Умеем ли да бъдем бедни?

• 17 209
  • 345
  •   1
Отговори
# 45
Самурайке, питай го тоя доктор как да съхраня себе си, като нито козметиката, нито филърите са по здравна каса.  Rolling Eyes
1ви вариант - съхраняваш една доста по-плоска версия на себе си.
2ри вариянт - звъниш на доктор Умриго
 Hug

Това беше готино  Hug

# 46
И да бъдеш беден ли е умение?

Мислех, че такова е да съумееш да си запазиш позициите при всякакви ситуации.
Да бъдеш беден... е лесно. От днес за утре го мога, хващам си чукалцата и напускам. Grinning

# 47
Да, умение е. И за съжаление бързо се забравя. Ето в  момента се чудя като как ще си внеса вноската по заема, като ще забавят детските след края на месеца, а и шефа ми е забавил една част от заплатата. Ако имате идеи -давайте. Но всъщност е въпрос на ежедневен контрол, баланс и хабене на нерви.

# 48
Mиринда, ипотека ли е това?
Ако да-мисля, че е добър вариант да говориш директно с банката, не знам точно с кого, но просто им обясни. Едва ли ще е проблем, като се има предвид колко народ го е закъсал.

# 49
Не е ипотека. Мислех си и за този вариант. Веднъж си бях навишила овърдрафта със 72  стотинки. Това беше такса някаква, начислена след последното теглене.  Е, ако знаете какви писма получих. Ужас! Пък и ми е изгодна лихвата и хич не ща да давам повод. А и е смешно, щото всъщност вината не е в мен. 112 лв заплата има да взимам за април и 70 лв детски пак за април. Е, да му се не знае, като кога трябва да ги получа? По-вероятно да взема заем от близки.
Абе колая ще се намери, ама нервите кой ще ги върне?

# 50
Мой колега , който също плаща заем, хем не е със закъснения на заплатата, често го прави. Но ти си знаеш най-добре.

# 51
И да бъдеш беден ли е умение?

Мислех, че такова е да съумееш да си запазиш позициите при всякакви ситуации.
Да бъдеш беден... е лесно. От днес за утре го мога, хващам си чукалцата и напускам. Grinning
А  така, кажи им!
Не после на мен да ми викат идиотка Cry В крайна сметка тук сме се събрали всякакви- напълно нормални, по-малко нормални, млади, стари, жени в климакс....Но ако се обиждаме, форумът ще престане да бъде това, което е, а никой не иска да се случва подобно нещо, нали? Peace

# 52
Миме, че народът обедня напоследък, е факт.
Но самото заглавие "Умеем ли да бъдем бедни" ми е оксиморон.

# 53
  • София
...
Помня лукановите времена, купонната система, виденовата криза, банките гърмяха, парите се обезценяваха...Не знам дали съм била бедна, сравнено със сега съм била много бедна, но тогава такова беше всеобщото положение.Но бях щастлива защото всичко ми предстоеше, бедността не ми тежеше, бях богата с мадост и мечти.Но ако сега обеднея, това значи да изгубя всичко, което имам и съм постигнала...И макар винаги да съм казвала на мъжа ми ,че каквото и да се случи, важното е да сме здрави и заедно пък дори и в колибка (и си държа на думите), предпочитам да не се пробвам...
Да. Състояние "преди" и "след".
Едно е да стартираш млад, амбициозен и беден, а съвсем друго е да паднеш от високо.
Едното е безценно житейско предимство, поради простата причина, че човек, който е видял обратната страна на Луната има актив една допълнителна гледна точка, а другото най-често е глупост.

# 54
Самурайке, питай го тоя доктор как да съхраня себе си, като нито козметиката, нито филърите са по здравна каса.  Rolling Eyes
Зад "екран"  създаваш впечатление на интелигентен човек!
Не ти ли омръзна да се правиш на идиотка?    newsm78
И аз да питам Мимето,това ли е най-интересната роля която би могла да изиграеш?Почвам да мисля,че се възхищаваш на този типаж.Не си пожелавай този живот,че може и да се сбъдне Naughty

# 55
Ох, кви роли, кви театри или както беше приказката, кви 5 лв? Но, ако намекът е дали се възхищавам от себеси- да, възхищавам си се, харесвам се такава, каквато съм, Вас, също харесвам Hug
Айде, отивам да видя какво става с влашката сватба, че после трява да си правя маска на лактите. Hug

# 56
Никак не умеем, ама на някои им се налага.

# 57
Мария85 така усърдно се опитва да се представи за богата, но даже и себе си не може да излъже.

# 58
Ти пък ква си ooooh! Или, както вече се спомена, се регистрира, за да обсъждаш различните потребители? Аман от натрапници, връхлитат във форума ни, само за да всяват смут, егати хората #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 59
Мария85, от бедните прослойки си ти.....

Общи условия

Активация на акаунт