A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 3 480
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
В "Карадай" Мелике Ипек Ялова беше на табуретка.

# 76
В "Карадай" Мелике Ипек Ялова беше на табуретка.

Иначе не ѝ липсва чувство за хумор : " Разбира се, че съм на тротоара" Joy

Последна редакция: вт, 23 юни 2026, 22:14 от Косе Петрова

# 77
Ами аз ще си дрънкам каквото ми дойде на ум, за да не боксува темата. Joy Тая вечер имам ново предложение, макар, че и тя е младичка, като Афра, но надявам се да е по смела. На пръв поглед са едно  към едно със Синем-Берил Позам. Heart Тя постигна доста, не, че е по добра от Синем, ама няма кой да я мрази заради мъжо. Joy

# 78
Hug

Берил Позам. Heart Тя постигна доста, не, че е по добра от Синем, ама няма кой да я мрази заради мъжо. Joy

Пипи, дрънкай Kissing Heart  Берил е хубава , не съм я гледала в действие, но има естествено излъчване.
Синем е добра актриса, но това, че е омъжена за Кенан , не ѝ помага на кариерата. По-скоро обратното, говоря за преди децата, занапред ще видим. Обаче , освен, че снима мъжа си за ИГ Grinning  май вече спря да ѝ пука от хейта, поне не ограничава коментарите, както правеше в първите години на връзката им.

Явно чакат новия сценарист...

Батю активно почива в Анталия

Споминал се е Кадир Инанър, една от легендите на турското кино. Любим актьор на Кенан.Broken Heart

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 17:06 от Косе Петрова

# 79
Привет! Hug Пак съм аз, тоя път не с предложение, че те са много, ама все младички. Joy Та една от предполагаемите отпада "Мерве Диздар и Джихан Айгер обявиха, че актрисата е бременна и очакват син." Heart

# 80
Честито на Мерве! И Фахрийе отпада от списъка, ще играе с Октай Кайнарджа.

И там голяма възрастова разлика, той е на 61 години, но няма никакви драми. Само на Кенан ли му е забранено да снима с "младички" партньорки 😀

# 81
Честито на Мерве! И Фахрийе отпада от списъка, ще играе с Октай Кайнарджа.

И там голяма възрастова разлика, той е на 61 години, но няма никакви драми. Само на Кенан ли му е забранено да снима с "младички" партньорки 😀

Не му е забранено, мисля, че всичко е просто ревност. Joy Та в тоя ред на мисли, гледам в момента Айча Айшин Туран, мисля, че би паснала перфектно на Кенан(Доан), много ми напомня на Афра. Heart Само, че сериала и за сега върви добре и може да не се освободи навреме. Joy Heart

# 82
Ще продължавам да ви игнорирам  в полза на новият размер памперс у дома, който отглеждаме 😍
иииииииииииииииии
защото за мен и моята ролА с батЮ никой нищо не казва
Чинно всичко съм прочела, нищо никъде… Nerd
На  Мара и Фефа Joy много здраве и успехи пожелавам, ама за батЮ, която и да е все ще се появи някой с претенции

# 83
Ще продължавам да ви игнорирам  в полза на новият размер памперс у дома, който отглеждаме 😍
иииииииииииииииии
защото за мен и моята ролА с батЮ никой нищо не казва
Чинно всичко съм прочела, нищо никъде… Nerd
На  Мара и Фефа Joy много здраве и успехи пожелавам, ама за батЮ, която и да е все ще се появи някой с претенции
Hug Тя твоята роля си е бетон ! Heart Ние само си чешем езиците, за да не кажат, че и ние ревнуваме и никоя не харесваме. Joy Иначе кой ще ни пита? А памперсите Heart, здравички да са ти и много да ви радват! Heart

# 84
  • Варна
Оо, Галка, честито! Само памперс може да измести Батю от първото място в сърцето ти.
Ние лятос трябва да се поддържаме във форма с клюки и предположения, че колко криминални интриги ще има за разплитане есента...

# 85
Няма нищо ново покрай АБИ. Само плажуващ батЮ забелязах 😍

Галка, сладкишчета са тези памперси 🐣🐣 Да са ви живи и здрави!

# 86
Шокиращи новини Nature Zap

Направо без думи ме оставиха. Ламия, добре, на никой няма да му липсва . Но Махинур тъкмо намери дъщеря си, оказа се, че и син има 😟 Йълмаз и той дойде в отбора, майка му щяха да търсят.

Положението се очертава, че наесен ще гледаме нов сериал. Батю ще ни компенсира за дългото си отсъствие 😀

# 87
Шокиращи новини Nature Zap

Направо без думи ме оставиха. Ламия, добре, на никой няма да му липсва . Но Махинур тъкмо намери дъщеря си, оказа се, че и син има 😟 Йълмаз и той дойде в отбора, майка му щяха да търсят.

Положението се очертава, че наесен ще гледаме нов сериал. Батю ще ни компенсира за дългото си отсъствие 😀
В един друг превод мернах, че последните трима не напускат, а остават. Кое е вярно иди, че разбери. Head Band И още една клюка, дето не знам дали харесвам. "Според слуховете, се водят преговори със Съла Тюркоолу, за участието ѝ във втория сезон на сериала „Семейството е изпитание“ заедно с Кенан Имирзалъоолу и ако се постигне споразумение между страните, тя ще стане негов партньор в проекта. "

# 88
И още една клюка, дето не знам дали харесвам. "Според слуховете, се водят преговори със Съла Тюркоолу, за участието ѝ във втория сезон на сериала „Семейството е изпитание“ заедно с Кенан Имирзалъоолу и ако се постигне споразумение между страните, тя ще стане негов партньор в проекта. "

И аз го мернах, но се направих, че не съм ...тя е 99 набор Joy

# 89
  • Варна
Може да пускат партенки да поддържат интереса през лятото.
На мен лично леличка и мадам сценарио никак няма да ми липсват, прав им път.
Махинур... имаше какво да развият в тази линия, ама нейсе.
За Съла Тюркоолу изобщо мълча. Щерка му ли ще играе? Афра им беше малка..
Наистина нов сериал, но важното е Батю да мърда. Останалото ще го изтърпим.

Общи условия

Активация на акаунт