За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 118

• 13 040
  • 591
  •   1
Отговори
# 585
Ние водим бебето на бебешко плуване, заниманията му се провеждат в минералния басейн в Банкя. В момента сме в Русковец Резорт, водата пак е минерална и решихме да го топкаме - нищо му няма на кожата. Описан е състава на водата за който разбира и пише препоръчително време за престой според възрастта. Веднъж например се излъгах с крем с аромат и веднага реагира с пъпчици.

# 586
Въпросът е за личен избор. Според педиатричните стандарти, не, не трябва да го цопвате в басейна, освен ако той не е за бебета и не са спазени изискванията. Нито хлорът, нито минералната вода, нито стомашно-чревните неразположения са за пренебрегване. А за минералната вода, неслучайно има предупреждение за бременни и кърмачки.

# 587
Моите до годинката сме ги пускали само в басейн за бебешко плуване и в морето.

# 588
ние водим на бебешко плуване в garitage, където водата се пречиства чрез солна електролиза. предполагам подобни басейни биха били окей, ако бебче няма изявени кожни проблеми.

# 589
Аз лично не бих топва бебето в басейн, но това са си мои бръмбари в главата. 🫠 То и аз не влизам в басейни, защото после съм цялата на петна и ми е кофти, миризмата ме дразни много също.

# 590
На 8 месеца "плуваше" в басейн с минерална вода с обучителен пояс и на плажа му пърнихме с морска вода.За мен това си е каляване и има ползи за здравето.

# 591
  • София
И двете деца съм ги топвала,баткото от 8-9 месеца по спа хотелите ,малкия също някъде от тази възраст.
Единствено с минералната вода трябва внимателно да се подхожда, но в Марково не е.
Весело изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт