Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 587
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен!

Честит рожден ден на патерица на Виф и Ади02!

Честит първи рожден ден на Евка, Мариана и Виктория! Да растат много здрави и щастливи!

Люба, честита ви годишнина! Желая ви много любов и семейно щастие, пък и едно момиченце, също толкова красиво като двете ти момчета!

Ани, мерси за кафенцето! Ще си го пийна с удоволствие!

Аз оздравях, но мъжа ми сега го тръшна, а има толкова работа, а и аз и няма кой да гледа Килиан. Имам да чистя, да гладя, да пера... Tired

Икати, Велизар е много сладък подстриган, вече като голямо момче, но и на мен щяха да ми липсват къдриците...

Иночка, честита ти нова работа! Успех!

Мимоз, Жулката много красива с обеците  Heart Eyes!

Ванилка, много сладко е станало ДИА-шоуто така ли се казва  newsm78

Снощи Килиан яде варени картофи, пресни чушки, кисели краставички  Sick и домат. Понеже ние хапнахме раклет, а това е гарнитурата към него.

Иии 100 часа го пиша това, то не катерене, пипане навсякъде...ужас...

Айде лек и слънчев ден!

# 136
  • Варна
Честит първи рожден ден на госпожиците Ева, Мариана и Виктория! Честито и на всички пораснали дечица, които съм пропуснала да поздравя! Мили мамчета, да са ви живи, здрави, весели и щастливи!

Люба, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години любов и разбирателство!

Иночка, на теб честита ти нова работа и да е по-лека и доходна от предишната newsm10

Мимозке, и аз да ти кажа, че имаш страхотна фигура. Двете с Жули сте много елегантни дами  Grinning Честити обички на малката.

Ванилка, и вие с Миа сте ми много хубавки и елегантни мацки  smile3521

ИКати, честита нова прическа на Велизар. Наистина изглежда голямо момче, но пак си е същия сладур.

Ани, заинтригува ме с това хотелче. Ние много харесваме Шуменското плато, спали сме в една почивна станция там. Някоя събота може да ти искам координати да го посетим. Как е твоето "пораснало" момче, още ли е пръв в белите?

Ние се позагубихме, но Криси пак беше с кашлица и сополи, бяхме на вилата няколко дни на чист въздух, а сега събирам багаж за Сандански. Утре тръгваме с една приятелка и дъщеричката й, и ако всичко е наред по обяд ще пием кафенце със Сиска в Търново.
Препоръчаха ни да заведем малкото зверче на планина, защото има съмнения за алергия към цъфтящите растения.

Сега ще стягам багажа, пожелавам ви весели рожденни дни и щури купони!

п.п. ако някоя мама има път към Благоевград или Сандански да се обажда, ще се радвам да се видим.

# 137
Здравейте

нали обещах да ви почерпя с тортата от рождения ден /стана по-грозна, но това е основно защото е по-голяма/  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2845263  но пък беше супер вкусна

имам много малко снимки на моя фотоапарат, тъй като предимно се снимаше с камера, но като посъбера от приятели, ще допълня албума. ако ви е интересно http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132224&photo=1

правихме и прощапулник и Рали си избра да стане банкер. от всичките наредени шарении тя си избра черното портмоне.

ето и снимка на Ани http://www.snimka.bg/album.php?album_id=70752&photo=45

# 138
  Честит рожден ден на трите дами, да растът весели, засмяни, здрави и красиви!

Честита прическа на Велизар, наистина сега прилича на едно малко момченце.
   Мимоз и Ванилка, както и момиченцата им големи сладурани.
   Честита работа и на Иночка, много доходи и със здраве да си ги харчиш.
   И да се похваля и ние вече ходим сами, как щъка насам-натам, ама като искам до го преместя от някъде така реве. Инатче голямо.

