Февруарските мами на 2027 ❄

• 3 751
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
Плажът, при който се влиза в басейн/море, според мен би могъл да попречи, ако причини някаква инфекция. Особено в по-напреднала бременност. Не съм го обсъждала с моето АГ. Ние все още не сме планували почивките, само сме си набелязали дати, при които дай Боже, ако всичко е наред, ще съм във втори триместър, но мисля, че няма да ми е такъв проблем да не влизам. При положително мнение от АГ за влизане, то със сигурност е добре да се смени банският със сух след измиване с чиста вода и т.н.

# 76
Тъкмо бях на преглед при Яков в Майчин дом, той е много обран в приказките.  Рано идваш каза ,4та гестационна . Прегледа изследванията и ми изписа Клексан 0.4 и да отида след една седмица пак . Може би заради предната загуба страха ми е огромен и това чакане има ли бременност няма ли ,човек може да се побърка😀

# 77
Тъкмо бях на преглед при Яков в Майчин дом, той е много обран в приказките.  Рано идваш каза ,4та гестационна . Прегледа изследванията и ми изписа Клексан 0.4 и да отида след една седмица пак . Може би заради предната загуба страха ми е огромен и това чакане има ли бременност няма ли ,човек може да се побърка😀
В 5-та г.с. не е ли пак рано? Аз като теб бях в 4-та и ме вика чак след две седмици. Много се надявам тогава вече да чуем пулс. А този Клексан за какво е?

# 78
Здравейте, момичета, вчера пуснах кръвни изследвания и се оказах с положително чхг, след година опити и надежди. Вече имаме едно по-голямо детенце на 2 години и вълнението е голямо. С късна овулация съм, мисля да ида на първи преглед на 1.07, въпреки че осъзнавам че е много рано. Има ли момичета с късна овулация? Кога отидохте на пръв преглед?

# 79
Ами и според мен е рано но ме записа на 9ти юли . Инжекциите са понеже имам спонтанен аборт в 12ста седмица и след направени изследвания се разбра ,че имам тромбофилия и за да бъдем спокойни препоръча през ден пет дена да ги бием...

# 80
За морето и басейните знам че е заради инфекциите. Макар че аз цял живот тренирам плуване и не съм имала такива проблеми. На 6ти ще питам и моята че почва да ми липсва водата.

Аз бях на преглед в края на 5 седмица. Не можа да го измери както трябва защото още е много мъничко но си се видя всичко което се очакваше да се види. Аз по скоро отидох да видя дали е едно или две (защото трансферирахме двечки) и дали си е на мястото че много се притеснявах за извънматочна.

# 81
Здравейте, момичета, вчера пуснах кръвни изследвания и се оказах с положително чхг, след година опити и надежди. Вече имаме едно по-голямо детенце на 2 години и вълнението е голямо. С късна овулация съм, мисля да ида на първи преглед на 1.07, въпреки че осъзнавам че е много рано. Има ли момичета с късна овулация? Кога отидохте на пръв преглед?
Аз съм била с късна овулация. Отидох уж в 6-та, а се оказах в 4 г.с. 🫣.
Като отидох бях с 10-12 дена закъснение.

# 82
Здравейте , с последна менструация 10.05 , днес се записвам и аз с положителен тест Simple Smile
Как се чувствате? Имате ли неразположения Simple Smile

# 83
Здравейте , с последна менструация 10.05 , днес се записвам и аз с положителен тест Simple Smile

Честитоооо❤️ Всичко ще бъде наред!
При мен нищо особено, придърпва ме леко ниско долу и само ми се спи😀 Имам час за 9ти и дай боже чуем сърчице . Желая Ви късмет и лека бременност
Как се чувствате? Имате ли неразположения Simple Smile

# 84
Аз имам страшен апетит , и леко придърпване долу.

# 85
Руми, при мен последна менструация беше на 08.05. Имах повече апетит допреди седмица, но сега отслабна. От няколко дни усещам промяна във хранителните предпочитания - хапва ми се лека храна, плодове, днес доматена сума. Започнах 56кг, в момента съм 58 (damn утрогестан и естрофем!) Дано овладея положението. Момичета, вие как се движите с килограмите?

Иначе все още не ми се гади, дано и да не започне.

Ходя си на работа, макар че работа ми е свързана със стоене на крак по 6-7 часа дневно.

# 86
Руми, при мен последна менструация беше на 08.05. Имах повече апетит допреди седмица, но сега отслабна. От няколко дни усещам промяна във хранителните предпочитания - хапва ми се лека храна, плодове, днес доматена сума. Започнах 56кг, в момента съм 58 (damn утрогестан и естрофем!) Дано овладея положението. Момичета, вие как се движите с килограмите?

Ходя си на работа, макар че работа ми е свързана със стоене на крак по 6-7 часа дневно.

Аз съм 54 килограма,  днес се претеглих още съм толкова но тъкмо изядох една пица и мисля утре да не гледам кантара 😀 иначе не ми се гаси, все съм жадна и все пишкам. Аз работя в мол по 10 часа права

# 87

Аз и посред нощ съм гладна , повдига ми се , става ми лошо... като килограми съм 57 , но корема ми се подува , и съм като прасе.

# 88
На мен с първата бременност много ми се гадеше до 5ти месец и бях свалила 10 килограма. Можех да ям само варени картофи и салати.. от всичко друго ми се гадеше. Надявам се тази бременност да е по-лека в това отношение

# 89

Аз и посред нощ съм гладна , повдига ми се , става ми лошо... като килограми съм 57 , но корема ми се подува , и съм като прасе.

Оооо и аз съм като хлебарка и не мога да разбера защо е това подуване от сега в корема . Понеже нямах идея ,че ще стане от първия път ,си поръчах от шийн роклички с бюстиета и комплекти, абсурд да ги облека то съм смешна 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт