Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 582
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Честит първи рожден ден на Жулката, Румчо, Марто, Мони, Ивет, Мериан и Ребека!

Честити християнчета на Олчето и Даниеле! Олче, много хубави снимки, а Вели като гледам се е държал геройски. Даниеле, а Калоян много шик с костюмчето   bowuu.

Анна, много е пораснала твоята красавица и май и двете ти деца на теб приличат  newsm78.

Змейко, много сте хубави с Калинка! Браво за медийната изява. И аз ще се изявявам медийно на месна почва. Скоро ще ме интервюират така ли се пише  newsm78 за децата, с които се занимавам и после ще ме публикуват в месния вестник.

Екатерина, браво на Аделка! Наистина е доста напред с материала.

Килиан все по-добре усвоява ходенето, вече се изправя без проблем като падне, катери се на каквото може и ми накъдря с всеки изминал ден косите...Излиза му седми зъб, не отдолу, а предкътник. Мястото се е надуло доста, даже и е посиняло, сигурно го боли и е много неспокоен през нощта.

Rush, ужасно е това, което си преживяла. Аз съм изкарала курс за оказване на първа помощ при деца, но до сега не ми се е налагало да използвам наученото и дано никога не се налага.

Пастичка, страхотна кукла имаш  Heart Eyes С какъв фотоапарат снимаш?

Айде да си довършвам домакинството...

# 196
Честит 1-ви рожден ден на Жули, Румката, марти, Мони, Анна, Ивет и Ребека & Мериян!
Нека имат много щастливо и весело детство! Да са здрави! И много да радват мама и татко!

Мъжът ми заяви да не се мотая, а да резервирам за Априлци, тъй като по това време ще сме в Плевен и там е близко. Само, че има места само в обновената част. И затова остава варианта да дойдем за през деня.

# 197
  • София
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЦИТЕ , НЕКА СА МНОГО ЗДРАВИ!  newsm59

пастичке, страхотно направени снимки на ема, голям бонбон е.

на патерица на кабранска много щастие по случай годишнината!  Two Hearts txtloves married 1dating

мимозата, докладвай как мина рождения ден на мома жули  Mr. Green  newsm18

ръш, голяма перипетия сте изкарали.... и миа вчера налапала малко болтче от еидн електронен часовник , та майка ми й го вадила от устата, добре, че видяла, и добре, че БОг пази децата, то ако остане ние да ги вардим 24 часа, няма да успеем ни най-малко.

кате, пиши за пресата при вас после.

змейко, не успях да гледам материала, само звук ми се зареди, но няма да се откажа лесно, някакви кодеци ми липсват май на програмката.

за нашия р..д обзаведохме тоалета, сега се чудя аз как да с едокарам, трябва да извадя нещо от преди, че май за мен пак ред не остана  Joy, е, поне преди акто работех и бях без бебе добре си угаждах  Blush, но надежда има пак, де. само да са ни здравички децата, нищо друго не е толкова важно , както тяхното добро.  Hug  newsm30 Flowers Bouquet

# 198
Здравейте момичета,

От ходене по улиците не ми остава време за нищо. Прибираме се към 19.30-20.00 часа, къпем малката, слагаме я да спи и от там се започва с шетането, а последните дни и с качване на ДДС.
Ето защо искам да поздравя всички малки рожденици от изминалите и от днешния ден и да им пожелая да са много, много усмихнати, здравички и готови за щуротии. Това е за тях от Сиси

Честити ходещи краченца на Димана, Румен и Момчо. Да извървят много пътища по целия свят.  Simple Smile Ние се пуснахме още на рождения ден, но май ни е по-лесно да пълзим, така че за сега прощъпулника се отлага.
Честити христианчета на Даниеле, Олчето и честити обички на Жулката (сигурна съм, че днес ще бъде една страхотна рожденичка  Wink).
Разгледах всички снимки и останах очарована от децата.
Мариса, Красито, Ралица, Хриси, Тери, Ева, Божа и всички останали малки дами са просто невероятни  Heart Eyes, а за Ема, ех ... защо нямах мъжко да ги сватосаме.  Grinning Кавалерите разбира се не остават по-назад. Съни ми изглежда толкова пораснал, а колко е чаровен само.  Simple Smile Велизарковците са бъдещи разбивачи на женски сърца, единия винаги ухилен до уши, а другия и без къдрици е страшен пич. Калоян с този костюм е направо приказен. А снимките на Ивко от фотото са прекрасни. Абе страшни са ни майските дребосъци. За всички тях  Hug и   love001 от Сиси. Страшно ми хареса и снимката от рождения ден на Алекс със спящите бебета с шапките, много са сладки.
Иги разгледах снимките от Париж, това е града който винаги съм мечтала да посетя. Изглежда точно като в мечите ми. Разгледах и останалите ти снимки. Хареса ми декорацията на стаите и мебелите. (мъжа ти с това ли се занимава?) А бременската ти снимка с големия корем  Joy ...  и аз имам такава, но мисля че ако аз бях на мястото на другото момиче щях да те засенча  Laughing, бях просто огромна.
Иночка, честита ти нова работа. Дано септември успеем да се организираме и да посетим това хубаво място.
Бях се притеснила за Анита, че откакто се видяхме преди една седмица не бяха се разписвали, а тогава бяха малко болнични, но слава богу са добре и даже вече си почиват на чист въздух.
Малко се поунесох, но така е като не пише човек цяла седмица.
Накрая искам специално да поздравя Бъбълчето с днешния празник и да и пожелая Румката да е здрав, да и носи много, много усмивки и да изживеят прекрасни моменти тримата с татито.

