A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 13 583
  • 328
  •   3
Отговори
# 315
Щях да кажа да  ѝ изсъхне баджака, ама то накъде повече?!

----------------

Тоз ситния взе да нарежда... Лейла, прекрасна,любима... ама ако сега рече ахугьозлюм на годеница си иии...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 23:37 от Galka 😊

# 316
  • Варна
Ахугьозлюм е за нашия човек, тоя ай парчасъ ѝ вика. Космическа любов преживява! Всички бандюги с нежна душа.

# 317
Синан ги натръшка всичките Joy

# 318
Туй ся приказки за лека нощ ли са? Приех предложението на ситния. Ще се омъжа за него. Пфууу...
Фрагмана нерде?

# 319
  • Варна
Избра си страна във войната и го уведомява официално!

# 320
Туй ся приказки за лека нощ ли са? Приех предложението на ситния. Ще се омъжа за него. Пфууу...
Фрагмана нерде?

Доан тъй са беше разгорял, направо го заля с ледена вода

# 321

Обещавам да ти разкажа всичко! Heart

# 322
Добро утро!

Никак не съм оптимиска за рейтинга. Много лоши отзиви чета за епизода, и то от верни фенове. Няма интрига, няма драма, казват, не добре подредена и скучна серия. А разполагат с две звезди, Кенан и Бергюзар, цар и царица на драмата 👑👑

-----

И да не звуча толкова драматично, малко усмивки 😀

# 323
Ама ако си мислят, че с този рейтинг могат да ни уплашат - лъжат се. Кога даваха батю с роклята рейта беше наполовина и на този даже 🤪😂 Ще ги гледаме докато ги дават. ✌🏻

# 324
Съжалявам, че ги събраха в резервен вариант, създаден набързо, на две- на три, а не в чисто ново дизи, но не драматизирам.
Познавам добре Бергюзар и тя винаги би поставила приятелството и лоялността над съображенията и сметките за рейтингите. Работила е по други свои проекти с продуцентите и винаги им е благодарила за доброто отношение. Видяла е възможност отново да работи с Кенан, който е и добър неин приятел. Каквито и да са рейтингите за мен Кенан винаги ще си остане един от най- добрите партньори на Бергюзар, а феновете му едни от малкото със здрав разум, самоирония и стоящи далеч от фанатичните изстъпления. Heart

# 325
# 326
Каквито и да са рейтингите за мен Кенан винаги ще си остане един от най- добрите партньори на Бергюзар

Варна Heart

Цитат
Ще ги гледаме докато ги дават. ✌🏻

Sonuna kadar! Ще гледаме и още как...Батю е като непериодична комета Nature Dizzy...не се знае, кога ще се доближи пак така близо, че да можем да го гледаме Joy

https://x.com/abitvdizisi/status/2100261680441610410

https://x.com/abitvdizisi/status/2100245089805107595

Берг на сета Heart Eyes

Head Band

# 327
На мен епизода не ми беше скучен. Heart Не разбирам какво им липсва на недоволните. Повече стрелба и трупове ли искат? Повече комедия ли? Или интриги? Така или иначе, от нас нищо не зависи. Head Band Мисля, че сериалния сектор е стигнал до такава точка на пренасищане, че вече и турския зрител не знае какво да харесва и какво не. Joy

# 328
Мисля, че сериалния сектор е стигнал до такава точка на пренасищане, че вече и турския зрител не знае какво да харесва и какво не. Joy

Анджак, Пипи! Hug
Обаче ако има малко дете, което да страда от ситуацията, рейтингите направо пощуряват. Сега ще видим Половина майка другия вторник. Там има сладко момиченце, може и да задмине комедията.

Общи условия

Активация на акаунт