Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 584
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Честито на принцесите Жулиана, Ивет, Анна, на сестричките Ребека и Мериян, както и на малките мъже Румен, Мартин и Симеон. Да растат здрави и щастливи. Да са радост и гордост на мама и татко!  baloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni baloni
ПОжелавам ви да имате чудесен празник. Дечицата да усетят, че те са най-важните в този ден, а и не само.
Мимозке, нямам търпение да видя малката кукла в официалния тоалет, за обичките - честито. За стихчето от Ани и аз го чакам с нетърпение. Благодаря за комплиментите за Ема, да ви ги върнем, Жулката много нежна и винаги стилна.
Олче, Велизарчо много чаровен. И как викал, че се отказва: ДАААА ДААА. Много мило и сладко ми стана. Да е здраво и щастливо християнче, отново да го поздравим.
Да е честито християнчето и на мама Daniele.
Честити ходещи крачета на Момчо. Много обувчици да скъса.
Честита годишнина на Люба, и подаръка много добре се е получил.
Честита прическа на Велизар на мама Ikati, изведнъж порасна. И много смешно ми стана за лепенето на къдриците. Тя косицата ще порасне, ама второ пак може да си направите  newsm53
Сиске, как спа Божа отново сама в стаята? Свикна ли? ... че ние сме от седмица отделно и още трудно заспиваме?
Да ви се похвалим с нови умения, Ема протяга ръчичка и вика ДАЙ ДАЙ ДАЙ, и като я попитам "Това ли искаш?" и тя казва кратичко и категорично ДА. Много е сладка, мъничко човече със собствено мнение и интерeси.
А ето и вече отработените умения, които показваме на секундата и много ни забавляват:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=73
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=76
и разбира се целувката за Вели
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=82

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 15:12 от pasti4ka

# 181
забравих: Браво на нашата медийна звезда- Змейковица, кърменето е важно и трябва да се говори за това. Много майки не кърмят, защото не са получили достатъчно информация как да го направят, не са ги подкрепили в желанието им да кърмят и не са им осигурили така важната атмосфера и почивка.
Приятен ден!

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 13:55 от pasti4ka

# 182
Здравейте сладурки!!!
Толкова много празнуващи има всеки ден че за да не забравя някой чЕСТИТ ПрАЗНИК НА ВСИчКИ ПрАЗНУВАЩИ!!!
Ние също сме по цял ден навън в тези панелки не се трае така че поне детето си играе и спи на въздух. При нас ВСЕ ОЩЕ НЯмА ЗЪбИ това ми е най голямата болка иначе се водиме вече за една ръка но все още ни е страх да се пуснеме. Ето снимка от нашата разходка в неделя в БОрисовата градина.

# 183
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ и на християнчетата на мама Даниеле и Оля!

Поздрави на сем. Кабрански beer

Честито прохождане на Момчо! Иги, стискам палци да си намерите свястна и сериозна бавачка. А за ясла не си ли мислила да го пращаш? Има няколко частни, които осигуряват и транспорт.

Змейковицеsmile3501 за медийните изяви! А Калина дано се оправи бързичко, миличката!

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 12:38 от Rumya

# 184
Честит Рожден Ден !  на GiftЖулиана, GiftИвет, GiftАнна,  Flowers Four Leaf CloverРумен, Flowers Four Leaf CloverМартин, Flowers Four Leaf CloverСимеон и близначките GiftРебека и GiftМериян.
 Да са здрави и щастливи, умни и красиви дечица! С много усмивки мама Еми и Дея.
[/colo]

Ние сега спим. Днес ходихме на консултация сутринта и Дея се измори и заспа веднага щом се прибрах ме . Не сме наддали но това е защото бяхме малко болни и нищо не ни се ядеше. Сега в тези топли дни никак не ни се яде  и пак ще се гоним с лъжицата.
Приятна разходка на всички!

# 185
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛКАТА/наша приятелка/РУМЧО,МАРТО,АННА,ИВЕТ,РЕБЕКА И МЕРИЯН!МИЛИ ДЕЧЕЦА, ЖЕЛАЯ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ДА РАСТЕТЕ ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА МОМЧО!МНОГО ДА ГО СЛУШАТ И ДА СА МУ МНОГО ЗДРАВИ!

Иги,относно колегите ще кажа само дай Боже всеки му!

Rush,ужасно е това,което си преживяла SadМоля се никога никоя майка да не го изживява PraynigДано Господ пази децата ни!

Люба,тениската на Асен е супер! PeaceКакво прави свекърва ти?Нищо не пишеш за тази особа Heart Eyes

Даниеле,страшно вълнуващо се е получило при вас!Пожелавам много здраве на малкия Боян!

Лони,Гоги е голям сладур!Точно така се прави първо се помага на мама,след това на любимата Heart Eyes

Змейковица, Praynig се Калинка скоро да се оправи!Цункай от мен!

Олче,снимките са ви супер!Много сладко семейство сте!/пу-пу/

Галушанке,винаги съм казвала колко сте ми сладки с Мариса,но винаги съм си мислила,че си към 25 годишна.Днес като ти видях имунизацията на ръката си викам не може да си под 28-29 годишна,защото тази имунизация е спряна,та мисълта ми е ,че изглеждаш поне с 5 години по-млада!

Пастичка,Ема е голяма красавица! Grinning

Видях се с Анитка и Криско!
после ще пиша,че Божа реве

# 186
  • В сърцето на любимите мъже!
Честит Рожден ден на всички днешни рожденици - Жулката, Румчо, Мартин, Симеон, Ивет, Анна, Ребека и Мериан и ако има и други. Целувки и много здраве от нас с Момчо!

Момичета, днес като влизах в отчетните и ми хрумна нещо много странно.... Чета аз темите.... "Августинчетата еди какво си...", "Еди що си Септемврийчетата"... "Априлчетата .... " и т.н. и се сетих като бяхме чавдарчета и ни раздаваха едни книжки с правила. Нещо от рода на: "Чавдарчето е весело дете - играе, пее, учи се чете!" или "Чавдарчето е примерно във къщи и във клас - то помни пионер ще стана аз!" и така нашите теми ужасно напомнят на това.... нещо от жегата ми се топи мозъкът и ми хрумват няк'ви страни неща #Crazy, реших да споделя...

Поздрави...

# 187
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ДНЕС! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Специално за нашият приятел Велизар, да види, че нищо че сме дебели, пак сме хубави!

# 188
Здравейте прекрасни майчета на още по-прекрасните рожденници. newsm59 Пожелавам само щастливи мигове с малките бръмбърчета!!!  newsm67Нека да са здрави и да носят само усмивки и любов на родителите си.  Аз не съм писала пак отдавна....  Но реших че това е най-кефския момент след раждането... Малкото човече да навърши първата си годинка на този свят. Колко още години и мечти  им предстоят, но и колко въпроси, притеснения, спомени  и моменти пълни с умиление вече са зад гърба ни... чак да ти стане тъжно....
Моята Аделка е вече голяма госпожица. Тя проходи на 10 месеца и в момента е фурия из парковете. Играе си с децата...разменя играчки, бута количките.  smile3535 Има набор от думи, които използва: "капка"- за шапка и капки, "паам и Бам"- за паднал, падам и удар, "Нани"- за спане и приспиване на всички бебета и играчки...дори и бебета в количка нарича "нани", "кака"- за всички жени...независимо на каква възраст обикновенно от 3 до 50 годишни,също така знае "мама", "тата", "деде"и "бама"-баба. Щрака с езиче, за да оприличи кончето, кучето пък лае с "ааааау", "мииии" за коте. Гълъбите се наричат с "ГЪ". Печката, контакта, прахосмукачката и сешоара са "КЪ". "ам" - за всичко влизащо в устата. А напоследък много използва и думичката "НЕ". Да-то още не го е усвоила  Joy Обича много да се конти на огледалото и обожава бижутата на мама и всякакви малки кукли. С голямо удоволствие излиза на вън и се запознава с нови хора. Много социална личност се оказва Simple Smile Аз продължавам да я кърмя... Напоследък започна да бърка и във пазвите на бабите си, за да намери цици за цокане. Това сякаш остава най-любимото и занимание. Бърка ми в пазвата в момента в който се върна от работа, сякш да си навакса липсата ми. Продължаваме да спим цялото семейство на спалнята с долепено бебешко креватче с махната едната преграда от към нас. Тя е голяма поспалана- през деня все още не са малко случаите да спи 2 пъти по 2 часа и после 11-12 часа през ноща. Спи само в леглото си и така и не се научи да спи в количката на вън. Имаме малък проблем с храненето- трябва всичко да е много добре пасирано, в противен случай бива връщано. Гризка твърдите храни с предните 4 зъба, но попадне ли и едно малко топче сред манджата или в кашата, казва "НЕ" и отказва да продължи...И ако я насилиш без да досмелиш храната...просто я повръща. Иначе за статистиката е точно 10 кг. и е дълга 77 см. Продължава да е с тъмно сини очи, и все се надявам да останат такива и след като спра да кърмя. /ако има нещо вярно в това/
На рождения ден поканихме 30-тина родители и  приятели някои с деца в една кръчма в нашия парк. Поръчахме голяма торта с 3 джуджета/понеже така  нарича тати всички бебковци/от трите фукли.  Същия ден я кръстихме , както си бях наумила още в деня на раждането й, в църквата св. Георги- Нали се роди на 6-ти май. Та дори и отчето се казваше "Георги"- аман от съвпадения , нали??? Облякохме я с две принцески рокли от американските колети. И беше лудетината на бала!!!! Всички бабета в градинката на църквата само в нас гледаха... та и не само бабетата Simple Smile))  perkoОбещавам и снимки да кача, а и филмчето чакаме от оператора....
Успехи пожелавам на всички и до скорошни срешти в нета Simple Smile)))

# 189
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РУМЕН, ЖУЛИ, АННА, МАРТИН, СИМЕОН, ИВЕТ, РЕБЕКА И МЕРИАН!ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ И НАЙ-ЩАСТЛИВОТО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ПОЗДРАВИ И ЗА МАМИТЕ НА РОЖДЕННИЦИТЕ!

# 190
 baloni
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РУМЕН, ЖУЛИ, АННА, МАРТИН, СИМЕОН, ИВЕТ, РЕБЕКА И МЕРИАН!

hbday baloni bdbaloni

Честити християнчет ана Оля и Даниеле!!

Оля - гледах снимките - стархотен е твоя Вели!! smile3525

Змейковице -  newsm20 newsm20 - за куража пред журналистите...мен си ме е старх от тях  Wink Embarassed

Анна - ама страхотна хубавица си имаш!!  bouquet

# 191
Честито на всички рожденици и от мен! Да са живи и здрави, много послушни и винаги усмихнати!
Ето една снимка от рождения ден на Калоян. Довечера ще кача останалите и ще пусна линка.

Стана много голяма , а не мога да я намаля, защото не знам как Embarassed

# 192
Здравейте и от нас

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ПАЛАВНИЦИ!!! (и на тези от предните няколко дни)
ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Това е тортата на сестра ми, за това има такава свещичка. Embarassed
Имам много да наваксвам с четене, че и ние се стягаме. Вчера купих облеклото за рождения ден.

Малки рожденици на снимките са много хубави.  Hug Hug Hug

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ!

# 193
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!
Аз от доста време не съм писала,но поне успях да ви попрочета по диагонал.И снимки много разгледах,големи хубавци и хубавици са ни дечицата.
Икати нашия приятел пак си е много хубав,но като го видях с новата прическа, в първия момент ми стана мъчно за хубавата му косицаи сега се подготвям психически за първото подстригване на Иван.
Аз да се похваля през уикенда бях във Велико Търново на фирмен купон и си изкарах страхотно,а татито и синчето са се гледали много спокойно.Иван изобщо не ме е търсил,което едновременно ме натъжи,но и ме зарадва,че ако пак ми се наложи да ме няма на татито ще му бъде лесно да го гледа.А Търново е станал още по-хубав град.Сиска щастливка си да живееш в него.
Специално за нашият приятел Велизар, да види, че нищо че сме дебели, пак сме хубави!
Де късмет да се откаже от хубавицата ние ще си я вземем Heart Eyes

# 194
  • Велико Търново
Тъй сега да продължа GrinningВчера на обед се видях с Анитка  и една нейна приятелка на кафе в МОЛ-а естествено Mr. Green и държа да кажа,че варненските мами са много слънчеви/от тях познавам най- много/.Криско е голям сладур и така апетитно си хапваше пюрето,че чак на мен ми се прияде Mr. GreenАнитка се обади днес пътували са добре и праща поздрави на всички,каза като се върне да очакваме снимки!

Евка е голяма сладурана!Анна,къде я видя дебела?

Калоян е бил много официален!Той също е голям сладур!Даниеле,кое  му е гаджето?

Екатерина,браво на Адела!Тя е много напред с материала!Може да ни я покажеш колко е пораснала Grinning

Така сега да разкажа подробно за спането на Божидара,въпреки,че Чемширов ми каза да не се излагам като разправям Mr. GreenПърво още не сме и направили нейна стая,защото тези,които ще купуват гарнитурата не са я изнесли.Божа спи в нашата спалня сама Mr. Greenа ние с Георги спим в моята детска стая BlushТам едното легло е по-късо и познайте кой спи на него-АЗ!Георги каза,че понеже безумната идея да оставя Божа да спи в спалнята е моята аз да се свивам на леглото.Тя две нощи спи вече там и не се е събуждала или поне ревала.Заспива си сама към 21.30 и така до 08.00,но тази сутрин едно хлапе от входа ревеше като заклано и тя се събуди в 07.00 и си развали режима за деня,ама това е друга тема.Идеята ми беше да се научи да спи сама в стая пък после ще мисля като се наложи да сменя стаята.Ами това е!
Ето и една снимка как спи:

Тук са снимките с Ани и Крис:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&view=1&photo=113

Общи условия

Активация на акаунт