Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 589
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
И аз да се разпиша преди да се оттегля към легълцето...

Честит рожден ден на Евка, Мариана и Виктория и на днешните рожденици  Карина, Виктория, Мануел и Росен! Безгрижно детство и много подаръци им пожелавам! Честито и на мамчетата!
На семейство Кабрански Честита годишнина! Желая ви още дълги години взаимна любов, хармония и разбирателство в семейството.

Олче, честито ви християнче!
Никола наистина е много порастнал, ми то си расте детето, ама Юносчето не ни го показва. Евка е прекрасна, изобщо цялото семейство сте много симпатични. Тортата също ме впечатли. И Рали е имала много весел празник, голяма е сладуранка.
Аз Венци го подстригвам вече 2 пъти, че като му порастне косата и все ме питат момиче ли е. Ама неговата е права и много не се променя физиономийката му. За къдрите на Зари и на мен ми стана жал. Вече е наистина като момченце, но си остава все така чаровен.
Честити обички на Жули. Според мен още повече я разхубавяват.
Ани, завиждам ви за пикника, а и Ивко се е забавлявал. На нас все не ни стигат съботите и неделите за такива мероприятия. Правим един безкраен ремонт вкъщи, разни други неща излизат, тази неделя и за кафенце навън не остана време.
Мимозка, не се обвинявай. Малките растат и тепърва ще опознават света, не можем всичко да предвидим и да им спестим. Като се наспинка Жулката вече ще е забравила.
Спокойна нощ на всички и от мен. Сладки сънища на Божа в нейното си легълце!

# 151
Да честитя празниците и аз преди да си легна.
Честит първи рожден ден на Ева, Мариана, Виктория, Росен, Виктория, Мануел  и Карина!
Нека бъдат много здрави и много щастливи с хората, които ги обичат!
Честит рожден ден на Виф и Ади02!
Честита годишнина на сем. Кабрански! Пожелавам им още 7х7 години, пълни с много любов и поне още едно детенце.
Честито християнче на Олчето!
Честити обички на Жули - много е красива на тази снимка.
Юнос, не мога да повярвам, че Никола ходи от 2 месеца! Явно ние съвсем изоставаме с ходенето. Доста се клатушка и го е страх да се пусне. Дано скоро да проходи.

Момичета, най-хубавата новина, която чух днес беше, че България е добавена в страните, които могат да използват PayPal!
Вече може съвсем лесно да се наддава (и да се плаща) в ebay.

Много се чудя дали да резервирам за Априлци. На мен отново ми бавят парите и ако отидем на Априлци трябва да се откажа от морето.  Мисля си за вариант да отидем до Плевен и да дойдем при вас за през деня.  Но не знам дали ще е удобно така.
Утре ще решавам.

Лека нощ

# 152
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!Хайдееееееее на кафето  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee и чая

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН,ВИКТОРИЯ,КАРИНА И МАНУЕЛ!НА ВСИЧКИ ТЯХ ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ХУБАВО ДЕТСТВО! bdbaloni baloni

Мимозке,надявам се,че Жулката е спала добре PraynigЗнам,че няма да те успокоя,но Чемширов с много търпение и постоянство се опитва да счупи на Божидара главата.Снощи беше поредното изпълнение,но явно Господ пази децата и пияните

Страйпер,дано да измислите нещо за Априлци както и другите момичета,които не са сигурни PraynigКак са ти юнаците?Ще те тормозя на лични да ми обясниш за ebay Blush

Тази нощ Божидара спа сама и не се е будила/не е ревала,ако се е събудила де/
и довечера пак ще я сложа сама да спи и току виж се е научила Grinning
Днес по обед с нетърпение очаквам да се видя с Анитка и Криско и затова сега отивам да гладя и да правя закуска на чемшира!

Желая на всички хубав ден изпълнен с много разходки! Hug

# 153
Майчетааа, станахме на годинка! Не мога да повярвам как лети времето. Като чели вчера родих и я гушнах за пръв път.
По този повод да ви почерпим, макар и скромно и виртуално newsm38 Wine Glass beer2 cook
ще ме извините, но не знам как да сложа по хубави картринки

Искам да поздравя и другите рожденници. Да са живи и здрави и много щастливи

# 154
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници!

# 155
  • Варна
Честит рожден ден на днешните рожденници, и тези от изминалите два дни!!! Желая им само хубави моменти в живота!!!

Честита годишнина на сем. Кабрански!!!! Пожелавам им поне 7 пъти по 7, а после още толкова!!!!

Честити обички на Жулката. Сега е още по голяма мадама  Heart Eyes

Честито християнче Вели!!! Нека пътя му е винаги осветен от доброто и вярата!!!

Момичета, мнооооооооого Ви благодаря за пожеланията за рожденния ми ден. Много сте мили и много ви обичам   bouquet

Лек ден на всички!!!!

# 156
Честит рожден ден на всички, които са празнували в петък, събота, неделя. Честито и на днешните рожденици! Много здраве, щастие и късмет им желая!
Момичета, благодаря за поздравите за рождения ден на Калоян! Ние си изкарахме страхотно празника! Първо на самия ден му правихме кръщене. Така че си имам християнче и аз Simple Smile Беше много послушен и плака само като го извадиха от водата, защото искаше още.После празнувахме до вечерта в едно страхотно ресторантче до нас. Бях извикала клоун да забавлява децата. За съжаление рожденикът се изплаши от него и малко си поплака Simple Smile Снимки ще кача тия дни, че още не ми е останало време.
Имам една приятелка, която към момента на рождеиня ден беше бременна в 9 месец. Бях я поканила и нея с мъжа й. Абе не идват тия хора, звъня по телефона - никой не вдига. След един час, точно в разгара на празника ни, тя ми се обажда и ми казва:"Дани, имам си момченце!" Ей, толкова много се зарадвах! Точно на нашия рожден ден Simple Smile Казва се Боян и е много, много сладък! Вечерта след празненството приспахме Калоян, а ние с татито отидохме да у гордия татко на Боян да пием за здравето на мъника. Така че нашия тати, както се беше наквасил от рождения ден на Калоян, се донакваси и за празника на Боян. Беше наистина страхотен ден. Калоян беше преизпълнен с емоции, а това, че на този ден приятелката ми роди сина си, беше много щастливо съвпадение. Догодина - двоен празник Simple Smile

# 157
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА сем. КАБРАНСКИ!
/на патерици/

Честити обички на Жули, така е още по-прекрасна! Дано след снощния инцидент да е спала спокойно милата.
Мимоз, ако продължавате така, ще си я вземем още от сега момата!  Wink Пък и Гоги доста задобрява в домакинските умения и направо ще я носи на ръце. Ето как се справя с пералнята:

Е, вярно, че вчера изпрах с прането, няколко от неговите играчки, но все пак помага детето.  Simple Smile
Честито християнче на Даниеле!
При нас сутринта още в 7.00 беше 22 градуса на сянка, така че се очертава горещ ден и ще  тичаме навън!

Весел ден на всички и незабравим купон на празнуващите!

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 13:02 от Лони

# 158
  • В сърцето на любимите мъже!
Честит рожден ден на всички днешни и верашни рожденици. Да са живи и здрави и весели!

Момичета, много сте продуктивни тук, не мога да насмогна да ви изчитам, щото ние сме все навън... я в градината, я на пикник.

Сиска, колегите ми са всичките много готини, аз съм щастливо обвързана с фирма, в която 80% са мъжа на възраст около 33 години  Sunglasses

Икати, Велизар е жесток с новата прическа. Знаеш, че аз съм му една от най-запалените фенки на къдриците, но сега си е като едно голямо момченце вече - много е хубав, съвсем различен от онова къдрокосо бебе. Hug

Олче, честито християнче - да е много добричко и игриво! Целувки от нас!

Да ви се оплача, Момчо онзи ден така падна по очи, че си разби горната устна, даже и венеца горния го беше понасмлял в асфалта, доста кръв изтече - колко рева - няма да ви казвам, но най-страшното беше, че през нощта от раната ли от що ли вдигна 40 градуса температура. Ужас! Сега вече е добре, ама си беше преживяване.

Сега ме дърпа да ходим да спим, та чао от нас и весел ден!

# 159
Честито ти християнче Даниеле!И на приятелката бебче,да ас живи и здрави!  bouquet
Жулката спа,събуди се и заплака,после заспа.Сега пак си легна..Поне го е позабравила  Tired
Мерси за комплиментите   bouquet
Лони-Гоги задобрява  Peace Ние такъв зет ще търсим дето да шета и да не ни мъчи принцесата  Laughing с такива неща Joy

Сиске,браво на Божа!Голямо момиче вече..Моя син беше на година и 2 м като го оставих сам в стаята му.Цяла нощ спа,а аз ходих да го проверявам дали диша  ooooh!
Иначе ме разсмя с думите за Божа и баща и  Party

# 160
Здравейте и от мен и Мия. Да са живи, здрави и щастливи всички малки и големи рожденици!
Нашият празник мина много добре в тесен семеен кръг. Мия се чувстваше прекрасно сред хората, които я обичат най-много, много се смя, показа всички усвоени пакости и се разплака при духането на свещичката. Това се очакваше, защото една седмица преди това се упражнявахме и всеки път се разплакваше, не знам защо. Направихме малко снимки, защото снимахме с 2 фотоапарата и с камера, та накрая се оказа, че на нашия фотоапарат са доста малко, ама важното е, че беше хубаво. Ще сложа няколко довечера да ги видите. Вчера ме побърка, за цял ден спа само 40 минути и на всичкото отгоре вечерта не заспа до 22 и рева около 1 час ей така от инат, защото като отидеш при нея и веднага се усмихва, и после почва да реве.
Честито на християнчетата.
Като чета тук момиченцата ви с какви мерки са и си мисля, че Мия до тях ще изглежда с половин година по-голяма. Преди 3 дни я измериха 10.300кг. и 76 см. Оттогава нещо понамали храненето и даже и сок не искаше да пие вчера, а тя много обича, та малко се притесних, ама освен лека хрема, няма от какво да се оплачем, да чукна на дърво.
Някой питаше за изварата, на нас нещо не ни понася. Мия два пъти се подсече страхотно след като яде пюрета с извара. Чудя се защо, след като не е давала никаква реакция на сирене, а все пак и двете са млечен продукт.

# 161
  • Русе
   Привет и от горещо Русе! Nature Sunny Навън вече е 30 градуса, затова ще излизаме чак след 17 часа-минаваме на лятната програма.
   Аз тези дни много изостанах с нашата темичка и едва днес успях да наваксам с четенето и да ви пиша. Затова със закъснение, но с най-топли чувства поздравявам малките и големи рожденници, както и всички, празнували през изминалите дни!  bouquet
   При нас нищо ново-все така сме с 2 зъба и още ходим рошави Embarassed Миналата седмица ходихме до фризьорския салон, но Дарито беше в много бойно настроение, не спираше да крещи и се разбрахме да отложим събитието. Само не знам тя кога ще бъде кротка, че да я заведа да я подстрижат newsm78 В тази връзка като гледам Велизарчо на Икати как мирно стои във салона най-благородно завиждам на щастливите му родители!
   Разгледах най-подробно всички снимки на мами, татковци, дечица и торти! Много е хубаво и празнично настроението в нашата темичка, а сме едва на средата на най-щастливия ни месец май!
   Миналата седмица купих едно сукманче за РД на Дарито и като се прибрахме, реших да го пробвам. Много е красиво, но ужасно неудобно за обличане/събличане, направо измъчих горкото си дете и не знам дали ще се реша да й го облека втори път, та въпроса с официалния ни тоалет още е висящ...
   Сега отивам да пошетам, докато Дарито спи, че после ще излизаме навън.
   Поздрави на всички wavey

# 162
Майчета, аз не мога да се разпиша. Иначе ви чета редовно.
Честит рожден ден на Росен, Виктория, Мануел и Карина.
 newsm38Честит първи рожден ден и на всички останали, дето не съм успяла да честитя.

newsm51Специални блаодарности на Олчето и Катя за празничните темички, а също и на Ани за чудесните пожелания в рими.
Да се похваля, от 10.05 Руми прави по няколко крачки сам, но е все още нестабилен.
а сега да се изтъжа. Момичета много внимавайте, че сега са най-палави. То Господ да ги пази малките съкровища. Все още не мога да се успокоя. Днес Руми падна на лицето, и добре че дядо му беше там иначе каква съм паника не знам как щях да реагирам навреме. Глътна си езика милото. Всичко стана за секунди както си го държах за ръката и ми се изхлузи и му спря дъха и аз го вдинах, обърнах го надолу с главата но той не можешеоще да си поеме дъх и дядо му го взе и му извади езичето, а аз незнаех къде се намирам. Сега вече е добре и заспа, но повече от половин час след това плачеше. Като се успокои го препитах за това дето е научил досега и реакциите му бяха адекватни, нослето е синичко, дано да се оправи, че в петък е рождения ден и хич не искам да е гримиран за първия рожден ден. Малко дълго стана за което се извинявам, но ви чувствам близки и исках да се изтъжа.

# 163
Миме, то Руми също не дава да го докосват за главичката, така че докато спеше мама взе ножиците и го оклъцка и сега сме с нова прическа. пЕ не е като от корица на списание, но горе-долу е добре, тъкмо да не го хващат очи Laughing

# 164
Хайде и аз да се разпиша ,че като се наспи бандата и и ние ще излизаме ...че днес се замотахме и то стана пладне...и съответно 30 и мое и кусур да са вече градуса.......А,мен такова ПМС ме тресе/незнам дали е само природното или повече ми дойдоха роднините/,ама направо имам чуството,че ще експлоадирам.......
Мерси ошще веднъж за пожеланията-да ви се връщат/на тези дето не сте минали още през това/...макар,че при всичките ми подготовки и старания пак малко го оплескахме празнуването/но ще имам да взимам,че нали акцента тоя път беше посрещането на лелята...а тя върви комплект със свеки...и да не продължавам Mr. Green..../Иначе моят подарък се прие много добре и татито навсякъде ходеше облечен с него-веднага прилагам и доказателство:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОСЕН,ВИКТОРИЯ,КАРИНА И МАНУЕЛ!НА ВСИЧКИ ТЯХ ИМ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!
На мамите дето са си изкарали акъла с инциденти- Hug...и дано не е честичко...но то и без това май не може....като се замисля,аз когато най-съм внимавала най-големите бели са ставали....ама няма начин...дано Господ ни пази дечицата Praynig
Сиске,честито ти.....тя вече съвсем самостоятелна ваша Божа....А и Гоги гледам се очертава такъв....и направо ме е яд,че нямама една мома,та да се уредим и ние с един такъв работен зет Wink...че моите освен да си прескрипят пръстите на люка на пералнята-друго не могат да направят с нея/на баща си ще да са се метнали,май Thinking/
Иги-снимките ти са страхотни.......ама винаги като те видя и се изненадвам.....защото като пишеш и все ми звучиш като много улегнал и как да го кажа......абе по-мъдър човек...и като видя едно нахилено момиченце и все ахвам.......ама си много свежа...да знаеш.
Анна,тортата ви е разкошна/и Евка и роклята и/......дано  и празника да е минал така...
На Даниеле-честито им приятелче...да е живо и здраво....е,това са хубави събития и поводи за напиване....
Честити християнчета на мамите дето и това успяха да отметнат...да са им кротки и послушни!!!
На Ръш-честит и пешеходко...и дано се разписват по-начесто......
Мимето-и ние не можем се задържа на едно място...пък някой да ни стриже-това вече е научна фантастика.....
Стайпърче-освен и eBay,кде другаде може да се ползва тая система за разплащане???За он-лайн магазините става ли?
То и още имаше...ама после пак...а сега ви оставям и отивам да забъркам поредната манджа,че трябва да се представям пред родата пак..... Mr. Green
Но немога да не ви покажа как спи Иво в момента:

Общи условия

Активация на акаунт