Днес съм радoстна, защото ...

• 33 945
  • 412
  •   1
Отговори
# 105
Днес съм радостна, защото остава все по-малко време до срещата с моя любим мъж, скоро ще се прегърнем и ще сме заедно, ще творим отново нещо прекрасно...
P.S. Шушу прости ми печатната грешка  Embarassed и не отричай, че "Шуши" е симпатично   bouquet

# 106
Радостна съм защото съм ЖИВА! Радостна съм, защото съм защото детето и мъжа ми са живи и здрави, както и останала част от семейството ми. Напоследък съм се затворилаа в собствения си свят, но днес искам да крещя ЖИВА СЪМ и ми се живее и искам да виждам само усмихнати лица. Пожелавам ви прекрасен уикенд мили майки!  bouquet

# 107
  • Виена
Днес ми е радостно, защото:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=203170.msg4348845#msg4348845

# 108
Ренка, споделям радостта ти , аз съм радостна по същия повод. Дай боже още такива.  Hug

# 109
Аз съм безкрайно радостна по същия повод. Все едно за съм забременяла - така се радвам, Весенце. Впрочме с Весела имам договорка - ражда си бебе и после ражда едно за мен. Така че фактът, че е бременна ме радва още повече - щото ще дойде ред и за моето бебе. Mr. Green

# 110
Днес не само съм радостна, а съм много, много щастлива......защо ли?

Имаме едно приятелско семейство, за мене са и деца все още,защото са на по 22г.,но минали вече по пътя на най-тежкото.....Преди година и половина заради безхаберието на докторите и расизъм може би(защото това семейство са роми, но за мен това няма никакво значение) оставиха Ани в 3ч посред нощ да роди мъртва първородната си дъщеря! Колко пъти има е казвала,че все по-слабо и по-слабо усеща бебето си, но...те само загасили лампите и  и казали да се опита да спи в предродилната...В 3ч. спряла да я усеща и всичко било до тук....

След това свекърва и имаше наглостта да и заяви,че се радва,че са загубили детето, да нямат други деца и пр. и пр. или ако имат - все същото да им се случва!

Преместиха се само заради свекървата в друг град! Ани забременя отново и ...днес около 10,15ч. мъжът и се обади да съобщи,че Ани е родила току що живо и здраво момиченце, 2,800гр. ! Вярвайте ми....очите ми се насълзиха от радост....от безумна и неописуема радост! Много, много съм щастлива заради тях! Ани е толкова крехко същество, малко и дребно момиченце, пее разкошно, на мъж и му прави чест,че не послуша майка си,а тръгна след жена си и се преместиха в друг град! А въобще не им е лесно, живеят много трудно, на квартира! Но това няма никакво значение...От днес Ани и Асен са щастливи и горди родители на една принцеса,която се появи на този свят 3 дена по-рано от термина,без каквато и подготовка на забележителната дата 07.07.07г.

Днес съм радостна, защото приятелката ми стана мама след нечовешка трагедия!

Искам да бъда радостна по подобни поводи и за вас, скъпи момичета!Не унивайте!  bouquet

# 111
Да е жива и здрава принцесата на мама Ани! Да расте безгрижна, послушна и щастлива!
Периодът между двете бременности е ужасен... втората бременност също е много трудна, предвид лошите преживявания... Браво на майчето-герой! Това детенце ще стопли изстрадалата и душа! Много радост на цялото семейство!

# 112
  • Виена
Супер! Такива неща ми се четат! Да са живи и здрави и да се радват на великолепния подарък! А малката да расте здрава и прекрасна госпожица!   bouquet

# 113
Ей това е новина. Да е жива и здрава малката принцеса и да носи много радост на мама и тати.   bouquet

# 114
Живо и здраво да е малкото момиченце... Има нещо много красиво в тази дата - 07.07.07 - нека само късмет да й носи... Hug

# 115
Цоцич, живо и здраво да е малкото човече в семейството на приятелите ти. Бързо възстановяване на майката.
  bouquet

# 116
  • София
Да е живо и здраво!

# 117
Супер! Такива неща ми се четат!
И на мен!

Да е жива, здрава и безкрайно щастлива малката принцеса за радост на родителите си! А на мама Ани - бързо възстановяване!

# 118
  • Sofia
i az se razplakah ot radost
dai Boje pove4e takiva novini
 Hug  Heart Eyes   bouquet

# 119
  • В полите на Пирин планина
Цоцоланке - страхотна новина. Да са живи, здрави и щастливи цялото семейство. Много късмет на детенцето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт