Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 381
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро момичета,
Енти, радвам се, че всичко е наред с бебчо.
Браво на Тиги за оптимизма. И аз от време на време много се шашкам и съм голяма паника, а не бива, ама толкова ме е страх. Моята бебка от снощи е с крачетата надолу и ме рита точно над пикочния мехур и на всяко ритниче подскачам - все имам чувството, че може да излезе. Нали съм и свикнала да седи все напречно и това усещане ми е малко странно, още повече, че ме кара да ходя до тоалетна често-често.
За отоците на краката и аз вече ги имам. Снощи като си събух чорапките и видях, че са ми се очератали ластиците леко.
Елхичка, казваш че имаш сърбежи по тялото без обрив. Аз бях луднала преди две седмици от сърбеж по гърба. Само ме сърбеше, а нямаше нищо на външен вид. И тогава един познат дерматолог ми каза, че от бременността се получава суха кожа и ми даде Excipial крем - безвреден е, щото се прави само от някакви естесвени масла. И сега като се мажа всеки ден и сърбежа изчезна. Така че, можеш да го пробваш.
Ох, дините и аз вече ги гледам, щото по принцип са ми един от любимите плодове, ама не съм си взимала, щото не знам дали са вкусни, а не искам да се разочаровам, ако не са. А за ягодки вече хапнах и ми харесаха, а пък и вече не са толкова скъпи наистина.
Хайде лек ден от мен момичета и повече усмивки.   bouquet

# 121
Здравейте на всички!!!

Аз чакам да стане 11 и да се обадя на лекарката, да видя какво е станало с изследванията ми от вчера и направо умирам от ужас, какво ще ми каже.

За обривите благодаря, че ми обърнахте внимание, но те дори не са пъпки, а изглеждат все едно имам много, много лунички една до друга, само че, от вътре на ръцете.Не са релефни, нямат връхчета, не сърбят,абе с 2 думи многог са гадни Sick

Тони какво ще правиш днес, искаш ли да се видим на по кафенце по някое време, само да е след 11?

# 122
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте на всички!!!

Аз чакам да стане 11 и да се обадя на лекарката, да видя какво е станало с изследванията ми от вчера и направо умирам от ужас, какво ще ми каже.

За обривите благодаря, че ми обърнахте внимание, но те дори не са пъпки, а изглеждат все едно имам много, много лунички една до друга, само че, от вътре на ръцете.Не са релефни, нямат връхчета, не сърбят,абе с 2 думи многог са гадни Sick

Тони какво ще правиш днес, искаш ли да се видим на по кафенце по някое време, само да е след 11?

А нали знаеш, че при някои жени се появяват петна по време на бременност. При теб може да е във вид на лунички.

# 123
  • Златна Добруджа
Здравейте отново  Hug
Поразбудили сте се и пишете с пълна сила  Grinning

Да се отчета след консултацията - всичко ни е наред, продължаваме с пол женски  Mr. Green , бебка все още не се е обърнала, подутината на глезена ми е точно от разширени вени. Назначиха ми и изследвания на кръв, урина, Австралийски антиген, на кръвната захар и т.н.

Меги, и аз съм с отекли крака. Консултирах се с няколко доктора, но общо взето, лекът е само един- раждането. Нормално било и така.[/b]

Това ми отговориха и на мен  Peace

А, с килограмите съм +8 до момента, което смятам, че не е зле  Wink

Мегита, спалнята е чудесна  Peace

По повод плодовете - току-що унищожих половин кило ягоди, дини не съм пробвала все още, но виж пъпешите ме изкушиха и въпреки безбожната им цена си позволихме с детето един. Между другото вкусът му беше ок.

# 124
Здравейте, мами  Hug

Тук пак ще е жега днес, 30 градуса, не ми се мисли за следващите, още по-горещи месеци,  а аз нарастваща, ден след ден, все повече  Whistling
Енти, череши има доста отдавна, ама аз нали не съм им фен голям, не са ме изкушили особено  Wink Мъжо обаче ги яде, като им дойде сезона вземаме редовно. Но са по-евтини, отколкото при вас, така като слушам за какви цени говорите  ooooh!
Аз ягодки обичам много и тях вземам, даже и със сметанка или сладолед ги гарнирам  Blush Тук сега са по 1.20 Еуро средно за половин кг, готови пакетирани, големи, само отбрани, дето се казва  Grinning Манго вземам, ананас, кокосови орехи, че ги обичам, а и са  много евтини, кивита, ябълки, че имат малко захар и така. Иначе, лятото мога да карам само на домати и фета  Laughing Добре, че излязоха свестни домати, че цяла зима с тези гумените направо се измъчих.

А как разбират, че Фонтанелата точно от Матерната се била повредила? Същата работа като скандала с Авент и пластмасовите шишета, май  Outta Joint

Вие стъклени шишета ли ползвате?

Елхичка, Лагуна е от предишните модели. Тази Онда изглежда супер удобна и наистина казват, че е така. Можеш да си къпеш и сама бебчо вътре, след първия месец да кажем, има къде да се подпира. Уж парче пластмаса, ама организирана работа отвсякъде  Wink

Мен пак ме хваща параноята от снощи насам. Уж сме вече напред, ама на моменти така ме обсебват страховете  Confused

# 125
ето за метерната http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154843.msg2991661#msg2991661
за шишетата и аз се чудех. купих пластмасови, смятам в МВ да стерилизирам. после видях темета за тази добавка и сега се чудя да купувам ли стъклени  newsm78

# 126
  • UK
 Хери аз живея до Билла във Възраждане и тук винаги мирише ужасно когато си пуснат мизериите... а като се има в предвид, че нюха ми е много слаб  Crazy...
 А за София там въздуха е мръсен но не мирише на отрова а и мисля, че разликата между Варна и Бургас е огромна защото там няма такава мизерия както тук... а и да не говорим, че завода е трябвало да бъде във Варна ама на както винаги ние сме набутани  #Cussing out...
 Радвам се, че ви хареса спалнята... нямам търпение вече да дойде...
 За шишетата аз ще купувам само пластмасови поне ми се струва, че са по- удобни като цяло за ползване но ще следя темата и може да се променя решението  newsm78...

Ние се залавяме за работа... че по стаята на беб имаме още работа...
 Чао за сега от мен  Hug  bouquet

# 127
Хери аз живея до Билла във Възраждане и тук винаги мирише ужасно когато си пуснат мизериите... а като се има в предвид, че нюха ми е много слаб  Crazy...

че ние сме почти съседки - аз живея почти на трапезица  Simple Smile

# 128
Добро утро и от мен  Hug
Днес реших да помъзелувам,че вчера много движение ми се събра  Whistling
Бях при личната да ми преслушва гърдите -всичко е наред и бях също така на ЖК .Е за пореден път видяхме пишока и вече съм в дълъъъъъъъъъъъъъъъъъг болничен .А какъв задух беше вчера  ooooh! Ние до 11,00 бяхме в морската ни градина .При нас сезона вече започна  Sunglasses и навсякъде е лудница -коли ,хора по улиците ,лудница  #Crazy
Успях и на зъболекар да отида -профилактичен преглед .
Енти -много се радвам за вас  Grinning.
Сонитка -и аз на моменти психясвам ,но веднага си намирам работа за да се разсея.Много практична ваничка .Вчера видях подобна в м-н Бамболино при  нас .
Мегита -супер спалня ,много ми допадна модела

Моля ви бе мами -стига с тия наименования на плодове .Сега и аз отивам да издирвам ЧЕРЕШИ Обаче ,ако не намеря ................само да ми паднете  #2gunfire Joy Joy
До после и целувки Heart Eyes

# 129
  • Pb

Меги, и аз съм с отекли крака. Консултирах се с няколко доктора, но общо взето, лекът е само един- раждането. Нормално било и така.[/b]

Това ми отговориха и на мен  Peace

Няма как, ще се търпи! Ментина и на мен единия крак ми стои доста по-надут от другия. Аз го отдавам на това, че преди 2-3 г. бях го изкълчила доста сериозно и то 2 пъти един след друг. Явно сега се натоварва повече. Не съм и предполагала, че е толкова неприятно (сега напълно разбирам майка, тя горката най-редовно е с отекли крака).
Ioni, ще го пробвам това кремче, че наистина има нещо такова с изсъхването на кожата, дано спра да се чеша като крастава.
Сонита, ами не знам за фонтанелите. Правят си някакви техни проучвания научни. Ами, такова ни е времето, прекалено индустриализирани и информирани сме, вече човек не знае кое е добро и кое - не.
Да, твоята ваничка изглежда страшно удобна, такива май нямаха на живо. Но честно да си призная от една седмица незнам какво да купувам от по-едрите неща. Живот и здраве, може би ще напускаме България след като бебо се роди.  newsm01 И как ще ги помъкнем всички тия колички, ванички и прочие - невъзможно. Сега не знам по-скъпи неща ли да вземаме или да не се изхвърляме чак толкова. Проблема е, че не се знае колко време ще мине до заминаването - може да е 1 месец, а може и година newsm78
На мамите, които са на лекция - приятно слушане и да разкажете доволни ли сте.
Абе май съм подминала спалнята на Мегита, връщам се да търся...

# 130
  • Pb
Не можах да я намеря спалнята, но нищо - Честито Мегита, да си я ползвате дълго, дълго!   bouquet
Сонита, много сладки неща си добавила в албумчето!

# 131
Привет на всички маминки от мен!   bouquet

Нямам много време да прочета всичко, но за това ще се включа по-късно!

Приятен ден!  Laughing

# 132
Здравейте мами,

Направо се изгубих в тази вкусна темичка....Много сте изписали за два дни...Аз обучавам нов колега, който трябва да ме замества и нямам време да ви чета, а вечерта не ми се поглежда компютър...
С тези черешки и вишни....ах ах как ми се хапват още от декември месец!!!!Аз ягоди мразя така че не ме съблазняват но пък черешки...
 И моите крака много отичат от няколко дни и днес съм с чехли на бос крак и ми е по-добре. Нямам вече глезени, стават едни дебели, безформени...много анти!!!!!
 Август20, кога са ти изпитите? Ще стискаме палци дружно!!!! Ти поденси ли на сватбата?
 Тиги, радвам се че си започнала да мислиш позитивно!Наистина когато човек се отпусне и предаде положението става по-зле! Малко остана вече, почти му се вижда края
 Сонита, много ви е свежа цветната тераса!!!И аз съм сложила цветя на нашата ама тя е точно над Цариградско шосе и не е много приятно да пиеш кафе на нея...за съжаление...
 Енти, радвам се че с бебо всичко е ОК, сигурна бях!!!!!Браво!!!!!!!
 Мегита, спалнята ви е много красива!!!!Само най-хубави мигове да имате на нея!!!
 Ивченце, разкажи после как да се преборим с болката в родилната зала...Simple Smile

Хайде мами хубав ден на всички. После ао мога пак ще се включа.
 Мислите ли да слагате бебо в стая с климатик?

# 133
момичета, май се оказа, че този обрив си е от алергия.Докторката каза да пия витамин С една седмица и да и се обадя пак след това.Ще видим какво ще стане. Rolling Eyes

# 134
 Здравейте и от мен   newsm47
Ей тука ме налегнаха едни задачки, че се включвам по-късно
Енти - страхотна новина!!!!БРАВО!!!ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД ОТ ТУК НАТАТЪК!!!!!!! newsm10 Казах ти аз, че е някаква лекарска грешка. Ама да му изкарат на човека акъла.
Мегита - чудна спалня, много да се гушкате на нея. luvbed  loveuuu
Поли-Моли - аз не бих сложила новородено бебче в стая с климатик. Ние имаме охлаждащ, но стаите ни са 2 в 1 и вратата си я затварям, когато се охлади много. Успех с обучението на новия колега. Ние все още търсим и май днес открихме човека. Добре че го познавам и трябва да го вкарам в пътя за около 1-2 седмици.
adriana d - Гита ти е казала супер кремче "Линола Фет-Н" Малката я оправихме с него беше на 3 месеца. Чуден е, преди 3 години струваше към 7 лв. А този вит. С, незнам как ще ти помогне. Ако не е нетърпимо, просто изчакай да родиш и после се лекувай.
за отоците - не мога да се оплаквам, имам, но малко и се преживява. Не спазвам никакви безсолни диети, по-добре да умра отколкото да ям без сол.
  От вчера ме налегнаха едни мисли за раждането, нали влязох в 7 месец. Спомних си първият път и  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт