mr. Green

# 3
  • Сф
айде,айде 20 години все сме в криза.......и тая ще отмине..... Пък и всеки си има начини за справяне с кризата...............трябва само бърза ориентация .. Whistling

# 4
Има далеч по-страшни неща от бедността.

# 5

Освен да си неизлечимо болен, друго няма. Защото, ако дълго време се задържиш финансово беден, няма как да не обеднееш и духовно. Ако някой не вижда връзката, значи не знае що е мизерия от личен опит.

# 6
  • София
Аз не разбирам въпроса Rolling Eyes

# 7

Освен да си неизлечимо болен, друго няма. Защото, ако дълго време се задържиш финансово беден, няма как да не обеднееш и духовно. Ако някой не вижда връзката, значи не знае що е мизерия от личен опит.

Била съм и бедна и богата. И държа на казаното горе.

# 8
  • София
Подкрепям минзухар. Без да съм била богата де, надявам се да предстои Laughing Но съм била бедна и щастлива. И влюбена Heart Eyes Категори4но бедният ми период не е най-тежкият от живота ми.

# 9
Белинда, подписа ти ме разсмя искрено!  Hug
Извинете за спама!

# 10
  • София
Изскубна го, мискинът му с мискин, барабар с табулацията Laughing

# 11
Както казват старите хора - д..е знае и две и двеста.

# 12
А, бе честно да ти кажа - като гледам заведенията по Главната - и денем и нощем - де е тая беднотия  Thinking
Та на въпроса ти - НЕ, незнаем как да живеем бедно - българинът си е селянин - и 1 лв да има ще го похарчи така, че да видят колкото се може повече хора. Ниско самочувствие, простотия и показност - Ще ползвам клише, но....Бай Ганьо ще е жив вечно, явно е нещо с гените....
Ама тези на прабългарите, щото аз съм русичка и се пиша към славяните  Mr. Green
ThinkingАз мисля същото,без да съм от славяните май. WinkКато гледам какви тупурдии покрай баловете,какви рокли,коли и ресторанти...Като гледам пълните заведения...Като гледам кой какви телефони за маса пари си купува..често на изплащане де.Маркови дрехи и маратонки...Всичко това ме навежда на мисълта,че или кризата е измислица или гледаме да покажем стандарт на живот,какъвто всъщност нямаме.За мен е второто.Не,не умеем да сме бедни.

# 13
Сега особено по абитуриентски балове, на страшна беднотия ще се нагледате...
Кой с ферари, кой с лимузина... На кой роклята от Жени стил, на кой костюма от Армани.  Joy

# 14
Има ли някаква техническа възможност теми с подобни заглавия да не попадат в полезрението ми, защото, адски, ама адски ме разстройват! Утре смятам да повикам някакъв компютърен специалист, ако може да вгради сензор, който да не допуска до компютърът ми подобни теми, в които присъстват думи, като "бедност", "беден", "безпаричие" и всичките им производни. Ще го направя Thinking

Ядреното оръжие?

Общи условия

Активация на акаунт