Честит рожден ден на Евка, Мариана и Виктория и на днешните рожденици Карина, Виктория, Мануел и Росен! Безгрижно детство и много подаръци им пожелавам! Честито и на мамчетата!
На семейство Кабрански Честита годишнина! Желая ви още дълги години взаимна любов, хармония и разбирателство в семейството.
Олче, честито ви християнче!
Никола наистина е много порастнал, ми то си расте детето, ама Юносчето не ни го показва. Евка е прекрасна, изобщо цялото семейство сте много симпатични. Тортата също ме впечатли. И Рали е имала много весел празник, голяма е сладуранка.
Аз Венци го подстригвам вече 2 пъти, че като му порастне косата и все ме питат момиче ли е. Ама неговата е права и много не се променя физиономийката му. За къдрите на Зари и на мен ми стана жал. Вече е наистина като момченце, но си остава все така чаровен.
Честити обички на Жули. Според мен още повече я разхубавяват.
Ани, завиждам ви за пикника, а и Ивко се е забавлявал. На нас все не ни стигат съботите и неделите за такива мероприятия. Правим един безкраен ремонт вкъщи, разни други неща излизат, тази неделя и за кафенце навън не остана време.
Мимозка, не се обвинявай. Малките растат и тепърва ще опознават света, не можем всичко да предвидим и да им спестим. Като се наспинка Жулката вече ще е забравила.
Спокойна нощ на всички и от мен. Сладки сънища на Божа в нейното си легълце!