Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 593
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ха, здравейте и от мен! Laughing
Велизар спи от от един часа и аз съм особено учудена  Shocked, пу пуу да не са му уроки. newsm62
Първо да се похваля, че днес успях да внеса капарото за една нощувка на 16 - ти, така че, Априлци дръж сееее! Ние идваме! Flutter
Сега качвам снимките от Кръщенето, не са много професионални, но татито ни стана разноглед, че не спирахме да се движим. Ревна само при миропомазването, че като видя разни шишенца и пръчици да му се поднася под носа и помисли, че са лекарства, а още му държи влага от боледуването, милото... Иначе беше в стихията си, по време на молитвата, когато свещеникът пита кръстника дали се отрича от сатаната, Вели крещеше с цяло гърло ДААА ДА ДААА!  hahaha А накрая се лепна да разглежда Евангелието и не го дава на попа...  Crazy А той се хили, че може да му станел колега.  Joy Представи се в пълния си блясък. #Silly
Да не забравя да благодаря на всички за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно! Heart Eyes

Честит рожден ден на рождениците от вчера и днес, няма да ги изброявам, че са доста, желая им най - прекрасното и щастливо детство, късмет в живота и безброй усмивки! smile3525

Вифчо,с малко забавяне... Embarassed Честит рожден ден и на теб, мила! Дано малкото слънчице Макси все така те радва безгранично и да осмисля дните ти! Heart Eyes

Кабранска, честита ви критична годишнина! Laughing От сърце ти желая никога да не изневеряваш на себе си и да не спираш да поддържаш любовта и топлината на семейното огнище. Ти си от жените, призвани да го правят! Нека критичните моменти  hahaha са сведени до минимум, а към пожеланията за 3 - то, аз няма да се повторя да е мома, защото някак си не мога да умаловажа факта, че сте създали страхотни мъже, и вярвам, че и третото да е момче, щастието ви и благословията няма да са по - малки. Освен това, вече имате тренинг  Party, така че страшно няма.
Това в кръга на шегата, нека да е такова, каквото ти искаш, но най - вече ЗДРАВО! Heart Eyes

Като казах Люба, та се сетих за сватята... Ирка, къде си? Confused
Лони, Гого на аватара ти е страшен пич! Heart Eyes

Ванилка, браво за слайда, много сладко се е получило, а Миа е неотразима (както винаги)! newsm51

Икати, адашът МНОГО променен така!  Rolling Eyes Все едно не е същият Велизар. Още не мога да свикна. А как доби смелост да го подстрижете? Аз нямаше да посмея сигурно. Но и така е много сладък, някак си по - голям и мъжествен...  Flutter
Юносче, колко е порастнал Ники...  Shocked Сладур! На мерки са еднакви с Вели, ама абсолютно! Laughing

Евка много се е разхубавила и тя... И каква е дунда сладка...  Heart Eyes А нашият зет  Laughing котака как е? Mr. Green Heart Eyes Wink

Сисе, този лаф за Чемшира ме разби за кой ли път...  Heart Eyes Уникална си! А защо решихте да отделяте Божа? Специална стая ли и спретнахте, дай малко инфо! Praynig Ако е така, вече може да почва с гаджетата...  hahaha
Качвам и последните снимки, юнакът се събуди на кеф, животът е хубав.  Laughing

Ето линка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132572

# 166
  • Варна
Олче, мерси мила   bouquet Heart Eyes Кръстили сте Вели точно на моя рожден ден  Heart Eyes

# 167
Изчетох ви , ама на пресекулки. Нямам време да пиша. Поздрави специални за християнчето Велизар.
Ох, имам още работа, а минава 17ч.
Малко снимки от вчера: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=72

# 168
Ей, колко нови неща има тука-рожденици, християнчета, годишнини...иска ми се да честитя поименно на всички, но ми е малко трудно в момента, затова едно искрено пожелание за много здраве и късмет!  Hug
Мен вече сериозно ме тресе предстартова треска, толкова се вълнувам, че дано не се разрева пред  гостите!  Embarassed
Днес най-после купих някои дреболии (балони, салфетки, шапки...), поръчахме и тортата. Дано е хубава Praynig, че толкова припряна работа...щях да закъснея за фризьор, 1000 пъти питах съпружето да си каже мнението каква торта да изберем, пък той-всичките му били еднакви, каквото реша #Cussing out. За капак после-защо съм му искала мнението, като и без това съм правела каквото искам...  Stop
(е, в последното има известна доза истина де  Mr. Green). Та така...гостите са поканени, 'тоалета' готов  Flutter, остава само да реша в летен или не толкова вариант...пък дано се получи хубав празник Praynig
Само дето Антончо тотално си смени режима (ако изобщо сме имали някога такъв) и вече почти не спи през деня, а дремва само следобед...за когато е насрочено и партито  ooooh!
Лека вечер ви пожелавам.

# 169
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте по късните часове пак и от нас.

Олче,
разгледах снимките, много е порастнал Велизар - голямо човече е. И ме кефи таткото ви колко много снимки е направил - ако ги гледаш на бърза скорост си е почти като филм! Grinning

Да ви се похваля и Момчо от днес вече ходи - както се страхуваше да се пусне от мен, пусна се изведнъж и изминава по 10 метра сам.... е, на тревата де, щото ме е страх на плочките след съботното зверско падане.

Хайде лека нощ...и целувки!

# 170
Пастичке,много е красива Ема  Crazy мноооого!!!
Честито християнче на Олчето,смях се с глас ,на отричането му от Сатаната  hahaha Гледах снимките,ама искаааам клипче..
Юнос-Никола наистина е страшно променен..Ти отдавна не си го показвала ,направо не го познах...
Сиске-видяхте ли се с Анита?
Ръш -голям стрес си преживяла..ужас  Rolling Eyes

# 171
  • Плевен
Добра вечер МАЙки!
Честит рожден ден на Карина, Росен, Виктория и Мануел! Да са весели и щастливи дечица!
Честито християнче на Олчето  Hug. Много чаровен християнин е Вели, с тези чудни, черни, игриви очички. Олче много си хубава с пола!
Честито християнче и на Даниеле! Чакаме снимки.
Разгледах и снимките с останалите рожденичета - Евка е едно пухкаво пате, Рали е много пораснала и вече е едно красиво момиченце, Никола на Юнос е много променен и голямо момче ми изглежда вече, а не бебе.
Велизар, дори без къдрици е голям сладур.
Честити ходещи крачета на Момчо, много обувки да скъса и все на хубави дестинации да ходи!
Елфче, сигурна съм , че ще изберете най-хубавата торта, естествено , която ти харесаш  Grinning и ще имате весел празник!
Ръш, дано не ви се случва това повече, а и на никое детенце. Много страшни ми звучи само като чета...
Честита на патерици годишнина на Кабрански! Дерзайте все така, когато има веселби, палави игри на децата и от време на време "пушек" в къщата, значи всичко е о.к. Дано скоро се появи и едно сладко подкрепление на мама Кабранска!   bouquet
Пастичке, много целувки на тази чаровница Ема  Hug!
Благодаря за съвета на cat11 и ikati   bouquet. Направих отдавна измислената реорганизация на мебелите, терена за игра е в нова конфигурация и се надявам да се хареса на Тери, която току що се събуди. Изправила се в леглото и плаче. Нагушках я и засега спи в леглото си. Дано е спокойна през ноща.
Желая на всички лека, хладна и спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 23:43 от Люсил

# 172
Честит Първи Рожден Ден на малкия Мони на Вики!
Да расте голямо и (умерено)послушно дете! Wink Да е все така усмихнат и нищо да не помрачава детството му!
Честит празник, Вики!

Честит празник на всички майски бебоци! Да са здрави и усмихнати бебоци!

# 173
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛКАТА, РУМКАТА, МОНИ, МАРТО, АНИ, ИВЕТ, РЕБЕКА и МЕРИЯН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, БЕЗГРИЖНИ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНИ И ИНТЕРЕСНИ! С КЪСМЕТ И ЛЕКОТА ДА СИ ПРОПРАВЯТ ПЪТ В ЖИВОТА, ДА СТАНАТ ДОБРИ ХОРА, ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ, КОИТО ГИ ПОЗНАВАТ И ОБИЧАТ!!!

# 174
  • София
Тази сутрин май аз съм от най - ранобудните Rolling Eyes, така че ще се изживея като сервЕ: Flutter

Иги, Люси, Мимозке, благодаря ви още веднъж за комплиментите! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Клипове имам, но татито снима с две камери, тази от снимките е нашата, а с другата засне цялото събитие и отделни малки клипчета не е направил. Много са дълги. Над 15 мин. едното...  Crazy Има едно към 3 мин, но незнам пак дали не е достатъчно дълго... Whistling

pasti4ke, сватя,  Laughing Ема все по - хубава става! Heart Eyes Направо ми останаха очите в нея, а и Вели беше въодушевен, надаваше възторжени писъци докато ви разглеждахме снимките...  Blush

elp4e, вие ли имахте като нашата триколка  Embarassed, че вече ме е хванала старческа деменция  hahaha, ако ти питаше как се управлява, аз съм много доволна, доста по - стабилна е от по - масовите модели, защото има тръбна, а не пластмасова конструкция. Освен това гумите и са доста по - големи за качване на бордюри и пр.  PeaceВесело купонясване ти желая и все пак гледай да не припадаш, че ще е доста стряскащо за гостите...  Joy Joy Joy

Кабранска, къде сииииииииии? #Cussing out

И други нередовни има, няма да ги изброявам,  НО им се пише в черния тефтер...  Naughty Crossing Arms Mr. Green

# 175
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛИАНА, МОНИ, РУМЕН, МАРТО И ИВЕТ! ДА СА НАЙ-ВЕСЕЛИТЕ И ЧАРОВНИ ЧОВЕЧЕТА, А МАЙКИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ ИМ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТЯХ!!!

Момичета, вчера ми беше много тежък ден.... емоционално де... Продължавам да се укорявам, че съм лоша майка и съм си оставила детето с баба му, далече от нас, заради някаква си там тъпа работа и заради гадните, вечно недостигащи пари... Rolling Eyes  Дали ще ми мине някога или винаги ще се упреквам, че не съм си стояла до детето ... Уф, иде ми да се  #2gunfire

Мимозка, с нетърпение чакам снимките от Р.Д.-то ви, че като си представя каква принцеса ще си имате с вечно хубавите ви тоалети Crazy

Абе Ирка наистина се загуби..... що така  Thinking
А Сиска се крие и не казва дали се е видяла с Анита  Mr. Green

# 176
Миналата година по това време бях най-щастливата майка/малко измъчена/  GrinningКолко бързо мина тая година,просто не мога да повярвам.Бебетата ни растат и стават дечица,променят се бебешките муцунки..,проявяват се характери.. Flutter
Не се научих да качам картинки,но по-късно със снимки ще почерпя  Hug
Честито на баш наборчетата,да са най-добрите и най-умните деца,гордост за мама и тати!  bouquet  bouquet  bouquet

Какво става с Ани ,баш за нашия рожден ден я няма, а аз с такова нетърпение си чаках стихчето  Sad

Дано всичко е наред и просто се е успала..
ВИФ-днес ще е скромно в къщи,само Прощъпулник и едните баба и дядо.Голямото празненство е за събота и тогава е най-фешън тоалета  JoyДнес по-скромно  Flutter

# 177
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛИАНА, МОНИ, РУМЕН, МАРТО И ИВЕТ! Да растат здравички и щастливи!

Ние още сме болни  Cry От снощи получи алергична реакция, може би към някое от лекарствата, защото не е яла твърда храна от петък и е цялата на петна  Confused Сега е на нови лекарства и се моля скоро да спре да я боли гърлото, защото не може да суче горката и се мъчи ужасно  Cry

Ето я и нашата изява по Нова ТВ  Blush Моля не обръщайте внимание на френското ми "Р"  Embarassed

http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=14370

Най-отдолу на статията има 3 символа - третият е една касетка - кликвате върху нея и може да се гледа онлайн, а може и да се свали на диска

# 178
Честито на всички малки рожденници. Да растат здрави и усмихнати!
 Браво Змейковица, много добре си представила кърмещите майки! Hug
 Честно да ви кажа ви чета малко по диагонал, времето вече не ми достига Embarassed Йоанка я наричам Гушлика, все се вре в мен и иска да съм до нея и аз нищо друго не мога да свърша. Расте детето и иска внимание. Утре съм без гледачка и няма да имам много време за сън, за това отивам да спя, лек ден на вас!

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛИАНА, МОНИ, РУМЕН, МАРТО И ИВЕТ!НА ВСИЧКИ ТЯХ И НА МАМИТЕ И НА ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

Олче,тук съм бе..а ако питаш за снощи-ми по-кръчмите бяхме/социалните като спят ние се подмотаваме със все домочадие до малките часове навън/....
Докладвам само,че сватята се стяга за рожден ден и затова я няма....а и май Елла е проходила...../ама това не го знаете от мен/

Сега пак ви оставям,че днес лелята ни даде почивка...ама мама дойде/мойта де/ и сега ще и обръщаме внимание/пък и тя на нас/

Общи условия

Активация на акаунт