И да не забравя : Честита годишнина на сем. Карбански желая им много години изпълнени с любов и разбирателство!  bouquet

# 139
  • Пловдив
Честит рожден ден на Мариана, Ева и Виктория

Честита годишнина на сем. Кабрански! Още дълги години да се обичат и уважават, а след някоя година да се радват и на една малка зеленоока принцеса    bouquet

Калина е с висока температура от петък през нощта, но я отдавах на пробиващия горен зъб. Днес бяхме на лекар и се оказа вирус, със зачервено гърло е  Cry Повечето деца карали този вирус с разтройство и повръщане, така че внимавайте, майчета  Praynig Много е зле милата и постоянно се налива с течности, плаче, защото й е зле... абе лоша работа  Cry

Иначе вчера се изявихме пак като медийни звезди  Blush Не успях да ви предупредя по-рано да гледате централните новини по Нова ТВ - взеха ми интервю по случай годишнината от срещите на Ла Лече Лига  в Пловдив  bowuu Обаче каквато съм блейка аз не успях да гледам новините и така ме е яд  #Cussing out ... А днес сме на първа страница на в-к Марица с Калинка как се кърмим  breastfeeding

# 140
Аз,така набързо/докато не са ми усетили...а и да използвам докато зверовете спят а татито се е вторачил във Формулата-че то празника си е празник,ама има ли кръг от Формула-та или мач на Валенсия съм предупредена да не го търся...още преди да сложим подписите това Mr. Green/...та да благодаря на всички които са се сетили за нашия празник и да почерпя послучай успешното приключване на седмата /уж критична /година:
...за пожеланията за момиченце-мерси...работи се по въпроса/пък и вижте каква новина ми пратиха днес-грехота е да не се възползвам http://www.dnes.bg/article.php?id=36247/...само,че наистина ако пожеланието на Икати/това с четирите еднакви на ръст дечица-т.е. четиризнаци се сбъдне ви гарантирам,че определено няма да имам време за разписване/....а за това,че приличаме на Малкъмови съм съгласна само донякъде-по-скоро напомняме едно друго семейство/Адамс/...или някое от филм на ужасите/днес вече и Иво се включи в семейното хоби-пребиване и нараняване....та сега и двамата с баткото са тамън като за пред Социалните служби/ Mr. Green
Да се похваля,че лелята от Америка си дойде/ и съответно донесе много подаръци на децата/,но пък с нея се движи и антуража-свеки и  и компания и създават една меко казано предураганна атмосфера/да видим докога ще съм мила и любезна/.....та затова спирам,за да не развалям общия весел фон.....

Да не забравя-честит рожден ден на Ева, Мариана и Виктория и на вчерашните  рожденници-Калоян, Александър и Дита!На мамите Ади и Виф-също!Всички те да са живи,здрави и много късмет да имат!
Калинка да оздравява/пък ние като излизаме довечера ще гледаме да намерим някой изостанал вестник...че и без това пропуснахме събитието...поне вашата изява да видим/ако не искаме ксепокопие с автограф/.....
На Велизарчо-честита му прическа...много е мъжествен така.....а ние сме под възбрана за подстригване вече/ и за Иво се отнася/...та ще си ходим всичките рошави.....
Честита нова работа на Иночка...
Много ми харесаха и тортата и роклята на Рали.....
От рожденния ден на Алекс искам рецептата за укротяване на гостите и рожденника/че така и аз искам-заспали/
На Катето-да и оздравява мъжа/че то това е по-страшно от болна жена/
И още имаше...ама първия синковец се наспа...и ...........

Последна редакция: нд, 13 май 2007, 16:39 от Анонимен

# 141
Честит рожден  ден, Виф!!!! (малко късно, но.. Embarassed) Само радост и любов по пътя на живота и разбира се обичана и горда майка! Hug  bouquet  nbirthday

На малките едногодишни чудеса Ева, Мариана и Виктория - честит празник - да растат здравички и усмихнати!! newsm59

Специално на г-жа Кабранска - честит празник и дълги години здраве и обич за цялото семейство!! smile3525 1dating

Честита нова прическа на Вели - наистина вече си имаш момченце, Кате!! Wink Ще идвате ли на срещата в Априлци - че ми е домъчняло много за вас?

Анита - приятно прекарване в Сандански и дано малката е добре там Peace Аз като 2 годишно дете съм прекарала 2 месеца там - заради хроничен бронхит и знам от майка ми, че много добре са се отразили тези 2 седмици.

Ани, мерси за кафето - аз чак сега ще се възползвам, че да издържа до вечеря без да заспя...напоследък доста празници празнувахме и сънят съвсем не ми стига, пък и Никола се старае всяка нощ към 3-3.30ч. да му обърна внимание  Crazy Crazy

Да се отчетем - на 1 г. Никола е 9.200 и 73см! 10 зъба, катери се по стълби и дивани (слизането все още е рисковано  Crazy), и всяка сутрин към 6:30 ч. пее, ама така, че да го чуят и съседите. А   ако случайно някой не го е чул, то се взимат празни кутии и се хвърлят със всичка сила по плочките  - така със сигурност всички се будят... Crazy Crazy

За първия рожден ден направихме и два празника - един с баби (3 пра баби и две баби) и дядо и заедно с това спретнахме и прощъпулника (нищо, че от 2 месеца ходим  Embarassed все пак по-добре късно отколкото никога  Embarassed Embarassed Wink). Така ето питката
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=42
и ето в какво хвана (се заклещи крачето)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=41

А от BBQ-то получихме много подаръци и си хапнахме добре и ние дето сме на малко повече от 1 години  Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=43
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=45

тук таткото трябваше да гледа Никола, нооооо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=44

Като пооправим сайта ще качим още много снимки.....

целувки от нас!!

# 142
  • София
Мили мами, искам да ви се похваля, че вече си имам християнче!  Heart Eyes
В събота му беше Кръщенето, но сигурно утре ще сваля снимките, че са доста...
Не съм ви чела, защото сега се връщаме от вилата, където ремонтите си продължават, а и празнувахме подобаващо.  Laughing
Само да честитя на многобройните рожденици от вчера и днес, пък ако бързо се оправя с багажоразопаковане  Mr. Green и Велизар (най - вече! Twisted Evil), ще се включа  по - късно отново. Wink

# 143
Честито християнче Велизарче!   bouquet

Юнос, Никола много е пораснал, отдавна не го беше показвала.

На Калинка пожелавам скорошно оздравяване. Тя милата какъвто вирус се зададе и не я подмина. Хайде вече това да и е за последно! И край с болестите!

Уна, Рали е много хубавичка с тази рокличка! Някъде навън ли е бил рождения ден. А букета е просто разкошен!

Анита, ако идвате насам ще ви настаним, няма проблеми, само се обадете. А Ивко си е същия беладжия, вече не иска да си играе с играчките, а да шета из цялата къща и да разхвърля каквото докопа. Днес бяхме на пикник с приятели. По късно ще кача 5-6 снимки от днес. Като е с деца много добре се забавлява. А ние спокойно си хапвахме и пийвахме!

# 144
  • София
au, una, страхотни снимки! много сте красиви с рали!

и на мен ми дожаля за къдриците на велизарчо, ама расте момчето.... пък и косата му расте, така че....

честито кръщене на вели на олчето!

и обички на мимозкината мома!

имаше и още, ама.....нещо не ми е ден, та...утре, лека вечер!

# 145
  • София
Здравейте и от нас.
ЧЕСТИТО НА ДРУГИТЕ ДВЕ ПРАЗНУВАЩИ ДАМИ!
Честито и на семейството на Люба за годишнината.
Нашето тържество мина много добре. Тортата беше много хубава, пък и място се намери за всички. Ето две снимки:

Останалите са тук:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=9700&AlbumId=93787

# 146
Ето качих снимките от днес,всичките, този път без да подбирам,че нямам време: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129365&view=1&photo=57
и едно клипче,как Ивко застава зад бара и ми прережда шкафовете: http://www.youtube.com/watch?v=HmdTAYcLr-c

Ани,тортата на Ева е чудна,както и тя самата.На снимките не си личи да  вие било тясно. Прическата ти е убиец. Peace

# 147
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен! Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВКА!ПОЖЕЛАВАМ И ДА Е МНОГО ЗДРАВА,ДА РАСТЕ ВЕСЕЛА И БЕЗГРИЖНА И ДА Е РАСТЕ ДОБРО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!
Анна,за пореден път ще изкажа комплимент към теб и децата ти-страхотни сте!Тортата е много хубава BlushЕвка и Божа и те в едни отбор откъм коси Grinning

ЧЕСТИТО ХРИСТИЯНЧЕ НА ОЛЧЕТО!
утре ще чакаме снимки Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТЕ НА РАДИ!ПОЖЕЛАВАМ МУ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ НЕСЕРИОЗНАТА МУ МАЙКА ДА ГО ДОВЕДЕ В ТЪРНОВО ДА ГИ РАЗХОДИ!

ЛЮБА,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ОЩЕ 7 ПЪТИ ПО-ТОЛКОВА ДА ПРАЗНУВАТЕ И ДА ГИ ПРЕКАРАТЕ В ХАРМОНИЯ И ВЕСЕЛИЕ!

Толкова много снимки разгледах,че ми се взе акъла,ама всичките са много хубави!Ще ме простите,ако някой съм забравила да спомена Blush

Тоалета на Мариса е страхотен като самата нея Grinning

Иги,снимките от Париж са невероятни и както каза Мимоза единствения кусур,че са малко!Ти изглеждаш много добре,ама и един от колегите ми хвана окото Mr. Green

Ани,аз,ако имах мъж като Дидо веднага ще освободя домашната ни помощница,ама нямам Mr. GreenСнимките от пикника са ви много хубави.

Иночка,честита ти нова служба!Сигурна съм в успеха ти в новия хотел Peaceа той на снимките изглежда доста привлекателно!

Велиса,вашето парти с децата в парка ли е било,ако е било така е доста оригинална идеята PeaceАлекс е голям сладур!

Честити обеци на Жулката!Голямо момиче  и тя е станала!И какви букети бере на Гоги Heart Eyes

Икати,Зари с къдри без къдри все е невероятен сладур,а баща му има добро чувство за хумор!Снимките от салона са ви много интересни!

Уна,при теб както винаги всичко е на ниво!Рали страшно много е пораснала,няма нищо общо с онова бебе,което видях!От тортата лигите ми покапаха Crazy

Змейковица,аз се надявах да са качени новините на нова,че да ви видя,ама тц.Покажи поне снимката от вестника,не,че се съмнявам във вашата фотогеничност!

Юносче,лекар ще си имате,браво!Никола и той сладуран голям!Партито ви е било супер!

Кате, Praynig бързо да оздравявате!

Стискайте палци,че тази нощ ще е първата на Божа да спи в нейната си стая!

Аз,пак се улях,ама не ми е за първи път EmbarassedЖелая на всички спокойна нощ!

# 148
14.05.
Честита първа година
На Виктория и Карина.
Слънчево детство и безброй игри,
Да им пожелаем купон до зори.

Но честитки още носим
Те са за Мануел и Росен.
Да са здрави и с късмет
Да вървят в живота все напред.

# 149
Честито и на днешните рожденици!!  bouquet  bouquet Да са здрави и много късме,безгрижно детство и усмивки!!
Кате,радвам се,че си добре,мъжа ти да оздравява бързо,че мъж болен не е работа Tired
Стискам палци и на Калинка  Peace
Ани-много хубав пикник..
Уна ти и Ралица сте супер  Flutter,а Ралица освен хубавата рокля има и хубава фешън кърпа  Peace
Икати и на мен ми дожаля за къдриците,ама и така ти е сладък Зарчо..
Анна,брее голямо мочие станала Евка и тортата ви е супер,а това майка ти ли е ?Децата много приличат на нея  Simple Smile
Сега да се оплача,че искам да се халосам с нещо по тъпата глава  #2gunfire #2gunfire Докато къпехме Жули баща и и батко и са при нея,на баща и и звънна телефона и той я остави за секунда.Докато отида там батко и се обърнал,а тя постоянно се катери по ваната,хлъзва се и се ожули сериозно. Cry Sad Такъв рееееев,ужас,горката ,много я болеше.Не можем да я успокоим ,едва заспа,после се събуди...Ох стискайте ни палци да спинка и утре да не я боли..А аз ще се гръмна  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт