Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 96

• 4 390
  • 140
  •   2
Отговори
# 45
Благодаря !

Това дали е подходящо за първите месеци според вас ?

# 46
Момичета, помощ. 14 г.с. съм. Направих ужасен синузит, първо с болки в главата, после и секрети+запушвания. Изписаха ми 7 дни Аугментин. Допих го миналата седмица на 16ти. Преди 2 дни започна да ме цепи пак глава, вчера вечерта беше много силно с висока температура - колко, еми бяхме на почивка и нямах термометър, ама беше зле положението. Изпих 2 парацетамола, днес сутринта пих пак защото ме болеше главата и имах температура, пак ме втрисаше (трябваше да ни прибера с детето до София). Бях в Токуда на УНГ, еми ЦРП-то било само 5, нека да видим дали ще искам да мра и тази вечер и ще го мислим. Вие борилилисте сес подобни проблеми и имате ли съвет накъде да поема. Много ме боли главата и сега.

# 47
Милата Head Band стискам палци по-скоро да мине този главобол. Аз не съм имала такива ядове, но кръвно мерила ли си? Да го държиш под око и него

# 48
Милата Head Band стискам палци по-скоро да мине този главобол. Аз не съм имала такива ядове, но кръвно мерила ли си? Да го държиш под око и него
Добре е кръвното, рискът за прееклампсия също. На нов антибиотик съм и така.

# 49
Здравейте, сега влизам в темата. Днес бях на преглед и установиха, че имам плоден сак и съм в 4 г.с. Откриха ми обаче и киста с голям размер.  Има ли сред вас бременни с киста на яйчника? Изписаха ми Дуф@стон. Но се притеснявам всичко нормално ли ще се развие.

# 50
Здравейте, сега влизам в темата. Днес бях на преглед и установиха, че имам плоден сак и съм в 4 г.с. Откриха ми обаче и киста с голям размер.  Има ли сред вас бременни с киста на яйчника? Изписаха ми Дуф@стон. Но се притеснявам всичко нормално ли ще се развие.
Сак в 4 г.с.? Интересно. Сигурна ли сте, че сте в 4-та седмица, толкова рано не се вижда сак? Да не са видяли кистата вместо сак?

# 51
При мен се видя сак 4+4. Мисля , че е нормален срок за това, след две седмици ембрион и видими пулсации.

# 52
  • София
Тинити, не би ли трябвало да си в 6г.с.?

# 53
Да, и аз мислих, че съм в 6 г.с. от календара и от кръвния тест така ми ги даваше. Каза ми обаче, че е с размер на 4 г.с. Заради късна овулация.  Имам и сак, и киста, която е голяма. 😕

# 54
Здравейте,
Не знам как е при вас, но зърната адски ме сърбят и се белят. Мажа се с какво ли не (маз, Palmers, Дефламол), но само докато са мазни е ок, после е страшно.
Може ли да ми препоръчате крем, който наистина успокоява и дори лекува.
Гледах този лилавия на Lanolin (ако някоя го ползва, нека сподели мнение)?

# 55
Здравейте,
Не знам как е при вас, но зърната адски ме сърбят и се белят. Мажа се с какво ли не (маз, Palmers, Дефламол), но само докато са мазни е ок, после е страшно.

Върши чудесна работа и като балсам за устни Simple Smile

# 56
Здравейте,

Върши чудесна работа и като балсам за устни Simple Smile
Благодаря за отговора.
Откъде го купувате?

# 57
+1 за крема на Lansinoh. Бях много доволна от него.
Мисля, че от аптеката на Sopharmacy го бях купила.

# 58
Виж онлайн ако някъде е на промоция, иначе навсякъде е скъп. Има малка и голяма опаковка. Ще ти трябва после ако кърмиш в началото. Не е нужно да се отмива, та е полезна покупка.

# 59
С каква слънцезащита се мажете? Аз си взех нормална, не специално за бременни, понеже не знаех като я купувах.

Общи условия

Активация на акаунт