Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 586
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
чете чете-сега я засекох,ама не знам защо не пише newsm78

# 121
Велиса, никакъв проблем миличка...  Simple SmileЩе ти кажа защо досега не съм ви пускала - обикновено ползвам линк със снимки от профила или от първа страничка - няколко пъти тръгвам да ди ви "слагам" - ама  Thinking... не работи линка...Или дай нов, или ми пусни снимки - ще ти пратя мейл...

# 122
  Честит рожден ден на малки и големи! Много здраве, щастие и късмет още много дни наред!

Ние също без проблем хапваме по едричко, даже в къщи като му готвя парчетата са по-големи от колкото ги дават в кухнята. Все още се храним 5 пъти на ден и май едно бурканче вече не ни стига.

Радинса си я харесваме, ама мама не е пускала скоро снимки на сладуранката. Очи, които не се виждат се забравят!  Wink bouquet

# 123
Честит рожден ден на малки и големи! Много здраве, щастие и късмет още много дни наред!

Ние също без проблем хапваме по едричко, даже в къщи като му готвя парчетата са по-големи от колкото ги дават в кухнята. Все още се храним 5 пъти на ден и май едно бурканче вече не ни стига.

Радинка си я харесваме, ама мама не е пускала скоро снимки на сладуранката. Очи, които не се виждат се забравят!  Wink bouquet

# 124
  Извинявам се за повторението. В место да редактирам натиснах цитат, а после неможах да го изтрия! Embarassed

# 125
Честито на всички рожденници! Да растат здрави, умни и красиви за радост на мама и тате!
Честит рожден ден и на Виф и Ади02!

Ей, Мимоз, пак ни разтопихте сърцата /моето и на Гоги/ с Жули.  Two Hearts Снимката е страхотна, а за жеста с цветята просто нямам думи. Да нацелуваш малката красавица от мен и Гоги. Жалко, че няма да може да се запознаят на живо. Днес вече угасна и последната ми надежда за срещата в Априлци, но татито ни е в процес на смяна на работата и стана доста объркана при нас, но какво да се прави... Даже и бързах столчето за колата да сменим, за да му е по-удобно пътуването, но уви. Дано поне на есен да има друга среща, та да успеем поне за нея.
Ние тези дни сме по цял ден навън и вечер ми остава време само да чета, но ходенето определено ми се отразява много добре, а като гледам и Гоги не се оплаква  Wink. За кафе и дума не може да става, защото като спре количката и рев да слиза долу. Като слезе, само ме гледа в очите и започва бавно да пристъпва, отдалечава се и в момента в който си отклоня погледа е драснал в неизвестна посока, /че и самостоятелност взе да проявява / като в повечето случаи се засилва към люлките и направо кръвта ми смръзва.

Гоги също няма проблем с по-едрата храна и то от доста време, въпреки, че късно му избиха зъбките, преди това се беше усъвършенствал да дъвче на венци. От тази седмица вече вземаме от кухнята преходна храна и се справя добре. Даже единия ден имаше кюфте в сос, чупех му късчета и той сам си ги дъвчеше без проблем, ама щом е мръвка... Но пък открих, че мрази ориза моето диване. Само като усети, че има ориз в яденето и почват едни гримаси и физиономии, даже единия път повърна. Май няма да му предлагам вече ...  Sad

На всички мами и дечица желая спокойна нощ, а на празнуващите - незабравим празник!

# 126
Лони ,ами тя Жули като видя новия ти аватар и  Shocked Flutter,та реши китки да му набере  Laughing
За Априлци и аз не съм сигурна още..
На Гвен новия аватар и той много хубав и как порастнал  Wink
Ани ,искам снимки от тоя хотел и триколката.Аз май се отказах да купувам на Жули..
Ванила-браво бе ти си гений,аз това не мога сигурно и догодина да го направя  smile3501
Иночка,хотела е страхотен,честита ти нова работа!Пък знаеш ли може да ни измислиш някоя примамлива оферта за втората Национална среща  Wink,ако не поне Варненска среща на кафе не ти мърда  Sunglasses

Таня 79- крайно време е да се разпише...

Велиса - снимката с букета не е от днес,но не е много стара,преди 15 дни някъде..Покрай морето не е още за къс ръкав освен ако не си турист.Тук подухва морски бриз и чак къси ръкави не сме сложили още.. Laughing

И сега да се похвалим-вече сме с обици  newsm44 newsm68 newsm03

Ето ви снимка с тях

Последна редакция: сб, 12 май 2007, 23:27 от mimozata

# 127
Честити пробити ушички на Жули! Много е сладка! А снимки на триколката и хотела ще направя. Триколката е на Чиполино! Отивам да видя кой ще спечели на Евровизия!

# 128
13.05.
Ева, Мариана и Виктория – три дами мили
На тази дата се родили.
Да са лъчезарни, весели, игриви
Да растат деца щастливи!

# 129
Люба, честита ви годишнина на теб и на Асен! Незнам коя поред. Желая ви време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опитате от всички сладости на света и .... всичко това да го споделите заедно!

# 130
Брееее Ани ти никого не забравяш...
Честито на днешните рожденички    bouquet  bouquet Да са здрави ,весели ,игриви!
Честита годишнина на сем. Кабрански и една девойка им пожелавам  да увеличи отбора/Кабранска -представяш ли си и третото да е момче  Rolling Eyes вече съвсем като Малкълм ще сте/

# 131
  • Varna
  Ева, Мариана и Виктория, честито на рожденичките.
 Люба, Честита годишнина, много любов и принцеса една да усмири принцовете ви желая.
Мимоз, разбира се. Аз от първия ден съм му заговорила на собственика на хотла за това. а аз приближавам към Балчик / до дирекцията на златните е хотела/, така че минавай за едно кафе и някой басейн ще почерпим
  Честити ви обички.

# 132
 newsm59 nbirthday ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Евка newsm51 /нашето гадже/, Мариана и Виктория и от вчера на  КАЛОЯН, АЛЕКСАНДЪР И ДИТА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  newsm59 nbirthday
Специално за Евка един поздрав, пък да видим дали ще ни остане вярна.
Преди и след

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА VIF /със закъснение/! Присъединявам се към пожеланието на Ани. bdbaloni

Люба, честита годишнина  marriedна теб и на Асен. Желая ви много любов  loveuuu , желание един за друг  luvbed, разбирателство  1dating, една сестричка  stork-girl 1stroller newsm04на двамата младежи и не на последно място много, много здраве за всички ви family6.

Люси, според мен децата искат разнообразие. Зари по същата причина някой път се дразни,като реша да го оставя в стаята му. Писва му вътре /хем сега от скитане по улиците само сутрин го слагам за малко и вечер за лягане/. Пусни някоя снимка на Тери, да й се порадваме.
Ванилка, с Мия сте големи сладурани.
Жулката само как сладко спинка, голямо бране на цветя е било, а на снимката с обичките направо ме плени. Честити ви обички.
Велиса, нищо се децата спят важното е, че имат шапки за купон. Големи са сладури. Целувки за Алекс.

Иночка, хотела е много готин, а приемат ли с кучета? Сигурно не, но аз да си попитам. Честита ти нова работа.

Днес си подстригахме детето, той се държа мъжки, ето така
, но после аз ревах  newsm45. Запазихме му  къдриците, но още ми е мъка    smile3518. А мъжо вместо да ме успокои седи и ми се хили и ме пита, #какво ще лепим ли къдриците или да правим друго дете#. Идеше ми де го тресна с нещо  fight . Но и с новата прическа ми харесва, само където ми липсват косите му. А сега като му пипна главичката, е като четка, няма  я онази мека и нежна косичка. Нямам си вече бебче, а си имам момченце.  Може да ви се струва глупаво и смешно, но .......................... това е положението.

Толкова ме е яд newsm61, че Стоян и Еличка не се класираха на първо място на Евровизията. Според мен ние бяхме най-добри.       

# 133
Извинете, нещо се поувлякох със снимките май. Но не е нарочно.
Люба, може би поради късния час, но като кликах въпху картинките и се паднаха момче и момиче и после  family6 . Дано не ми се разсърдиш, не влагам нищо лошо.  newsm51.

# 134
Добро утро мамиии, хайде ставайте вече! Днес аз ще сервирам кафето и чая

Икати, Велизар много се е променил с новата прическа. Но така много ми харесва. Като момченце  е вече. Като четох колко тъжно ти е било че сте му отрязали къдриците и вече косичката му не е мекичка като преди и инстинктивно погалих Ивко по меката косица, че и аз скоро мисля да го подстригвам и може би и на мен ще ми липсва....

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 10:05 от А н и

Общи условия

Активация на акаунт