Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 585
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Adi02 и VIF!МОМИЧЕТА,ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ,ВЕЧНО ВЛЮБЕНИ,ОБИЧАЩИ И ОБИЧАНИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКИТЕ НИ СЛАДУРИ КАЛОЯН,АЛЕКСАНДЪР И ДИТА!МИЛИ ДЕЦА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 12:50 от siska79

# 106
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Виф!

Много да си здрава и обичана!

Боже, Господи! Ванилка, тази твоя дъщеря е невероятна красавица!!!

Ани, роклята я харесах и аз много от една снимка и за да се сдобия с нея и обувките се озорих доста.  Crazy Баба ми беше в Германия и за да й покажа какво точно искам да ми намери я научих да борави с e-mail даже!  Mr. Green  Joy

# 107
  • София
ладида, какво ще пиеш  Joy Mr. Green ?

аз да кажа същото и за краси, както писах, да я изпапка човек направо! а това за баба ти и за интернет, направо  smile3532 smile3501 . БРАВОС!

# 108

Честит рожден ден, малки съкровища Калоян, Алекс и Дита! Бъдете здравички, весели и умни дечица!
Честит рожден ден, Виф и Ади02! Желая ви много щастие и незабравими мигове с най-любимите ви хора!

Ее, Ванилка, страхотно творение наистина! А Миа е невероятна както винаги!
Майчета, благодаря, че споделихте за слънцезащитния крем. Вчера забелязах, че малко са ни изгорели ръчичките, така че след малко ще отидем да изберем и да купим.
Кате, дано да е било само леко неразположение и вече да си добре. А пък тия азиатчетата не ги ли учат вкъщи на елементарна хигиена. Направо се възмутих.
ЛаДиДа, аз твоята снимка на фризера с наредените контейнерчета с кърма няма да я забравя никога.
Венци най-лесно и бързо заспива като му дам да суче. Може да не съм права, но просто нямам нерви и сили да се боря с него да го приспивам по друг начин. Ядосвам се, защото свекърва ми го научи с гушкане и люшкане да заспива  Crossing Arms , а знае много добре, че не одобрявам.
Забравих миналия път да честитя първото зъбче на Цвети. Пожелавам и всички да са белички и здрави  Hug !

# 109
честит рожден ден на всички, малки, големи и още по-големи newsm51 newsm59  bigdance2 smile3510
Сори, че не съм много в час, но като дойда при нашите гледам да се видя с тях. Маги не седи и пет мин. да не е на вън. Гледам всички снимки, радвам се на децата и толкова.
Надявам се всички да сте добре и да няма болви.

# 110
Честит рожден ден на ВИФ!Много здраве и късмет,сбъднати мечти и мноооого щастие!   bouquet  bouquet
Честит рожден ден на Ади 02 ,на Калоян,Александър и Дита!   bouquet  bouquet

Момичета мерси за инфото,много сте мили.Ще се пробвам с лецитин,зелеви листа и евентуално хом. табл. да се справя..
Ани-тя ЛаДида ти отговорила ,но почнах и аз вече да ви показвам тоалета за прощъпулника и обърни внимание на обувките  Laughing От същото място с тоалета за кръщенето,то ние и тогава бяхме с тия обувки де...За рожденния ден са същите обаче розови  Laughing

http://images14.snimka.bg/002279399-big.jpg

Тук един поздрав за Гоги и Ванила-букета го набрахме за Гоги и от усилието заспа  hahaha,а на Ванила поздрав със совалката

Ванила тая красота кой я направи  Crazy Flutter Страаааашна е...

# 111
честит рожден ден да Дита, Калоян и Александър! Да са живи и здрави, много палави и щастливи хлапета! hbday baloni

Честит рожден ден и на Виф и Ади! Да са здрави и щастливи им желая от все сърце! happy bd

Момичета, искам да ви питам - цените от офертата в Априлци цена на човек на стая ли са или са цена за цялата стая?

# 112
ААА Мимоз, при тебе съм ги виждала тези обувки. А бе знаех си че отдавна ги знам! Сега се сетих , че ти се беше похвалила с тях! Laughing

Гвен, цените са за стая!

Днес следобед купихме триколка на Ивко, подарък за РД от нас. И отидохме на хотела. В Шумен не знам дали знаете има една местност Шуменско плато, там имаме хотел. Страшно спокойствие. Ивко кара колелото, люля се на люлките. Остана много доволен. Дори се научи да пие и сокче от сламка, по метода на Люба. Толкова уютно, свежо и спокойно ни беше горе на чист въздух, че ни хрумна идея да си направим две стаи като апартамент и да караме лятото там.  Wink Не си бях взела апарат , защото уж само за триколка излязохме. Но следващия път като отидем ще взема и ще направя снимки!

Ладида, де го намери тоя мъж да ти вземе дом.помощница. Аз сега ги оставих моите навън, да поизчистя малко апартамента, но не мога да не надникна първо какво става тука!  Party

# 113
  • София
Mимозата, моя милост я сътвори Simple Smile да живеят инструкциите по интернет!  Mr. Green

стоккето е един път, ама жули вътре колко сладко спи (или е физиономийка това)...

звездолинка, как е твоя сладурко? целувчици на всички слънчица , да им намачкате дупенцата от прегъдки (нещо днес ме е обхванала бебешка агресия) и си го изкарвам на Миа Simple Smile

# 114
  • Varna
Честит рожден ден, Виф и Ади02!Желая ви много щастие и любов.
 Ванилка  smile3501, за творението ти.
 Ани, нов хотел е. Малко всичко нашега стана, сега дори незнам да се радвам ли или да.!?! #Crazy хотелчето е 4звезди,на една година, много голям и със всякакви екстри балнеологии масажи,басейни вътрешни външни. http://www.hotelallegra.com/big/162_6251_2.jpg
http://www.hotelallegra.com/big/pool1.jpg
http://www.hotelallegra.com/big/162_6271.jpg

# 115
Здравейте и от нас!
Честит рожден ден на днешните рожденици и тези ,които сме пропуснали-да растат здрави и весели деца!
Честит рожден ден на Виф Ади!Много радости и любов от нас с Алекс!
Нашият рожден ден мина чудесно-празнуващия беше сравнително добър,а и имаше много мераклии да го занимават Simple SmileБебешкото ни парти беше много смешно и бас ловя,че друг не ще се похвали с такива снимки hahaha
http://images17.snimka.bg/002838642.jpg
Не съм качила още всички снимки,но ще ви пусна една с тортата
http://images17.snimka.bg/002838725.jpg
Мимоза кажи ми моля те,че тази снимка ви е стара,че като видях Жулито с яке и шапка и още по-топло ми стана ooooh!Ние вчера открихме летния сезон по къс ръкав и къси гащи Simple Smile И тук да се включа за слънцезащитния крем-Мустела ползвам.Когато му съблякох якето установих,че има човека зимен тен-до където са му били ръкавите пръстите са му черни направо,а сега и едни снежно бели ръчички LaughingПак в тази връзка-ползвате ли шапки за слънце,че моето диване не търпи такова чудо на главата си(пробвах и с кърпа и все тая)
Много е хубава и Красито-то с тази майка на кого да се метне детето Heart Eyes
И на Мариса тоалета много ми хареса-това е да си имаш момиченце Simple Smile
Алекс вече яде и на по-големи парчета,ама много ми е лакомо детето-гледа всичко да си набута в устата и после се дави SickНай-обича хляб и сирене-по-голям деликатес за него няма.Не яде сурови плодове(само банан понякога),кисело мляко му предлагах и ми отказа и едно пюре на Семпер с парчета ананас.Вчера го пробвах с пюре от риба и ми го отказа категорично.
Гвендолин, като гледам много си се замислила за Априлци-и аз все още правя същото
 Thinking а то време не остана...Когато свършат кандидатите за програмата-сети се и за нас(да се радват бабите Simple Smile)Много ти е слънчев Съни на аватара Simple Smile Heart Eyes
Аз май се увлякох...Весел уикенд от мен и целувки на всички бебета Heart Eyes
Иночка,караш ме да мечтая с тези снимки-за море,любов и още нещо.... Joy

# 116
  • София
мамитаааааа, нашата ади е ади101, големи сме заплеси  Joy, от сутринта се каня да пиша..

ау страхотни снимки на рожденика, велиса! шапките са супер наистина на бебешките главици! Crazy

# 117
Ванилааа,имаме и Ади 02-виж на първа страница Laughing
Шапките са ни супер,ама не знам защо бебетата проспаха рождения ден hahaha

# 118
  • София
ауу , значи аз съм шемета  hahaha Embarassed Joy

# 119
  • Велико Търново
 Ади02 беше много любезна още докато бях бременна да ми даде номера на мобилния си като отида да раждам в Плевен,ако имам нужда от нещо да се обадя.Така,че аз трудно ще се объркам GrinningДано поне ни чете от време на време!

Общи условия

Активация на акаунт