A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 4 270
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Толкова ме е яд на този екип, (не на вас), че не искам да им чета глупостите, но изведнъж ме озари за актриса, която подхожда по възраст, а и ще намести чакрите на доктора, и на целия род... Шавал Сам.

Какичка му е Шевал, какичка, айде да не изпадаме от едната крайност в другата. Макар, че аз съм му оооще по какичка. Joy

# 106
Какичка му е Шевал, какичка, айде да не изпадаме от едната крайност в другата. Макар, че аз съм му оооще по какичка. Joy
Нарочно проверих- тя е родена през ноември 1973, а той през юни 1974. Тези 7 месеца въобще не ги броя. Шевал е огън. Точно това, което трябва.

# 107
  • Варна
Вземаме я. И според мен си подхождат. И възрастово, и като стил на игра. Има в нея веселичко, но и люто. Виждам ги заедно. Ако не е Галка, нека е тя.

# 108

Мъж на средна възраст (в разцвета на силите си), ерген, материално осигурен, с приятна външност, добро телосложение и висок ръст (46 номер обувки!!), интелигентен и образован(лекар - хирург травматолог), с разностранни интереси (бойни изкуства и стрелба по движещи се мишени), добри комуникативни умения и чаровна усмивка (ако реши да се усмихва) търси жена с цел партньорство (спешно!).
Възрастта и ръста ѝ не са определящи, само да е красива и талантлива 😂

------

# 109
Ами и Шевал Сам е заета, започва нов сериал "Солено кафе", подробности в общата тема.  Така, че очакваме други предложения! Heart

# 110
Щом за нас е сложен избора, то и на продуценти, сценаристи... е сложен.Затова все още нищо няма конкретно.

# 111
Щом за нас е сложен избора, то и на продуценти, сценаристи... е сложен.Затова все още нищо няма конкретно.
За нас не е сложен, има консенсус - Галка ще е! Heart Просто търсим дубльорка. Joy Тааа преди малко се сетих за Берен Саат, отдавна не е снимала, на години е тамам, а?

Общи условия

Активация на акаунт