Февруарските мами на 2027 ❄

• 3 747
  • 130
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен! Аз съм в януарската група, но тъй като съм с късна овулация може би термина ще е февруари. Това ми е втора бременност, първото детенце е на 2 години. В момента съм в 8 г.с. и се надявам всичко да е наред. Имам ужасно гадене и повръщам понякога и умората е голяма. Пожелавам на всички лека бременност и пухкав финал.

# 91
Мен много ме болят гърдите, коремът ми е подут все едно съм в 5 месец… Иначе съм си на килограмите все още. Ям си както по принцип. С предната бременност качих много, чак не е за казване. До преди една година се борих с кг-те и свалих 10. Сега всичко наново, но пък е за хубаво!

# 92
Да, коремът ми е буквално като в 5ти месец. Мислех, че по-натам започва наедряването, но явно не.

В моя случай - абсурд за роклички и бюстиета, току-що си изгладих тениска ХL за утре.

# 93
Аз с предната бременност нямах никакъв корем до 5ти месец, сега съм много подута

# 94
Имаме ли групичка във фейсбук? Би било много готино да сл споделяме там ❣️

# 95
Аз съм впечатлена колко много от сега ми пораснаха гърдите. 24/7 съм с едно огромно спортно бюстие. Бях D чашка преди това сега сигурно вървя към Я... И като са изскочили тези вени от тях.. оня ден като си сложих банския за плажа ми то горкия само зърненцето покри, пък аз винаги купувам такива които хубаво си крият. Толкова смешно ми стана.

Килограми гледам да не меря че все имам проблеми с тях пък сега не му е времето за депресии. Знам че качих килограм. Толкоз му е

# 96
Добро утро на всички от стринка Ви Ели,която всеки ден става в 7 часа😀 и понеже вчера много се хвалих, че не съм качила грам, е днес съм с килограм напред. Аз съм едва 4та гестационна и гърди не ме болят ,леко са наедрели но все още си личи ,че тях съм взела на татко гена 😀 все още ме придърпва леко долу и кръста ме боли . Весела неделя на всички ❤️

# 97
Добро утро на всички от стринка Ви Ели,която всеки ден става в 7 часа😀 и понеже вчера много се хвалих, че не съм качила грам, е днес съм с килограм напред. Аз съм едва 4та гестационна и гърди не ме болят ,леко са наедрели но все още си личи ,че тях съм взела на татко гена 😀 все още ме придърпва леко долу и кръста ме боли . Весела неделя на всички ❤️
Ох , аз ставам в 2,4 , и в 7 часа. Все ми се пикае , все ми е топло.. болки в кръста нямам , ама с първата бременност имах зверски болки.. каквото имам сега го нямах преди 6 години , и обратното 😁

# 98
Хаха и аз съм като Ели, с на татко гена, та се надявам сега да напълня малко чашката😄 иначе само сутрин леко ме наболяват  гърдите и после все едно нищо... храната като цяло не ми е много вкусна, а от време на време ми се гади, но бързо отшумява. Като цяло нямам много симптоми и чак понякога се притеснявам дали всичко е наред. Следващият ми преглед е чак на 9.07, а последния беше на 18.06, струва ми се цяла вечност това чакане за следващите прегледи.

# 99
Ами и според мен е рано но ме записа на 9ти юли . Инжекциите са понеже имам спонтанен аборт в 12ста седмица и след направени изследвания се разбра ,че имам тромбофилия и за да бъдем спокойни препоръча през ден пет дена да ги бием...

Ели, ти какви тримбофилии имаш? Аз имам MTHFR, TAFI, PAI I - хетерозиготни. Бяха ми изписали фраксипарин 0.3 от положителен тест до края на бременността. След първата инфекция прокървих и лекарят каза да ги спирам. Попитах с какво да ги заместя, отговорът беше "с нищо". И много се притеснявам да не стане беля.

# 100
Хаха и аз съм като Ели, с на татко гена, та се надявам сега да напълня малко чашката😄 иначе само сутрин леко ме наболяват  гърдите и после все едно нищо... храната като цяло не ми е много вкусна, а от време на време ми се гади, но бързо отшумява. Като цяло нямам много симптоми и чак понякога се притеснявам дали всичко е наред. Следващият ми преглед е чак на 9.07, а последния беше на 18.06, струва ми се цяла вечност това чакане за следващите прегледи.
Даааа същата съм, точно щото нямам велики симптоми освен лекото придърпване отдолу нищо кой знае какво или от пръстите си да го изсмуча да си измисля нещо 😀 и аз съм на 09.07 на преглед ще съм 5та гестационна седмица, рано е но тогава ме записа гинеколожката.  Вярвам, че при всички ще се получат нещата и ще гушкаме живот и здраве бебче.  Дай боже моето да,е момиче 😀

# 101
Здравейте, и аз се включвам! Чухме пулс в 6та седмица, сега ме викат пак на 2.07. Имам едно малко дете на 3г и като цяло този път ми е супер лошо. Предният повръщах, но сега не мога. Иначе вече бяхме на море. АГ ми каза - сух бански след всяко мокрене особено след басейн. Вие какво пиете за гадене?

# 102
Здравейте, и аз се включвам! Чухме пулс в 6та седмица, сега ме викат пак на 2.07. Имам едно малко дете на 3г и като цяло този път ми е супер лошо. Предният повръщах, но сега не мога. Иначе вече бяхме на море. АГ ми каза - сух бански след всяко мокрене особено след басейн. Вие какво пиете за гадене?
С предишната бременност бях така , цели 5 МЕСЕЦА. Нищо не помагаше , ама нищо.. минава

# 103
Мен пък много ме мъчи подут корем 😐 Рано е а все едно вече си личи че съм бременна. Не е бременното коремче, по скоро е от бъркотията от хормоните, защото съм в 7+2 с

# 104
Да се оплача и аз. Вече не знам кой неприятен симптом от какво е. Дали от утрогестана, дали от бременността.
Кафе нещо не мога да пия, а толкова обичам. Днес пих една напитка на старбъкс слим с кафе - хареса ми, изпих я без проблем.
С храната също положението е зле, почти не знам какво ми се яде, а без храна не става, че доста ми прималява. Неща, които обичам - става ми лошо като си помисля за тях. Сусамовият тахан с меда и какаото, които си направих преди два дни, не мога да се насиля да изям, а е нещо, което ме зарежда и по принцип обичам. Не искам да ям захари, но като ми прималее, хапвам нещо сладко... по принцип не ям. Сега съвсем не е препоръчително, но ме вдига. Иначе съм почти постоянно изморена. По принцип спортувам, но ограничих не само спорта, но и движението. Едно, заради умората и второ, защото имам препоръка за лежане заради кафяво зацапване, което за щастие спря. Иначе си ходя на работа, където съм седнала. Последното не е препоръчително да е цял ден и гледам от време на време да правя някакви празни курсове напред-назад, като ставам. Но пък да се затворя в нас и само да лежа не ми се стори добра идея, защото времето ще спре и психически сигурно доста рано ще сдам багажа. Не съм се теглила, усещам се подута, но не искам допълнително да се депресирам, ако не ми хареса числото на кантара.. Не съм повръщала, само една сутрин беше много на косъм положението... но това усещане, че ми е нещо лошо, че нещо ми се гади, че нещо ми е зле си ме съпровожда почти по цял ден.
Моля се всичко да е наред и всички тези неудобства да си струват, че и притеснението си го има.

Общи условия

Активация на акаунт