А тази голяма прегръдка е от Сиси за Румката.

А, и забравих да честитя на Люба годишнината. Да се обичат много, много, много и да са винаги един до друг. (тениската е супер, може и аз да открадна идеята, че скоро и ние ще имаме годишнина)

# 199
15.05.
Честит рожден ден на Жулиана, Анна и Ивет
Желаем им в живота много радост и късмет.
И в този ден засмян
Родени са близначките ни – Ребека и Мериян.
Пожелаваме им да се обичат и да си помагат
И с бързички крачета на двора вън да бягат.

Да са ни живички и здрави и Румен, Марто, Симеон
Животът им да бъде сладък като червен бонбон.

# 200
Честити християнчета Калоян и Адела.
Честити ходещи крачета на Румен и Момчо.

Руш, ужасен инцидент сте имали. А как точно баща ти извади езичето? Аз като карах шофьорските курсове и се сещам че на БЧК ни бяха казали един много лесен начин за вадене на език без паника, но забравих как беше. Мисля че нещо главата се даваше назад, но не съм сигурна точно....

Змейко и аз гледах интервюто, браво на вас!  Hug

Адела, ме смя колко много думички знае. Ние почти всичко го наричаме с една дума. А като иска нещо го сочи и вика ЪЪЪЪЪ. Аз му казвам че не разбирам, но той си знае неговата.  Simple Smile

Калоян, много модерен бе! Шит ли му е костюма или има такива да се продават?
Разгледах снимките, които бяха публикувани директно в темата, сайтовете ще гледам след малко.

Ние вече започнахме да се дохранваме с АМ. Определено ме му стигаше кърмата. Дохранвам го само вечер, сутрин още сучи , но колко сучи не е ясно. Така поне ще ми намалее плавно кърмата. Дидо вчера беше в командировка до Румъния. За едно денонощие. И в бързината не е успял да ни купи подаръци, а аз си искам подаръка. И затова ми обеща че ще ме заведе до Констанца. И аз набързо реших че ще отидем по случай втората ни годишнина, че да не ми се размине после. Но тъй като се пада в понеделник, най вероятно ще отидем за събота и неделя. Ивко като по поръчка мина на АМ, че той не е включен в списъка.

# 201
  • София
Здравейте мами!
Бързам да се включа след приключването на празника ни, въпреки че не съм прочела още нищо от днес. Честит рожден ден на Жули, Мони, Мартин, Анна, Ивет, Ребека и Мериян! Да са живи и здрави.
Ето я и нашата почерпка:

Леко е деформирана, но един от малките ни гости бързаше да я опита Grinning
Изкарахме си много приятно, като кача снимките, ще пусна линкче.
:

# 202
  • Varna
Честит рожден ден на Жулиана, Анна и Ивет,Ребека и Мериян, Румен, Марто, Симеончо.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА РОЖДЕНИЦИТЕ , НЕКА СА МНОГО ЗДРАВИ!

# 203
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖУЛИ! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ОТ ГОГИ ЗА НЕЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МОНИ, МАРТИН, АННА, ИВЕТ, РЕБЕКА И МЕРИЯН!

ЧЕСТИТО И НА ХРИСТИЯНЧЕТАТА И НА ПРОХОДИЛИТЕ ДЕЧИЦА!

Ние днес бяхме на консултация и сме вече 10 кг и 74 см. Взеха ни и кръв и урина, но в лабораторията имаше нова лаборантка, която не ми се видя съвсем с всичкия. Първо Гоги вървеше, а тя ме пита дали е на 6 мес. бебчето, после като го убоде половин час събира кръв, толкова непохватна беше, направо измъчи детето. Добре, че той поне не плака, но нейната мудност го изнерви и накрая започна да я удря със свободната ръчичка и да крещи отгоре й, чак ми стана смешно.

Иначе вчера целия ден бяхме навън, а следобед – на детско парти. Голямата ми племенница имаше рожден ден и всички дечица бяха по-големи, но за сметка на това Гоги беше ограден с внимание и много се забавлява. Но пък вечерта семейно продължихме празника, а за капак сестра ми трябваше да посреща и нейните ученици, които са абитуриенти и точно тази вечер решили да дойдат на гости. Добре, че реши да ги посрещне в едно заведение до тях, защото купона щеше да е пълен. И така – тя вътре с учениците, а ние отвън – с татковците и двете бебета /малката ми племенница е на 6 месеца/. Познайте кой лудна накрая. Едното в ръцете ми, другото го гоня, а татковците – мъжка му работа, пият си бирата и хич не им пука. И тъй като вътре музиката беше доста силна Гого постоянно налиташе да се катери по стълбите и да влиза, че нещо много го влечеше. В края на вечерта вече бях станала разногледа  #Crazy, но пък си изкарахме много хубаво, все пак накрая бебоците заспаха. Както казва Люба, добре че социалните не работят по това време. Mr. Green

Иначе днес купихме лятна количка на Гоги и е толкова лека и малка, че не ми се прибираше накрая.

Змейко, браво за медийната изява. Страхотно се справи и имаш невероятно присъствие пред камерата, а как говориш без да засичаш, браво!

Момичета, благодаря ви за комплиментите за снимката на Гоги от аватара ми. Много мило ми стана, направо ме разтопихте!

Относно уменията ни най-новото е, че иска да се храни сам и не яде ако го храня аз. Даже и клипче заснех, но ще го пусна по-късно.

Ох, май имаше и още нещо, но няма да ви досаждам повече, че поста ми пак стана 1 км.

От мен – лека и спокойна нощ на всички!

# 204
16.05.
Днес е ден рожден за Ивайло, за Антон и Велизар
Нека той им донесе прекрасен дар.
Да са здрави, да са живи
И да бъдат много обичливи.

# 205
Честит рожден ден на днешните рожденици! newsm59  ura newsm38 newsm67
Да са живи и здрави и радостта най-голяма на тати и на мама! 1crib
До нашия специален ден остават две седмици и много се вълнувам.
Приятно празнуване днес и да пишете   love001

# 206

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Жули, Анна, Ивет, Румен, Марто, Симеон и на близначките Ребека и Мериян! Бъдете най-щастливите и послушни дечица!
Честито и на днешните рожденици Ивайло, Антон и Велизар! Да сте умнички и здрави. Пожелавам ви много усмивки, подаръци и весел празник!
Честито и на всички мами   bouquet !

# 207
Здравейте момичета
Благодаря за пожеланията
Ани...стихчето е страхотно
Честито на и на днешните рожденици Ивайло, Антон и Велизар с кодовото име Дългокосия Grinning .
Да за живи и здрави и много послушни

На нас ни се провали партито .....повечето от тайфата са контактни с варицела, и вече не знам дали да правя парти в събота или не  newsm78
Май ми е време и да се запиша в темата за работещите, но като знам че за отчетни не ми остава време....сигурно ще пропусна.

Лека нощ от мен

# 208

Добро утро, момичета!

Пропускам чая и кафето и направо минавам на 'тежката' артилерия  Mr. Green
Ами...големия ден дойде  Wink И съм щастлива...и ми е малко тъжно...
Мислех си как преди една година по това време вече ме 'тъкмяха' за раждането, щото бебо хич нямаше намерение да излиза, пък моето шубе и отлагане не можеше да продължава вечно  Grinning
Мисля си как много бързо малкото човече, толкова беззащитно в началото, се превърна в едно по-голямо, вече със собствено мнение и характер...
Благодаря на всички, които рано-рано сте се сетили за нас  Hug
Ани, стихчето е чудесно!
Аз лично си пожелавам едно здраво, щастливо и усмихнато дете...и да бъде добър човек!
Честит празник на Велизарчо и Ивайло и на техните мами!
И понеже вихъра вече ме завъртя   Crazy, изчезвам.
Чакайте включване със снимков материал Wink

# 209
Здравейте и честито на днешните рожденици!
Сиска, Калоян няма гадже! Аз отдавна подпитвам за свободни дами, но още не ни е огряло.... Костюмът му го купих, не е шит. Мислех да шия, но видях този в един магазин и го купих.
На който му се гледат снимки - ето още от кръщенето и от рождения ден
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21142&AlbumId=93902

Общи условия

Активация на акаунт