Февруарските мами на 2027 ❄

• 6 831
  • 186
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм на 24.09 на втора фетална, при Ивелина Димитрова. Една позната ходи скоро и каза, че е много доволна.

# 181
Много яко, нямам търпение и за моя преглед (чааак на 25тии).

Снощи стана нещо много смешно и с мъжа ми се спукахме от смях но след това усетих остра болка ниско в ляво, където ми почва бедрото.. не знам дали го обяснявам правилно. После сигурно около час целия ми корем ме стягаше, нямаше болка но беше много неприятно. Доста се притесних да не е нещо сериозно. Изпих един но шпа защото така ми е казано от следящата к си заспах. Сутринта малката беше много бурна та се успокоих. Днеска всичко е точно. Не знам какво беше това, доста непроятно чак съжелих че толкова се смях.

И на мен ми се случва често това, дори без да съм правила нищо, така че не се обвинявай. АГ каза, че е нормално.

# 182
Бях на първа при Ивелина Димитрова, на втората пак ще съм при нея. Останах страшно впечатлена с какъв професионализъм и увереност говореше тази жена. Гладък изказ, абсолютно всяка част по бебешката анатомия ни беше показана и разяснена. Таткото беше до мен, защото например на обикновените АГ прегледи не окуражават мъже да влизат. Бебка много мърдаше тогава и даже ме изпрати да се разходя до тоалетната и ме изчака да се върна, за да довърши прегледа адекватно. Отдели ни сигурно 40 минути, направи и много хубави снимки, които са ни чудесен спомен.

# 183
Бях на първа при Ивелина Димитрова, на втората пак ще съм при нея. Останах страшно впечатлена с какъв професионализъм и увереност говореше тази жена. Гладък изказ, абсолютно всяка част по бебешката анатомия ни беше показана и разяснена. Таткото беше до мен, защото например на обикновените АГ прегледи не окуражават мъже да влизат. Бебка много мърдаше тогава и даже ме изпрати да се разходя до тоалетната и ме изчака да се върна, за да довърши прегледа адекватно. Отдели ни сигурно 40 минути, направи и много хубави снимки, които са ни чудесен спомен.
Супер, много вълнуващо. При мойте АГ прегледи няма проблем да влиза таткото😊 Сега ме пращат в Марковс, другия месец съм на втора фетална. Записах се за проф. Марков по препоръка на моя доктор

# 184
Момичета, запазихте ли вече часове за фетална морфология? Някоя да е била в Марковс? Ако може мнения?
Аз съм запазила в Неоклиник при Милена Цолова(моята АГ ме праща там), за 07.10, ще съм между 22 и 23 седмица тогава

# 185
Момичета, запазихте ли вече часове за фетална морфология? Някоя да е била в Марковс? Ако може мнения?

Аз бях на първата при Марков, за втората също съм запазила там

# 186
Момичета имате ли нови бенки? Имам чувството че полудявам ама съм сигурна че вече имам поне три. Не са повдигнати съвсем нормални малки бенки са но са нови. Ще питам и АГто на 24ти ама да ви питам и аз хаха

Общи условия

Активация на акаунт