Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 380
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Момичета за стерилизирането се препоръчва до 20-тия или 40-тия ден и си струва да си купувате само ако сте решили да стерилизирате по-дълго. Аз подобно на Гита ползвах само таблетки и течност и даже ми остана. Ползват се в обикновени кутии, които имат плътно затваряне. Пък и ако кърмите може изобщо да не ви трябва.

Отиваме да опознаем слънцето и градинките  Heart Eyes

ПС: аз ползвах за бибките само и 3-4 дни за силиконовите зърна. Стерилизирах до 30-40 ден

# 211
Здравейте и от мен Grinning

Много е топло, ужас, как ще изкараме до август направо незнам.
Момичета купих си този Линола Фет.След колко време подейства при вас?Вчера се намазах и така щипеше #Crazy

Иначе да ви кажа,една позната онзи ден роди момченце.Беше планувана за секцио, отишла, нагласили я, подготвили я, тя си била вече с изтекли води, бебето било седалищно и 2 минутки преди да я срежат мъничето се обърнало надолу с главата и си излязло нормално.Представяте ли си, егати лудия късмет, в 9 месец, 1 ден преди термина бебето да се обърне Joy

# 212
Цитат
Някои спомена за череши по 6 лева...Къде има такива добри продавачи?? При нас са по 28  Confused  #Cussing out!
Аз видях вчера на пазара на Младост 1А за по 6 лева а  ягодите по 3 лева килото,ама се въздаржах още от черешите ще изчакам още две седмици,сега папам ягодки с кисело мляко Mr. Green Hug Laughing
За краката и моите се подуват ужасно,особенно като се наложи да стоя повечко права,направо после са като топузи целите отгоре до долу Embarassed,чувставма се ужасен слон вече,вчера си купих една рокля ама ужас ми стои май защото съм сложила и в ръчичките доста и съм като някоя пухкавела Whistling Crossing Arms Flutter
И аз съм купила едно комплектче за бебчо,ама май го взех малко по голямо,за 68 см май пишеше,не ги разбирам хич номерациите,ще го снимам и кача,мисля днес и една щапчица да му взема,лека лятна за изписването Blush Naughty

# 213
Бебоците си знаят работата  Heart Eyes Честито им момченце.

Забравих да честитя и хубавите розови новини да са ви живи и здрави  Hug

# 214
Мами, кажете за анатомичната ваничка, като тази на Сонита, в кой магазин в София ги има, гледам в Данет ги има, ама май нямат стойки, а и ми се иска да си я видя и избера в обикновен магазин Simple Smile

# 215
Адриана д - да им е живо и здраво мъничето. Ей сега ще звънна на една позната която е в 8 месец и доктора и казал, че ако не се обърне до началото на 9 ще го ражда седалищно. Е това вече е ужас. #Cussing out....да не живеем в Средновековието. Ама той бил привърженик на естественото раждане.. да си гледа работата или пък той да го ражда нормално при седалищно предлежание. Ако бях аз щях да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 216
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мамчета Hug!
Първо ще докладвам, пък после ще ви чета...
Гита, слагай синичко, няма начин - имам си Мишок с пишок Mr. Green - и аз го видях - няма 6-5 Stop.
Иначе сме си напълно здрави, проблеми няма - даже вървим с около 10-тина дни по-напред. Тежим 910 гр, в момента беше застанал косо, с гръбче, опряно в корема ми, главичката нагоре, под ребрата, а краката надолу. Плацентата е по предната стена, нормално количество околоплодни води. Мерките на бедрото, главичката и коремчето се различават само с 1-2 дни - перфектния случай Peace.
Това е. Сега отивам да ви чета, че после изчезвам да лъсна прозорците, защоно след малко ще карат спалнята.

# 217
 Мариета - третото ще е момиче. Абе живо и здраво да е.Каквото ще да излиза. Хубавото е, че вече имаш опит с пишоците hahaha. Като ми казаха, че пак ще е момиче и аз си помислих, че поне няма да се чудя какво да му правя пишока, защото нямам опит. А между другото и аз се надявам още на синя новина  Joy

# 218
  • ГОре на черешата...
Мариета - третото ще е момиче. Абе живо и здраво да е.Каквото ще да излиза.
Аааа, стига толкоз опити с мойто мъж Naughty, за трето ще го сменям Twisted Evil!
А иначе д-р Ангелов видя пишока, няма грешка значи.

Та, женските майки, пазете си девойките, щото моите ергени без бой няма да ги дам Mr. Green!

# 219
Мариета - третото ще е момиче. Абе живо и здраво да е.Каквото ще да излиза.
Аааа, стига толкоз опити с мойто мъж Naughty, за трето ще го сменям Twisted Evil!
А иначе д-р Ангелов видя пишока, няма грешка значи.

Та, женските майки, пазете си девойките, щото моите ергени без бой няма да ги дам Mr. Green!
Ако си навита, моя прави женски а твоя мъжки. Дай за третото да си ги сменим. Моя е доказан художник  Joy А пък ей го къде е Търново-Горна  Sunglasses

# 220
МариЕта, честит Мишок с пишок!!!   bouquet
Хайде после да видим и ние спалнята, сакън да не изпуснем  Whistling

А след 40-ия ден не се стерилизира ли? Само се мият шишетата ли?

# 221
Аз пък се чудя защо, след като трябвало до 3 часа след стерилизация да се използват шишетата, продават стерилизатори за 6-8 шишета?  newsm78 ...

Наш Федерико от 1 час се е наместил и шава точно по пъпа, направо имам чувството, че ще ме изкорми и ще ми изкочи пъпчето  Laughing

# 222
  • Pb
Елхичка,прочетох,че ще емигрирате след като се роди бебето,ние пък чакаме да се роди и се връщаме в България Grinning.Ако имаш някакви въпроси по отношение на пътуване и пренасяне на вещите на бебето може да разчиташ на мен Hug.Вече няколко пъти пътуваме с Дани и кажи речи съм наясно с тези неща Mr. Green.
Благодаря предварително, Марти! Със сигурност ще имам въпроси, когато му дойде времето. Сонита, да ще работим там по-точно таткото, поне в началото Мн. ми беше полезен линка, който вчера ми даде. За стерилизатора - има електронни (напр. на Авент), те автоматично се включват след определено време и стерилизацията се повтаря. Иначе всичко се стерилизира щателно до около първия месец. После е добре да "позабравяме" - от престараване може да направим мечешка услуга на мъниците и да имат проблеми с изграждането на имунитета.
Страшно се радвам, че ще си имаме още момиченца в отбора. Честито, мами! newsm51
Моя тати също беше изпаднал в ужас като разбра, че искам да започнем с покупките. Искаше всичко да вземем след като бебо се появи  newsm11 нещо обаче не ми се понрави тази идея. Като се взимат нещата на порции е по-лесно, поне за мен, така че този път не го послушах.
Това с лимона задължително ще го пробвам!
Офф, аз малко ще поработя, защото и днес ако не свърша нищо и ще се намразя....

# 223
Мариетка мила, честито синьо човече!!! Да ти е живо и здраво  Hug
Аз как искам маце да си имам второ..ама да видим, с милото сме решили да е най-рано след 5 години, до тогава медицината може да е напреднала до там, че да си ги поръчваме  Wink  Wink  Wink
Кажете ми за ваничката моля  Praynig

# 224
  • Пловдив
Мариетка мъжка майка ще си и това е Mr. GreenИ аз винаги съм си мечтала за двама сина-ама все заплашвам мъжо че ще му родя 2 девойки и мач вкъщи няма да се гледа Twisted Evil
Кажете сега пийвате ли биричка понякога?

Общи условия

Активация на акаунт