ПОжелавам ви да имате чудесен празник. Дечицата да усетят, че те са най-важните в този ден, а и не само.
Мимозке, нямам търпение да видя малката кукла в официалния тоалет, за обичките - честито. За стихчето от Ани и аз го чакам с нетърпение. Благодаря за комплиментите за Ема, да ви ги върнем, Жулката много нежна и винаги стилна.
Олче, Велизарчо много чаровен. И как викал, че се отказва: ДАААА ДААА. Много мило и сладко ми стана. Да е здраво и щастливо християнче, отново да го поздравим.
Да е честито християнчето и на мама Daniele.
Честити ходещи крачета на Момчо. Много обувчици да скъса.
Честита годишнина на Люба, и подаръка много добре се е получил.
Честита прическа на Велизар на мама Ikati, изведнъж порасна. И много смешно ми стана за лепенето на къдриците. Тя косицата ще порасне, ама второ пак може да си направите

Сиске, как спа Божа отново сама в стаята? Свикна ли? ... че ние сме от седмица отделно и още трудно заспиваме?
Да ви се похвалим с нови умения, Ема протяга ръчичка и вика ДАЙ ДАЙ ДАЙ, и като я попитам "Това ли искаш?" и тя казва кратичко и категорично ДА. Много е сладка, мъничко човече със собствено мнение и интерeси.
А ето и вече отработените умения, които показваме на секундата и много ни забавляват:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=73
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=76
и разбира се целувката за Вели
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=82

за медийните изяви! А Калина дано се оправи бързичко, миличката!
Жулиана,
Румен,
Моля се никога никоя майка да не го изживява
Дано Господ пази децата ни!
Какво прави свекърва ти?Нищо не пишеш за тази особа 

, реших да споделя...
Пожелавам само щастливи мигове с малките бръмбърчета!!!
Нека да са здрави и да носят само усмивки и любов на родителите си. Аз не съм писала пак отдавна.... Но реших че това е най-кефския момент след раждането... Малкото човече да навърши първата си годинка на този свят. Колко още години и мечти им предстоят, но и колко въпроси, притеснения, спомени и моменти пълни с умиление вече са зад гърба ни... чак да ти стане тъжно....
Има набор от думи, които използва: "капка"- за шапка и капки, "паам и Бам"- за паднал, падам и удар, "Нани"- за спане и приспиване на всички бебета и играчки...дори и бебета в количка нарича "нани", "кака"- за всички жени...независимо на каква възраст обикновенно от 3 до 50 годишни,също така знае "мама", "тата", "деде"и "бама"-баба. Щрака с езиче, за да оприличи кончето, кучето пък лае с "ааааау", "мииии" за коте. Гълъбите се наричат с "ГЪ". Печката, контакта, прахосмукачката и сешоара са "КЪ". "ам" - за всичко влизащо в устата. А напоследък много използва и думичката "НЕ". Да-то още не го е усвоила
Обича много да се конти на огледалото и обожава бижутата на мама и всякакви малки кукли. С голямо удоволствие излиза на вън и се запознава с нови хора. Много социална личност се оказва
Аз продължавам да я кърмя... Напоследък започна да бърка и във пазвите на бабите си, за да намери цици за цокане. Това сякаш остава най-любимото и занимание. Бърка ми в пазвата в момента в който се върна от работа, сякш да си навакса липсата ми. Продължаваме да спим цялото семейство на спалнята с долепено бебешко креватче с махната едната преграда от към нас. Тя е голяма поспалана- през деня все още не са малко случаите да спи 2 пъти по 2 часа и после 11-12 часа през ноща. Спи само в леглото си и така и не се научи да спи в количката на вън. Имаме малък проблем с храненето- трябва всичко да е много добре пасирано, в противен случай бива връщано. Гризка твърдите храни с предните 4 зъба, но попадне ли и едно малко топче сред манджата или в кашата, казва "НЕ" и отказва да продължи...И ако я насилиш без да досмелиш храната...просто я повръща. Иначе за статистиката е точно 10 кг. и е дълга 77 см. Продължава да е с тъмно сини очи, и все се надявам да останат такива и след като спра да кърмя. /ако има нещо вярно в това/
Обещавам и снимки да кача, а и филмчето чакаме от оператора....

Там едното легло е по-късо и познайте кой спи на него-АЗ!Георги каза,че понеже безумната идея да оставя Божа да спи в спалнята е моята аз да се свивам на леглото.Тя две нощи спи вече там и не се е събуждала или поне ревала.Заспива си сама към 21.30 и така до 08.00,но тази сутрин едно хлапе от входа ревеше като заклано и тя се събуди в 07.00 и си развали режима за деня,ама това е друга тема.Идеята ми беше да се научи да спи сама в стая пък после ще мисля като се наложи да сменя стаята.Ами това е!