Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 379
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Тук при нас на терасата е тихо и въздуха е чист, нали избягахме от лудницата и мръсотията на Милано  Wink
Като купим масичката и столчетата, ще апдейтна фотосите  Crazy
Елхичке, аз си мисля, че ваничката се ползва до годинката или повече ... не знам, пак зависи от детето. Може би като започне да върви и си го къпеш под душа с теб. Опитните мами да кажат и да ме поправят, ако трябва.
А вие, ако ще се местите в чужбина е абсурд да  понесеш всичко, по-изгодно ще ти е да вземеш наново необходимото / пак зависи колко надалеч ще сте/. За дрешките е лесно, така или иначе растат с всеки изминал ден, може би само количка / от големите неща .../ - но пък и нея евентуално ще можеш да си вземеш, след  като детето е с теб нали е разрешено и не я таксуват в кг за багаж.

# 136
  • Pb
може би само количка /от големите неща .../ - но пък и нея евентуално ще можеш да си вземеш, след  като детето е с теб нали е разрешено и не я таксуват в кг за багаж.

Благодаря, Сонита. Това е мн. хубава новина. Тъкмо онзи ден с татито се чудехме как стои въпроса с таксуването на количките.

# 137
може би само количка /от големите неща .../ - но пък и нея евентуално ще можеш да си вземеш, след  като детето е с теб нали е разрешено и не я таксуват в кг за багаж.

Благодаря, Сонита. Това е мн. хубава новина. Тъкмо онзи ден с татито се чудехме как стои въпроса с таксуването на количките.

Даваш я като се качвате в самолета и като слизате ти я дават обратно, мисля че направо през самолета, тъкмо да не разнасяш бебето на ръце. Важно е да се прибира компактно, доколкото знам, тоест става само за лятна количка. Мисля, че и за лоу-кост компаниите пак е същата работа, доколкото съм чувала от нашите чужбински мами, които пътуват с бебета. На борда можеш да си качваш храни и течности за бебето, само за презокеанските полети има някакви специални изисквания, но все пак всичко варира от компания до компания и като дойде ред да тръгваш ще ги питаш конкретно  Crazy

Ето една от последните темички по този въпрос http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180299.0

# 138
  • Ланкър, планините Овнерог
момичета, май се оказа, че този обрив си е от алергия.Докторката каза да пия витамин С една седмица и да и се обадя пак след това.Ще видим какво ще стане. Rolling Eyes

"Линола фет" крем+диета/без мед, ягоди..../, за да си забележиш от какво ти е обрива. Напълно е възможно да е от слънцето.

# 139
Ми витамин С-то ми го даде за подсилване на имунната система, защото сега няма да мога да ям плодове, но и този крем ще си го купя и ще ви кажа по нататък какъв е бил резултата.

# 140
  • София
Ето ме и мен! Simple Smile Ади нещо за сега не ми се излиза много ми е топло а и как ми се мотая главата страшна работа  ooooh! Аз ти казах че обрива ти е вид алергия или от бременните петънца!  Peace Ако реша да излизам по късно ще ти се обадя! За отоци по краката да не чуе дявола все още нямам Praynig Praynig Praynig Мегита спалнята ти е страхотна  bouquet Като говорите за тези ягоди  Crazy направооо........... е сега отивам в кухнята да ги опапкам Simple Smile

# 141
  • Pb
Сонита, благодаря ти, мила! Аз вече се навъртам из чужбинския форум, лека по лека, да се информирам..

# 142
 Вася аз много се главоблъскам с този климатик. Ние не сме го купили още де, но проблема ни е че в стаята става адсака жега лятото. Ние сме с огромни прозорци, на седмия етаж - последен на всичкото отгоре/ и ние едва издържаме а за бебка не знам...Май ще я местим докато охладим и ще го спираме...голямо чудене пада...
 Онзи ден измислих как са си преустроим гарсониерата на холче с бокс и спалня...обаче за съжаление сме под наем и не можем да разбиваме...

Някой знае ли от какво се получават бактериите в урината? Май малко глупав въпрос... Embarassed А някое мамче ако е имало, пило ли е антибиотици?

# 143
Елхичка - аз май не съм в час  Embarassed Мислите да си сменяте местожителството като се роди бебчо ли???Къде мислите да ходите?
Поли-Моли - това за местенето на бебето е по-добрия вариант. Ами да лудница ще е в началото ама ще се оправите. За бактериите, нямам представа не съм си пускала урина от 4 месец и май за сега ми е добре да не знам нищо. Нямам някакви оплаквания или по-особени течения.

# 144
  • Pb
Да, Вася, на там отиват работите. Мислим да ходим в Испания и то май, май за постоянно. Мн. ми е мъчно, но сме длъжни да действаме.

# 145
Да, Вася, на там отиват работите. Мислим да ходим в Испания и то май, май за постоянно. Мн. ми е мъчно, но сме длъжни да действаме.

Е, Испания поне  е хубаво място!  Peace  Ще работите ли?

# 146
  • В светлината на слънцето
Здравейте мами  Hug

Енти, така се радвам, че всичко с бебчето е наред.  Hug Видя ли, че нещата се оправиха, напразно похаби нерви в притеснения. Но то пък и няма как човек да не се притеснява в такава ситуация. Важното е, че всичко е наред и бебче си има здраво стомахче.  Peace
Тиги, с положителните мисли и нагласа определено повече ми харесваш, да знаеш. Само така!  Peace
Мегита, и на мен много ми хареса спалнята. Целият комплект ли сте купили или само спалнята. Много е хубаво като комбинация.
Елхичке, стискам палци да се уредите добре на новото място.

Аз пак да си кажа за матерната. Пиех я от втория или третия месец на бременноста, а Теди се роди 2300, 46 см и с нормално отворена фонтанела. Не съм убедена, че вреди. Може би има и такива случаи, но те сигурно са много малко. А и тази матерна, която тогава продаваха няма нищо общо със сегашната на Центрум. Фирмите-производителки са различни. Аз лично пия и сега витамини, тъй като не съм особено по плодовете, а бебчо трябва да получава витамини все пак. Започнах с Хип, но изобщо не ми хареса. След като се отвори шишето и стигнеш до половината, останалата част се разваля и вгорчава. Независимо, че е в хладилник. А това вече не е хубаво.  Naughty Затова минах на Пренатал на Джеймсън.

# 147
  • София
Здравейте и от мен,

Аз се връщам от консултация - пак ми потвърдиха - БЕБА ЩЕ Е Simple Smile. Расте и се развива добре, много рита - даже местеше на доктора апарата с който ме гледаше. Още стои напреко на корема ми , гръб към моя и ръце и крака които ме ритат по корема.

Само дето аз много я закъсах с краката - появиха ми се едни отоци особено на левия крак, не спадат от нищо, даже и нощно време. Десния спадне, а левия не. На левия и едни като разширени вени са ми наизлезли, едни сини и лилави петна - така е целият ми прасец. И ужасна тежест чувствам. Ходя с едни гуменки на работа, едвам ги обувам ( а работа в Министерство Embarassed). Дадоха ми направление за съдов хирург и една купчина бележки за изследвания на кръвта - утре, като станат и в понеделник в 3та градска на съдов.
А отгоре на всичко и цистита не спира да ме боли - пуснаха ми и стерилна урина - да видим какво ще излезе пък за него.

Уфф, направо вече се побърках  Tired, слава богу че беба е добре.

Е това е около мен, до скоро и  лек ден на всички ви   bouquet

# 148
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета Hug!
Досега имахме профилактика на тока и направо изкрейзих - ходих от стая в стая като муха без глава...
Мегита, спалнята е много красива - само прекрасни мигове да види Peace!
Нашата пристига утре вечер и отсега не ме свърта на едно място.
Жужка, браво за бебка Hug!За цистит много помага Цистон - билкови таблетки са, може да питаш дали стават за бременни.
Аз утре съм на ЖК и умирам от нетърпение да си видя мишката...а и да се изясни най-сетне Мишка ли е или Мишок Mr. Green.

# 149
Ами какво да ви кажа за лекцията... темата си напълно отговаряше на това което говори акушерката, но предпочитам да не ви споделям... ooooh! има все пак други доста по-приятни теми Whistling Whistling, пък за болката при раждането... Sick абе като стигнем до там си мисля че няма много да ни вълнува това  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт