Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 435
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
 Гита честит ти скорошен 8ми месец. Аз днес започнах 7мия...Понаближи ни раждането Praynig всичко да ни е ОК!!!!!
 Мамчета и мен вчера ме сви корема и се попритесних малко...че не ми се беше случвало скоро.
 Тиги, аз откога повтарям да се видим някой път ама никой не ми обръща внимание. Можем да си направим някъде парк-кафе коремлийско...
 И аз смятам да пробвам това с лимона че голямо потене пада!
 Утре ще ходим с тати да преслушаме мебелните магазини за скринчета и ако намерим на по-поносима цена ще вземем скрин и отделно кошарка
 Ще докладвам

# 241
 Момичета включвам се за последно до понеделник. Тръгвам да си търся някой удобен обув  smile3521.
В доме у нас нет Интернет  Cry   smile3511
затова весел уикенд с много усмивки  smile3532 и без контракции  newsm53
Айде до понеделник.
Гита - на някой май пак му се отварят задачки-закачки  newsm47

# 242
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, в теб ни е надеждата, а ти сега така да се тревожиш. Аз имах такава болка и предпочетох да е от разстрийване на стомаха. така се оказа. В такива случаи моята лекарка ме пита - "запек имаш ли?". Явно най-често от това боли. да не би да те ритка бебката в пъпа? А щом те свива, може да си е от разни газове неизвестни. По-добре си пий кафето навън. Още сутринта си мислех да те посъветвам. Може да срещнеш случайно усмихнат човек, който да ти разсее някой друг страх. А ние вярваме в теб. Я виж каква хубава Танти си износила и родила!

smile3525 Абе, втълпявам си, че е нормално. Не съм се ошашкала чак толкова, но ако си знам, че и да родя, не е страшно, сигурно ще пренося като предния път. Mr. Green

Гита - на някой май пак му се отварят задачки-закачки  newsm47

Ааааа, мъж ми е готов с новата тема. Даже му казах направо да я пуска от негово име, та поне него директно да хвалите, ама той не е по поддръжката.

# 243
  • ГОре на черешата...
Тиги Мигъл - специално за теб Hug!
http://www.vbox7.com/play:e9dcbe25

# 244
  • UK
  Ама момичета какво раждане  #Crazy я стискайте кълки...  Rolling Eyes то така не бива  Crossing Arms ако родите в 7-мия 2 месеца бебетата ви в болницата ще стоят...  ooooh! а и някои още не сме влезли в 7-мия все пак  Laughing много бързате да се разделяме  Naughty аааааа
 Аз все си мисля да взема да си оправя чантата от сега пък както е рекал Бог така ще бъде  Thinking

# 245
 Grinning Здравейте и аз съм от мамите който не пишат често, но най редовно ви чета и доста ми помагате. тъкмо реша да питам нещо, за да съм спокойна и някоя от вас вече е написала че изпитва същото и аз затова не пиша за да не се повтарям.
beli4ka тука в Габрово че не е много свестен град от към магазини (всичко на всичко има 3 за колички и най много 6 за дрешки)има ванички като на Сонита- 15 лева са а стойките ги продават отделно ако искаш те са 30лева. Предполагам че и в София ги има във всички бебешки магазини, ако не колко му е да пратя едно корито по автобуса до София  Joy
Иначе всичко при нас е наред само дето не  мога да се наредя в синия или розов отбор защото бебока е такъв шавлив,колкото пъти ходя на док и все дупето му виждам( дано и после не ми е такова опако детето. Иначе е страшно ритливо не ме оставя на мира. Ами това е за сега от нас. Прегръщам ви и много целувки за това че ви има и за помоща която ми оказвате.   bouquet smile3501 newsm51

# 246
  • Пазарджик
Здравейте мами  Hug

Днес е кошмарен ден - от сутринта толкова много работа, че направо не знам  ooooh! Тия хора не са ли чували, че петък е ден на майстора  #Crazy  Joy
А и е такава жега тук - чувствам се като в парник. Другата седмица, ако не сложат климатик, просто си се изнасям у нас да работя  ooooh! Сега съм си и вдигнала краката на стол, че сутринта обикалях цеха и броях и проверявах, какво са свършили и те милите ми отекоха. Сега босичка, на столчето, вентилаторът вее - почти идилийка. Липсва ми само леглото  Grinning

Аз да ви се похваля - от чуждо име де  Grinning Нали ви бях казала, че на 6-ти март се роди дъщеричката на едни много близки приятели - Ния. Та тя е родена в 28-ма седмица и тежеше 1320 гр. Аз още от началото си знаех, че всичко с нея ще е наред - някакво такова супер оптимистично вътрешно чувство. И ето на - вчера ги изписаха и си я прибраха - 2400 гр. Вече голяма, малката сладурка. Та наистина 7-мачетата имат вече мнооооого големи шансове, но аз си държа да си стои 9 месеца в мен - никакво излизане докато не кажа  Naughty  hahaha Той и моят мъж е седмак и то 78-ми набор - преди ехееее 29 години. А сега е мъж като скала - висок, едър, здрав, хубавец - пу пу  Joy И вика - ееее айде, може и в 7-мия да се роди. А аз  Naughty не, в никакъв случай. До август в мен - ама не юли, ами август. Даже и дата съм задала като излизане  hahaha Разбрали сме се с нашето бебонче. Пък и толкова ми харесва да съм бременна, че ми се иска колкото се може по-дълго да продължи. Е, сигурно юли в жегите с огромния корем друго ще мисля, но да видим  Thinking

Мариетка, живо и здраво да ти е малкото мишленце с пишленце. Пък то не се знае - кога се е раждала зълвичката ми, докрая са казвали - ей я пишката на бебето. И накрая - нема пишка, нема чудо. Аз и за това не се настройвам от сега за момиченце - докато не излезне, нищо се не е сигурно Hug Каквото е, такова. Важното е да са ни здравички.

Аз мили мами ви пожелавам най-усмихнатия и слънчев уикенд, хубаво да разходите коремчетата. Ние утре сме на сватба и просто не ми се мисли как ще се спирам да не тропкам много хора  Crazy Още повече, че се падам старша кума - булката е сестра на кумеца ни. А миналата година, като ги женихме, такова шоу им изкарахме  Party Не може да се излагаме сега  hahaha
Много поздрави и целувки от нас   bouquet

# 247
  • София
Момичета,

Ходих до болницата да си взема изследванията - урината ми е пълна с бактерии Cry, та затова ме боли цистита. Ама предния път, като ме изследваха и беше чиста- каква е тая работа. Thinking.... Сега чакам резултата в понеделник и от стерилната урина и да видим с какво ще ме лекуват - май няма да се размина с антибиотика.
Колкото до кръвните изследвания сестрата ми каза, че не е много на ясно с показателите и не можа да ми каже дали са в норма. Ама то така или иначе в понеделник съм на съдов хирург - той най-добре ще ги разчете.

Е, оплаках ви се Sad

# 248
  • София
Абе, момичета, май вече и да родиме, не е толкова страшно. Поне така се успокоявам, като ме свие корема.
Гита,и аз съм същата работа.Дори снощи се позачудих дали да не стегна багажчето за болницата Crazy.Ама засега ще стискам кълки докато мога пък каквото е писано това ще стане Simple Smile.

# 249
  • София
Aйде и аз се появих за мъничко! То тази жега не се търпи от сега ooooh! Мариетке честито ти момченце Simple Smile аз много се зарадвах като ми казаха ,че е мъж Heart Eyes а таткото нали беше с мен само се обърна и  се усмихна доволничко Mr. Green Щастлив много,той все това си казваше:МОМЧЕ ще е Simple SmileЖужка няма да се притесняваш мила за резултатите от изследванията толкова Hug всичко се оправя! Peace Горе главата PeaceАз също се моля бебока да си кротува до август поне  Praynig А ако се реши да е секцио може и в началото на 9 мес така ми каза доки!Но има време още до тогава Crazy Party Сега сложих да варя едно пилешко месо и в кухнята стана ад  ooooh! как ще се готяи в жегите не знам ooooh! Последно решихме креватчето да вземем началото на юли месец Simple Smile а количката като родя ще ходят да ми я вземат Simple Smile сега не ми трябва и от тук нататък започвам да купувам само най-необходимите неща които ще са ни нужни   в първите дни след като ни изпишат!  PeaceСлед това ще намеря време да изляза да си купя другите неща!На 17.05. см на консултация и ще питам какво се изисква да се носи при приемане в болницата/Тина Киркова/ и средата на юли си стягам багажчето. Помпа за кърма реших да не си взимам,доста майки ме посъветваха че може да нямам  нужда от нея и смятам ако в родилния ми кажат че ще е по добре тогава да изпратя да ми  я купят PeaceОфф..... а с тази количка вече не знам newsm78 чудя се каква да си взема но в никакъв случай няма да е скъпа отказах се отдавна,както и от зимния кош Peace казаха ми да видя количките на Хоук които били много здрави и не са скъпи Simple Smile лошото е че в БГ са малко моделите които се вкарват! Мале.... аз се заплеснах Simple Smile

# 250
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета  Hug

Да дам първо отчета от вчерашното свиждане. Както и предполагах мина весело. Теди от вратата започна доктора с уговорки да вадел вече бебето. Той й обясни, че е още малко и трябва да чакаме. Нашата се съгласи, макар и неохотно.  Mr. Green
Иначе беб е цели 1069 грама. Както казва док - добре съм го хранела. Пък аз му отвърнах, че е така, защото аз себе си добре храня. Което си личи де.  Mr. Green
Бебокът беше с глава надолу, но док обясни, че още има много място, за да се обърне поне 20 пъти. На 5 юни съм на доплер за проследяване на кръвния поток, та ще видим тогава каква поза ще е заел.

За течението - И аз го имам, но док каза, че е обичайно за този период на бременността. Но тъй като преди имах гъбички, ми предписа Гино Пев. Та сега 3 нощи ще се мъча със свещички, дано да помогнат.

За изпотяването - Същата история е и при мен. Особено нощем. Постоянно ставам да се преобличам, тъй като нощницата ми буквално подгизва.  ooooh! Направо вече ми писна. Добре поне, че през деня се търпи. Но в работата отдавна вече сме на климатик. Ще взема обаче да пробвам и аз тази работа с лимона.  Thinking Чувала съм, че много помага и измиването на подмишниците със сода за хляб. Нещо регулирала, но не помня какво.

За стерилизатора Аз бях с такъв на "Чико" за МВ и съм много доволна. Не е скъп, действа бързо и е много удобен. Да не говорим, че един път го бях забравила без вода и го разтопих в МВ, та се наложи да купуваме нов. Ползвала съм и таблетките на "Чико", но при тях ме дразнеше това, че трябва след всяко вадене на вече стерилизираните съдове да ги обливам с преварена вода, за да се махне химикала. Поне така пишеше в оригиналното упътване на италиански. Иначе за път за много удобни.

И накрая да завърша пак дългия си постинг с честитки.
Розови за Жужка, Персиа и Ментина  stork-girl и синя за Мариета  stork-boy.

# 251
Моми4ета  да ви питам в коя г.с вече може да се ражда? Вярно, 4е пове4ето влизаме в 7-ми месец а някой вече са влезли и мисля че вече няма опасност, ама все пак да питам.
Относно новата ми заповед за назначаване. От личен съства са казали на мъжо днес като ми е занесал болничният, че няма проблем. Дано да е така и да не измислят нещо ново. Аз за това в понеделник ще ходя да си разпиша  новата трудова книжка.

# 252
  • София
Аз мисля,че до 36 седмица не е добре! Знам,че в 8 ми месец бебетата трудно оцеляват Confused и трябва да стискаме до началото на 9 мес поне! Peace 

# 253
  • Pb
15 лева са а стойките ги продават отделно ако искаш те са 30лева.
Мила, за съжаление се бъркаш, иначе веднага щях да дофтасам до Габрово Laughing. Говориш за ваничките и стойките на Вертони (или там както се казваха), тея на Сонита де да струваха толкова...Старият модел ванички на ОК baby струват 32 лв., а стойката е 70 лв. Не е зле, а ...

Аз ви напускам, за сега, само да кажа за дезинфекционните разтвори! Аз съм се снабдила с такъв на Amucina (италиански). Шишетата се оставят да изсъхнат и готово, няма опасност за бебо, т.к. препарата е на хлорна основа, а последната се изпарява.

Пожелавам ви хубава петъчна вечер, никакви контракции и никакво раждане!

# 254
Гледам, че до термина ми има още 100 дни. Много ми изглеждат. Вече приличам на мечка, а и спрях да си пия лекарствата за задържане понеже ми пада кръвното и ми е лошо от тях. Така, че питах, да знам, че ако се наложи да раждам да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт