Честит рожден ден на Евка, Мариана и Виктория и на днешните рожденици Карина, Виктория, Мануел и Росен! Безгрижно детство и много подаръци им пожелавам! Честито и на мамчетата!
На семейство Кабрански Честита годишнина! Желая ви още дълги години взаимна любов, хармония и разбирателство в семейството.
Олче, честито ви християнче!
Никола наистина е много порастнал, ми то си расте детето, ама Юносчето не ни го показва. Евка е прекрасна, изобщо цялото семейство сте много симпатични. Тортата също ме впечатли. И Рали е имала много весел празник, голяма е сладуранка.
Аз Венци го подстригвам вече 2 пъти, че като му порастне косата и все ме питат момиче ли е. Ама неговата е права и много не се променя физиономийката му. За къдрите на Зари и на мен ми стана жал. Вече е наистина като момченце, но си остава все така чаровен.
Честити обички на Жули. Според мен още повече я разхубавяват.
Ани, завиждам ви за пикника, а и Ивко се е забавлявал. На нас все не ни стигат съботите и неделите за такива мероприятия. Правим един безкраен ремонт вкъщи, разни други неща излизат, тази неделя и за кафенце навън не остана време.
Мимозка, не се обвинявай. Малките растат и тепърва ще опознават света, не можем всичко да предвидим и да им спестим. Като се наспинка Жулката вече ще е забравила.
Спокойна нощ на всички и от мен. Сладки сънища на Божа в нейното си легълце!
morning
и чая

Знам,че няма да те успокоя,но Чемширов с много търпение и постоянство се опитва да счупи на Божидара главата.Снощи беше поредното изпълнение,но явно Господ пази децата и 

Беше много послушен и плака само като го извадиха от водата, защото искаше още.После празнувахме до вечерта в едно страхотно ресторантче до нас. Бях извикала клоун да забавлява децата. За съжаление рожденикът се изплаши от него и малко си поплака
Пък и Гоги доста задобрява в домакинските умения и направо ще я носи на ръце. Ето как се справя с пералнята:

Ние такъв зет ще търсим дето да шета и да не ни мъчи принцесата 

Навън вече е 30 градуса, затова ще излизаме чак след 17 часа-минаваме на лятната програма.
В тази връзка като гледам Велизарчо на Икати как мирно стои във салона най-благородно завиждам на щастливите му родители!
Специални блаодарности на Олчето и Катя за празничните темички, а също и на Ани за чудесните пожелания в рими.
/