Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 562
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
  • София
от другата гледна точка -колкото по-големи стават децата, толкова по-голяма става и психологическата зависимост от майката, изградена посредством кърменето, която после много трудно се премахва.
Meshko, къде я прочете тази теория  newsm12 звучи ми доста нелогично и е в разрез с всичко, което аз съм чела по въпроса!

А на Gwendolin искам да кажа, че една годинка не е малко време и щом се налага да спреш - не се чувствай виновна! Ти си прекрасна майка и ще намериш много други начини да бъдеш такава дори и без да продължиш да кърмиш  Hug

# 226
Руми, ами аз съм чела много книги свързани с детската психоанализа, защото винаги ми е било интересно, та по същество, от един момент нататък бебето суче, не за да се храни, а за да заспива на гърдата на майката или я използва като залъгалка, т.е. гърдата се превръща в един вид обект, без който някои действия стават невъзможни - чиста проба психологическа зависимост. Мога да се поразровя из записките ми от студентските години, но на пръв спомен ми се струва, че при  Дейвид Уиникът съм го срещала.

# 227
Здравейте майчета Simple Smile
Честит рожден ден на Ивайло, Антон и Велизар!Хиляди усмивки да огряват лицата ви и тези на вашите родители!Честито и на всички вчерашни рожденици и тези ,които съм пропуснала!
Ние сме добре ,макар че на мен ми става все по-трудно и детето ми е все по-активно и капризно(да не кажа лигаво) Rolling EyesНе знам защо става така привързан към мен и баща си и само да се отделим и надава такъв рев-сополи,крокодилски сълзи....А е започнал и да реве от съвсем дребни неща-дано е период и скоро премине ooooh!
И-кати,много ми стана мъчно за къдриците на Велизар-защо не си го оставихте рошав Grinning
Гвендолин,не мога да си представя да не си виждам бебешока толкова време-настрадала си се Hug
Змейко,хич не и върви на тази Калина-де що имаше вирус тази година все го хванахте SadДа се оправяте бързо!
Иги,снимките ти са чудесни-големи красоти си видяла Simple Smile
Екатерина,много се зарадвах като видях че си писала-не ни зарязвай вече за толкова дълго Simple SmileА Аделката е нашата гордост-развива се най-бързо HugДа я нацелуваш по умната главица!
И ние идваме на Априлци-ураааа Joy
Имаше още много,но не си водя бележки,а трудно сядам да пиша newsm78

Ако ви се гледат снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52152

Целувки на всички ви!

# 228
Честит рожден ден на Велизар,Ивайло и Антон!!Да са весели,щастливи,обичливи и много обичани!!
 newsm59 newsm67  bigdance2
Калоян е супер пич  Wink
Гуен дано оздравяваш бързо ,а ако искаш да продължиш кърменето можеш да се цедиш ,за да поддържаш лактацията и после да му даваш на Съни да суче..
Ани-много добра идея за екскурзията ,то така е по-добре сама да си избереш подаръка  Peace
Кате не съм качила още снимките,но снощи беше съвсем скромно и импровизирано.Готиния тоалет е за събота..Но ще кача и от снощи снимки..Макар,че събота ще е с повече хора ,деца,украси..,тоалетите са запазени за тогава.

Екатерина-ти ме изуми с уменията ви  Shocked
Змейковице -къде е записа?Като отворих линка имаше само снимка и статия  newsm78

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 21:53 от mimozata

# 229
Честит рожден ден на Антон, Велизар и Ивайло! Много усмивки на детските личица и безгрижно детство.
 bigdance2

# 230
Момичета , да в питам, тези които давате АМ , по колко мл давате вечер? И има ли някоя мама която да кърми и да дохранва? Още не мога да се ориентирам колко да му давам. Преди малко например се насука доста, въобще не ми бягаше от гърдата, почти заспа, но като го сложих в креватчето и мляко му дадох и него изпи и вече окончателно заспа. Много ме е страх да не го прехраня. Та ако може да ми кажете по колко мл давате вечер!  Thinking

Изключително съм щастлива, че стихчетата ви радват толкова много! По друг повод пак ако ми хрумне нещо весело, ще сътворя за нашите дечица!  Heart Eyes

Тортата на Алекс е много идейна с мишките и сиренето. Калоян с това кукуригу ме разби!  Hug А Румчо е голям сладур, както винаги. Само не можах да разбера Жорко там ли беше, нещо не го мернах на снимките или вече не мога да го разпозная!?

Мимоз, нищо не казваш Жули какво хвана на прощапулника!? На мен едно "врабче" ми каза, но и тука да се похвалиш!  Hug

# 231
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАР, ИВАЙЛО И АНТОН! ЖЕЛАЕМ ИМ МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ В ЖИВОТА!

Днес съм много изморена, но нещо от умора не ми се спи, а и как ще пропусна да прочета какво става  Mr. Green
Разгледах снимките, тези сладури Велизар, Румчо , Калоян и Александър мноооого да ги нагушкате от мен Hug Heart Eyes Hug
Змейковице -къде е записа?Като отворих линка имаше само снимка и статия  newsm78
Мимозке, четеш по диагонал  Laughing в поста на Змейковица пише за една иконка като касетчица в долния ляв ъгъл в края на статията  Mr. Green кликваш там  и действаш.
Моите поздравления за медийната изява на Милена, много добре изглеждаш пред камера, а и хич не ти личеше, че се притесняваш Hug
Гвендолин, искрено ти съчувствам за ситуацията с кърменето, аз се чувствах по подобен начин, въпреки, че кърмих само 7 месеца.
Ани, аз давам на Тери 210мл вечер. Надявам се, че й стигат. Целувки на Ивко  Heart Eyes и да ни прати положителна енергия, защото от днес следобяд Траяна е с температура. Беше 37,8 градуса. Водих я на лекар, каза, че гърлото й е спокойно. Слуша й гърдите, каза, че и там всичко е о.к. Преди 1 и 1/2 час имаше 37,9 градуса. Дадох и Панадол с изключителни усилия, давене и повръщане на това гадно за нея лекарство  Sick. Дано е спокойна и да няма висока температура през ноща, а утре като се събуди да е о.к.
Желая ви спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 23:20 от Люсил

# 232
Люси, с Ивко пращаме на Тери много положителна енергия! Дано тази нощ да спинка и утре вече да няма и спомен от днешната температура. А за да я разведрим малко, ще издадем една тайна, че с Ивко сме и подготвили една изненадка за рождения ден!  Heart Eyes Да оздравява бързо и вече никакви болести и температури на сладката ни Тери!  Praynig Мерси за инфото за млякото!

# 233
17.05.
А днес родила се е Стела,
Да бъде умна, хубава и смела.

Честит рожден ден на Никола, Марк и Даниел.
Всеки днес късмета си е взел,
Щом на тази дата са родени
Нека да растат щастливи и засмени.

# 234
Мимозке, четеш по диагонал  Laughing в поста на Змейковица пише за една иконка като касетчица в долния ляв ъгъл в края на статията  Mr. Green кликваш там  и действаш.

Кликнах и ми зареди аудиофайл и нищо за гледане само звук  newsm78 Аз толкова ли съм злееееее??!!Кажете бе хора и аз искам да гледам змейковица  Praynig
Тери да оздравява!
На днешните рожденници честито!!  bouquet  bouquetМного здраве и късмет!!!
А Вечерница ни заряза нещо..Един път я видях из форума ,а при нас не идва.Дано прочете поздравленията и да се разпише  Hug
На прощъпулника -за съжаление Жули беше гладна,а това е сериозен проблем. Mr. Green Та отиде ..гледа ,гледа и хвана черпака,даже го облиза няколко пъти  hahaha,после мобилния и ключовете за джипа Joy ЛаДиДа го изтълкува ,че ще е мацка дето може да готви добре и мъжете ще се избиват за нея  Laughing Аз тая надежди да е вицепрезидент на Нокия или нещо такова и гастроном.. Joy
Гоги -освен пералнята да се ориентира и към готварството ,че момата държи на храната  Embarassed Иначе е френско гадже,а си хапва..
Утре трябва да отидем да се премерим,но преди 2 седмици беше 8,500  едва ли много е качила..Има ли други такива дребосъци?

# 235
За една жена е много хубаво да си хапва добре и да е слаба. След като се храни - няма проблеми.

Честито на днешните и вчерашни сладки рожденици!!! Пожелавам им да растат здрави, усмихнати и с лекота да усвояват нови умения и да опознават света.

Стихчетата на Ани са уникални. Много ми харесват.

Ето една снимка от нас днес - след като Криси се беше нахранил с листа...

# 236
  • София
добро утро и честито на днешните съкровища! бъдете весели, здрави и радост за мама и тате!
  Heart Eyes  bouquet

велиска, много хубави снимкиииииии, голям е бонбон александър. понякога изцяло на татито ми прилича, понякога ан теб...какво нещо само са децата.....

хайде чакаме снимки от ....... вие си занете  Hug
приятен ден! Flutter

# 237
  • Варна
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!!!

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ НИ - НЕКА САМО ХУБАВИ НЕЩА ИМ СЕ СЛУЧВАТ ПО ПЪТЯ В ЖИВОТА!!!

Аз пийвам 3 в 1  Coffee но за Ани веднага и чайче ще забъркам  Mr. Green

Мимоз, разби ме с тоя глад и с черпака  rotfImao ама хранете го това дете, защо го държите гладно???? А пък иначе аз й пожелавам да притежава автосалон, мобилен оператор и верига интернационални ресторанти от висока класа  newsm10

Да ви издам, днес ще ходя след работа да купя подарък на Ники на Ивон - стискайте палци да й избера нещо хубаво  Mr. Green макар, че каквото и да е, ще е от сърце  Heart Eyes

# 238
Добро утро!

Честит първи рожден ден на Стела, Никола, Марк и Даниел! Да растат много здрави и щастливи!

Ето кафенце и чай от мен

Днес тук е почивен ден и е гадно времето - вали да се къса  Tired. Ние решихме да си направим една екскурзия до Базел, там има изложба на Българското тракийско съкровище и мислим да я посетим.

Стискам палци Тери да оздравява бързо  Praynig!

Приятен ден!

# 239
Вифче, мерси за чайчето. И от Катиното ще си пийна!  Mr. Green
Кате, много хубаво сте го замислили за днес. А какъв ден е днес при вас,че се почива?

Общи условия

Активация на акаунт