A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 3 596
  • 97
  •   1
Отговори
# 90
Промото на АБИ за казахтанската тв Nature Fire

Персонажите на Алтън, Сефа и Гюлюшан явно остават, защото на страницата на АБИ пуснаха кратки интервюта с актьорите. https://x.com/abitvdizisi/status/2076320684679069760

Нарцис Grinning

Батю смени Бодрум с Чешме и сините бански със сиви  Heart Eyes

Ех, имаше ергенски времена коги носеше бански с флора и фауна, но сега са строго едноцветни  Joy
Скрит текст:

Още едно фенско предложение за партньорка в АБИ - Бюшра Девели. Макар и за кратко, мисля, че им се получи химията в "Мехмет"

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 16:05 от Косе Петрова

# 91

Персонажите на Алтън, Сефа и Гюлюшан явно остават, защото на страницата на АБИ пуснаха кратки интервюта с актьорите. https://x.com/abitvdizisi/status/2076320684679069760

Е то преди малко излезе интервю и с Есра(Махинур),  ама нищо не им разбирам. Дано и тя остане! Hands Pray

# 92
Е то преди малко излезе интервю и с Есра(Махинур),  ама нищо не им разбирам. Дано и тя остане! Hands Pray

Да, снимали са ги отдавна. Как пък не можаха да поразпитат Афра и Кенан Kissing Heart

Голям скандал се вихри около известният музикант Халук Левент. Обвиняват го в злоупотреба с парите на фондацията му. Доколкото разбрах е арестуван. До вчера той беше с най-голямо обществено доверие,сега всички се надпреварват да го хулят. Лошото е, че някои нападат и актьорите, които веднага след голямото земетресение през 2023г. се отзоваха на призива му и моментално започнаха да събират средства за пострадалите райони. Още тогава имаше търкания между държавата и неговия частен фонд.Не знам дали това не са изфабрикувани обвинения и колко са добри адвокатите на Халук бей...но прогнозите никак не са добри...Head Band

#ÇetinTekindor #kenanimirzalioglu

# 93
Toni Helmy
Администратор
Звезден сътрудник
  · 1 ч  ·
▪️Официално: Ертан Куртулан, авторът на проектите # Ако кралят загуби, # Вътре и
# Музей на невинността, стана сценарист за втория сезон на сериала OGM Pictures за канала ATV, озаглавен: "Семейството е изпитание" / "# AileBirİmtihandir"
. ✍🏻 Във втория сезон зрителите ще преживеят значителен скок във времето, както и сбогувания с няколко героя - техните сюжетни линии ще бъдат завършени. ⏳Освен това режисьорът Джем Карджи напусна проекта и няма да работи по новия сезон. 🎬

# 94
Като ви чета съобщенията за A.B.I. започна да ми прилича на вица от соца за един кафеджия: "Аз не слагам кафе, те не слагат захар- какво пият?" Като ще правят друг сериал- да бяха завършили достойно първия.

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 19:48 от victoria vassileva

# 95
  • Варна
Значи... не са компютри, а компоти, хи хи.
На нас какво ни пречиз ще почнем отначало.
Но наистина е жалко, толкова реклама, набраха инерция и накрая нищо.

# 96
Двоен ми се вижда Kissing Heart

Ертан Куртулан, авторът на проектите # Ако кралят загуби, # Вътре и
# Музей на невинността, стана сценарист за втория сезон на сериала OGM Pictures за канала ATV, озаглавен: "Семейството е изпитание"

Дано Ертан Куртулан се справи със завареното положение. Чета му биографията - " Ако кралят загуби" и "Музей на невинността" са адаптирани сценарии по романи, което казват е много по-трудно. " Ичерде" - мисля, че там сценария беше добър и логичен. Нямаше фантасмагории, като еднояйчни и двуяйчни близнаци, каквито обичат да слагат Ейлем и Сема Joy
Друго интересно за него е, че двамата с Кенан са стартирали кариерата си през 1998г. с "Deli Yürek " . Участва в сценарните екипи на сериала и филма  „Deli Yürek: Bumerang Cehennemi“ („Диво сърце: Бумеранг в ада“). които са имали невиждан успех за времето си.

# 97
Двоен ми се вижда Kissing Heart

Ертан Куртулан, авторът на проектите # Ако кралят загуби, # Вътре и
# Музей на невинността, стана сценарист за втория сезон на сериала OGM Pictures за канала ATV, озаглавен: "Семейството е изпитание"

Дано Ертан Куртулан се справи със завареното положение. Чета му биографията - " Ако кралят загуби" и "Музей на невинността" са адаптирани сценарии по романи, което казват е много по-трудно. " Ичерде" - мисля, че там сценария беше добър и логичен. Нямаше фантасмагории, като еднояйчни и двуяйчни близнаци, каквито обичат да слагат Ейлем и Сема Joy
Друго интересно за него е, че двамата с Кенан са стартирали кариерата си през 1998г. с "Deli Yürek " . Участва в сценарните екипи на сериала и филма  „Deli Yürek: Bumerang Cehennemi“ („Диво сърце: Бумеранг в ада“). които са имали невиждан успех за времето си.

Hug Ами то завареното положение си е нулирано. Почти всичко се разкри, Ейлем занули главната героиня, че и на път беше да занули и Батю, добре, че там има вратичка за изход, дори и след години. Joy Та новия сценарист има картбланш да прави каквото си поиска. Дано измисли хубава история! Heart

Общи условия

Активация на акаунт