Тая вечер имам ново предложение, макар, че и тя е младичка, като Афра, но надявам се да е по смела. На пръв поглед са едно към едно със Синем-Берил Позам.
Тя постигна доста, не, че е по добра от Синем, ама няма кой да я мрази заради мъжо.

Тя постигна доста, не, че е по добра от Синем, ама няма кой да я мрази заради мъжо. 
Берил е хубава , не съм я гледала в действие, но има естествено излъчване.
май вече спря да ѝ пука от хейта, поне не ограничава коментарите, както правеше в първите години на връзката им.

Та в тоя ред на мисли, гледам в момента Айча Айшин Туран, мисля, че би паснала перфектно на Кенан(Доан), много ми напомня на Афра.
Само, че сериала и за сега върви добре и може да не се освободи навреме.

много здраве и успехи пожелавам, ама за батЮ, която и да е все ще се появи някой с претенции 
много здраве и успехи пожелавам, ама за батЮ, която и да е все ще се появи някой с претенции
Тя твоята роля си е бетон !
Ние само си чешем езиците, за да не кажат, че и ние ревнуваме и никоя не харесваме.
Иначе кой ще ни пита? А памперсите
, здравички да са ти и много да ви радват!

И още една клюка, дето не знам дали харесвам. "Според слуховете, се водят преговори със Съла Тюркоолу, за участието ѝ във втория сезон на сериала „Семейството е изпитание“ заедно с Кенан Имирзалъоолу и ако се постигне споразумение между страните, тя ще стане негов партньор в проекта. " 
Препоръчани теми