ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРИ КАЛОЯН,АЛЕКСАНДЪР И ДИТА!МИЛИ ДЕЦА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
Баба ми беше в Германия и за да й покажа какво точно искам да ми намери я научих да борави с e-mail даже! 

, а знае много добре, че не одобрявам.
!

,а на Ванила поздрав със совалката
Страаааашна е...

Не си бях взела апарат , защото уж само за триколка излязохме. Но следващия път като отидем ще взема и ще направя снимки!
да живеят инструкциите по интернет!
, за творението ти.
хотелчето е 4звезди,на една година, много голям и със всякакви екстри балнеологии масажи,басейни вътрешни външни. http://www.hotelallegra.com/big/162_6251_2.jpg
Бебешкото ни парти беше много смешно и бас ловя,че друг не ще се похвали с такива снимки
Ние вчера открихме летния сезон по къс ръкав и къси гащи
И тук да се включа за слънцезащитния крем-Мустела ползвам.Когато му съблякох якето установих,че има човека зимен тен-до където са му били ръкавите пръстите са му черни направо,а сега и едни снежно бели ръчички 

Най-обича хляб и сирене-по-голям деликатес за него няма.Не яде сурови плодове(само банан понякога),кисело мляко му предлагах и ми отказа и едно пюре на Семпер с парчета ананас.Вчера го пробвах с пюре от риба и ми го отказа категорично.
а то време не остана...Когато свършат кандидатите за програмата-сети се и за нас(да се радват бабите
)Много ти е слънчев Съни на аватара