A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 13 498
  • 327
  •   1
Отговори
# 315
Щях да кажа да  ѝ изсъхне баджака, ама то накъде повече?!

----------------

Тоз ситния взе да нарежда... Лейла, прекрасна,любима... ама ако сега рече ахугьозлюм на годеница си иии...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 23:37 от Galka 😊

# 316
  • Варна
Ахугьозлюм е за нашия човек, тоя ай парчасъ ѝ вика. Космическа любов преживява! Всички бандюги с нежна душа.

# 317
Синан ги натръшка всичките Joy

# 318
Туй ся приказки за лека нощ ли са? Приех предложението на ситния. Ще се омъжа за него. Пфууу...
Фрагмана нерде?

# 319
  • Варна
Избра си страна във войната и го уведомява официално!

# 320
Туй ся приказки за лека нощ ли са? Приех предложението на ситния. Ще се омъжа за него. Пфууу...
Фрагмана нерде?

Доан тъй са беше разгорял, направо го заля с ледена вода

# 321

Обещавам да ти разкажа всичко! Heart

# 322
Добро утро!

Никак не съм оптимиска за рейтинга. Много лоши отзиви чета за епизода, и то от верни фенове. Няма интрига, няма драма, казват, не добре подредена и скучна серия. А разполагат с две звезди, Кенан и Бергюзар, цар и царица на драмата 👑👑

-----

И да не звуча толкова драматично, малко усмивки 😀

# 323
Ама ако си мислят, че с този рейтинг могат да ни уплашат - лъжат се. Кога даваха батю с роклята рейта беше наполовина и на този даже 🤪😂 Ще ги гледаме докато ги дават. ✌🏻

# 324
Съжалявам, че ги събраха в резервен вариант, създаден набързо, на две- на три, а не в чисто ново дизи, но не драматизирам.
Познавам добре Бергюзар и тя винаги би поставила приятелството и лоялността над съображенията и сметките за рейтингите. Работила е по други свои проекти с продуцентите и винаги им е благодарила за доброто отношение. Видяла е възможност отново да работи с Кенан, който е и добър неин приятел. Каквито и да са рейтингите за мен Кенан винаги ще си остане един от най- добрите партньори на Бергюзар, а феновете му едни от малкото със здрав разум, самоирония и стоящи далеч от фанатичните изстъпления. Heart

# 325
# 326
Каквито и да са рейтингите за мен Кенан винаги ще си остане един от най- добрите партньори на Бергюзар

Варна Heart

Цитат
Ще ги гледаме докато ги дават. ✌🏻

Sonuna kadar! Ще гледаме и още как...Батю е като непериодична комета Nature Dizzy...не се знае, кога ще се доближи пак така близо, че да можем да го гледаме Joy

https://x.com/abitvdizisi/status/2100261680441610410

https://x.com/abitvdizisi/status/2100245089805107595

Берг на сета Heart Eyes

Head Band

# 327
На мен епизода не ми беше скучен. Heart Не разбирам какво им липсва на недоволните. Повече стрелба и трупове ли искат? Повече комедия ли? Или интриги? Така или иначе, от нас нищо не зависи. Head Band Мисля, че сериалния сектор е стигнал до такава точка на пренасищане, че вече и турския зрител не знае какво да харесва и какво не. Joy

Общи условия

Активация на акаунт