Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 570
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ, ВСЕ ТАКА КРАСИВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ!

# 211
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗАРИ, ТОНИ и ИВО! НЕКА ОЗАРЯВАТ СВЕТА С УСМИВКАТА СИ, КЪСМЕТЪТ ДА ГИ СПОХОЖДА НАВСЯКЪДЕ И ВИНАГИ В ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ДА СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ СИ!

За всички тях една голяяяма усмивка  Mr. Green от моя бандит:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2872890

А тази  Laughing е специално за нашата любима Ема:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2873129

P.S. Даниеле, Калоян е страшен чаровник! Сладур! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 212
  • Пловдив
Хайде честито и на днешните малки рожденици Ивайло, Антон и Велизар !!!!!!!! Да са здравички и много да ги слушат родителите  Mr. Green

Калина е малко по-добре, но още я сърби силно обрива и доста й е кофти...  Cry Постоянно се чеше по главата и лицето с едната ръчичка, много е жална  Sad Цяла нощ се мяткаше насън и тръгва да лази, не можеше място да си намери, а като се доближи до мен и почва да си чеше главата в тялото ми  Confused

За медийната ни изява - благодаря за комплиментите  bowuu Аз нямах никакво желание да ни снимат тогава, обаче Мис Бу (или Таня Кръстева, която говори след мен ) направо ме "изнасили"  Mr. Green така да се каже, защото на репортерите им трябваше  проблемен случай като нашия  Rolling Eyes Иначе то си ми личи как се притеснявам и ми трепери гласеца... обикновено и заеквам  Embarassed

Олче и Даниеле - страхотни красавци са ви синовете  Heart Eyes  bouquet

# 213
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Велизар,Антон  и Ивайло!
Да растат здрави,весели ,щастливи.

# 214
Честит рожден ден на Зари, Антон и Ивайло!

Желая им много здраве и безгрижно детство!

Змейко, Килиан също се беше опъпчил, когато беше болен и ни изписаха едни капки Фенистил. Обривът веднага изчезна след първия прием капки, а и така хубаво си спеше от тях  Mr. Green Иначе като се появиха пъпките беше много неспокоен и цяла нощ мрънкаше, въртеше се...абе ужас!

Мимозка, чакам снимки  Wink

# 215
  • София
Честит рожден ден на всички рожденници! Да са живи, здрави и много щастливи!

Специални поздрави за Велизар, той е нашата слабост, нищо, че му отрязаха прекрасните коси. Ние и така си го харесваме!  bouquet

# 216
  • Пловдив
Кате, точно тези капки пие и Калина, обаче още не е минал напълно обривът  Cry, пък и тя имаше оток даже на лицето... а и за съня не важи при нас, за съжаление  Rolling Eyes явно я боли и й е неприятно

# 217

Ето я и почерпката.

Много благодаря за всички пожелания.
Момичета много сте мили искам да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата през всички изминали месеци, за помощта, за добротата, за това, че винаги мога да ви се пооплача, за това, че винаги ще ми дадете съвет и ще кажете добра дума. Старохтни сте и много ви обичам.
Ани, направо ме разплака с това стихче. Много е хубаво.
Сиси,   newsm51      специално за теб мила.

Честит първи рожден ден днес на Тони и Ивайло и /със закъснение/ на вчерашните  Жули, Анна, Ивет, Румен, Марто, Симеон и на близначките Ребека и Мериян.
Мили деца, растете в радост, смях и игри и нека здравето и щастието никога да не ви напускат.

Ако още веднъж си изтрия поста ще се  #2gunfire и ще го пиша довечера.

Моето дете Зари-белята ми е счупил клавиатурата и сега съм взела една на заем само за да ви почерпя и утре ще ходя да купувам нова.

Ще бягам, че време не остана, а от 13 часа започва тържеството.
А сутринта бяхме на консултация и мерките са ни 9350 /+450 гр/ и 78 см., но мисля, че е по висок  защото нещо си беше свил крачето, но не е толкова важно.

Чао и весел ден на всички.

# 218
честит рожден ден на всички рожденици днес! Да са живи и здрави, да растат добри и палави деца!!

Ние нали бяхме дълго време болнички, та... бебо се пооправи, ама аз се тръшнах с три дни висока температура, кашлици, хреми, всичко както си му е реда...Sad Бебо остана да го гледа свекърва ми пет дена поред - защото нямах сили никакви и за да не го заразя наново... Не си бях виждала рожбата 5 дни!!! Направо откачих... На четвъртия ден почнах антибиотик и това налаг спиране на кърменето; не исках да му го спирам - той, миличкия мило и драго дава за майчино млекце... дори отказваше адаптираното мляко... Снощи се видяхме с бебчо за първи път от тези пет дни насам - плаках и от щасстие, и от мъка...особено като видях колко ми се зарадва Съни... Първата му реакция беше да бръкне под блузата ми за да го кърмя, но аз... с тия антибиотици...какво можех да направя...Детето милото се съдра от рев, скъса ми се сърцето направо...Изкарах тежка вечер и нощ - такава депресия ме е налегнала с това спиране на кърменето, че...незнам направо...Sad Извинявам се, че пак натъжавам атмосферата тук, но... никой друг не би ме разбрал...Колежките и приятелките все ми викат - "Ееее, най-накрая...Време беше да спреш да го кърмиш това дете..." Аз обаче...ох, чувствам се страшно зле...незнам защо

Кумата ми - моята най-добра приятелка, която живее в Италия си идва в България само за 10 дни - ще организираме тогава кръщенето...Лошото е, че пристига на 12 юни и незнам дали няма да се осуети съвсем идването ни в Априлци... Ще видя, дали няма да мога да я навия да дойде с нас - иначе отпадаме и ние...

Сега, тази събота излизат снимките на Ема на Пастичка и две поредни седмици (от тази събота) ще излезе снимка на Евка на Анна, да знаете...

Ето и един поздрав от моето слънчице за всички сладки бебета, да им се ненагледа човек...Simple Smile

# 219
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВО, ЗАРИ И ТОНИ!!!!
ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, МНОГО ИГРИ И МНОГО УСМИВКИ!!!

# 220
Честито и на днешните рожденици - Ивайло, Антон и вече големия мъж с прическа Велизар.  newsm10
 baloni baloni baloni bdbaloni baloni baloni baloni newsm38
Да пораснат здрави и щастливи. Да станат умни и силни. Да бъдат радост и гордост на мама!
Кате, снимките са по-различни нали  newsm47 , последните са правени с Nikon D80, и още един D50, а инъче снимам с Canon S2IS.  smile3503 Кате, да пишеш после за изявите в местната медия.
Адела ме смая! Много думи, много умения! Браво!
Калоян много стилен!
Ани е във вихъра си в стихоплетстването. С голямо удоволствие всеки ден чакам новото стихче.
Много благодарим с Ема на Гвендолин. Предната събота се видяхме във вестника  newsm51.
Мила, не се измъчвай толкова за кърменето. Все пак 1 година си е сериозно постижение.  А и не пречи сега да се изцеждаш, за да не намалее лактацията и като спреш антибиотика и се изчистиш от него (2 дни), да продължиш с кърменето. Ние се кърмихме 8 месеца (Ема не искаше повече) и на мен ми беше мъчно, но като мине малко време, усещаш, че си е облекчение. Всичко ще е наред!
Да са здрави и щастливи всички дечица. Приятна разходка!!!

# 221
Идвамееее!!!! Навих таткото за Интернационалната срещичка Simple Smile Запазих една двойна и още утре превеждам паричките Simple Smile

# 222
  Чесито на рожденниците от няколко дни насам, както и днес! Желая им много здраве, усмивки и слънчево и незабравимо детство!

Най-редовно ви чета, но като започна да пиша малкия сякаш подивява, а и нещо депресия, що ли ме е налегнала и съм страшно нервна, направо непоносима.

Даниеле, вие сте получили един чудесен подарък за рожденния ден-нов приятел.

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 14:05 от paizy

# 223
Привет на работещите и на разхождащите се, които ще четат по-късно. На всички, които съм пропуснала да честитя рождените дни -нека зло да ги забрави, да са живи, здрави и щастливи!
Мия нещо не е във форма няколко дни, не мога да кажа, че е болна, но не е съвсем както трябва. има лека хрема, няколко пъти повръща, но може би защото се задавя от хремата, зъбки я мъчат и се събужда нощем с жален и пронизителен плач. Иначе няма температура, хапва си, малко по-малко , но редовно и си е жизнена, та дано да е само хремата.
Змейко, дано сладката Калина се оправи бързо. Много ми стана мъчно, като си представих какво й е.
Гвендолин не го преживявай толкова силно кърменето. Помисли от другата гледна точка -колкото по-големи стават децата, толкова по-голяма става и психологическата зависимост от майката, изградена посредством кърменето, която после много трудно се премахва. От друга страна, изцеждай докато си болна, за да спасиш кърменето. При мен за съжаление точно след едно боледуване от 3 дни кърмата намаля изключително рязко, но вероятно при теб и количеството е доста по-голямо след като си кърмила толкова дълго, така че това може и да не се случи. Бързо оздравяване ти пожелавам.

# 224
  • София
Ето ги и снимките от вчерашния купон:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133152&view=1&photo=1

Честит рожден ден на Ивайло, Антон и Велизар! Да са големи късметлии и да успеят в живота!
FY, отново ме трогна с пожеланията си и с букета вчера Hug
Стискам палци Калина скоро да оздравее напълно, гледах и репортажа, Змейковице, въобще не ти личи, че си се притеснявала Peace
Очите ми останаха в снимките на Иги от Париж, искам и аз там, ама засега няма  Whistling Иги, много си отслабнала, браво Peace
Гвендолин, и на мен ми харесваше да кърмя Румен, но да ти кажа честно, като спрях и общо взето изпитах облекчение - отпаднаха притесненията дали му стига и как да увелича кърмата, всъщност ми е много по-добре така, а докато кърмех, много повече се натоварвах. А Румен започна да спи по цяла нощ точно като приключихме, така че всяко нещо си има и предимства Hug
Калоян наистина е много шик с този костюм, а на мен много ми харесаха прическата и роклята на Даниеле Peace
Браво на Велизар за геройското държание на кръщенето. Олче, много сте хубави и двамата.
Май още неща щях да пиша, но ... Grinning
Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт