Днес съм радoстна, защото ...

• 33 946
  • 412
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Днес съм радостна заради мама Берни и бебе Марти!!!  Heart Eyes  Hug   bouquet

# 121
Днес съм радостна заради мама Берни и бебе Марти!!!  Heart Eyes  Hug   bouquet
Разплаках се от радост  Laughing. Дано вече щастливите новини са повече за всички ни. Praynig

# 122
Радостна е слабо. Щастлива съм! Много! Заради Берни, заради Марти! Много ви обичам!

# 123
Мазно ми е. Дааа.  Grinning
Берни е виновна. Дааа.  Grinning

# 124
Защото вече си имаме още една силна мама и нейното бебче Марти. Да са ни живи и здрави!!! Hug  bouquet

# 125
  • Виена
Мазно ми е. Дааа.  Grinning
Берни е виновна. Дааа.  Grinning

smile3540 newsm35 #Milti moresmile

# 126
Берни, благодаря ти, че внесе слънчев лъч в ежедневието ни и ни донесе такива приятни емоции!    bouquet Толкова е хубаво, когато четеш такива новини!

# 127
Усетих първия истински ритник. Страховете са с един по-малко.  Hug

# 128
Браво, Борианка   bouquet. Пожелавам ти лека-полека всички страхове да изчезнат. Hug

# 129
Усетих първия истински ритник. Страховете са с един по-малко.  Hug

И за нас е много хубаво, когато вие, бремелинки, ни радвате с такива чудесни новини! Борианче, Hug

# 130
Беше ми тъжен ден. Но отворих тази вечер форума и видях, че Рени е родила! Плаках. Отдавна не бях плакала така - от радост, от облекчение и едно такова приятно пърхащо усещане. От опиянение пред мисълта, че там на много километри от нас едно малко човече за първи път се среща с мама, за да отбележат едно приказно начало... Толкова е хубаво.

# 131
Беше ми тъжен ден. Но отворих тази вечер форума и видях, че Рени е родила! Плаках. Отдавна не бях плакала така - от радост, от облекчение и едно такова приятно пърхащо усещане. От опиянение пред мисълта, че там на много километри от нас едно малко човече за първи път се среща с мама, за да отбележат едно приказно начало... Толкова е хубаво.
Толкова е хубаво. Днес не съм просто радостна, днес съм щастлива, защото си имаме още едно бебе - силно бебе на силна мама. РениHug.

# 132
  • Разград-София
Толкова е хубаво. Днес не съм просто радостна, днес съм щастлива, защото си имаме още едно бебе - силно бебе на силна мама. РениHug.

И аз така ! Деня ми почна криво ... но сега съм толкова щастлива че има още едно бебче .. силно бебче което ще радва Рени .... много ми е готино !

# 133
...ми беше последния работен ден.От утре съм в отпуск и много се надявам да успеем да починем пълноценно и да се откъснем за малко от ежедневието .Няма да отсъствам дълго,но като си дойда очаквам да чета много хубави новини.Долната част на Списъкът да се прехвърли нагоре.Поздрави на всички и много целувки. Hug Hug Hug

# 134
От вчера съм радостна, защото една бивша колежка след един спонтанен аборт и дълго лечение е бременна! Хайде и всички вие след нея...Мерри - след почивка по-лесно се забременявало...Успех и приятна почивка на всички!

Общи условия

Активация на акаунт