Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 559
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте МАЙчета,

Влизам набързо да ви почерпя виртуално за първия рожден ден на сладкото ми диване Никола!
Ние сме я подкарали на интерпретация на песен на Лили Иванова: "Пищи, пищииии, щурчО, о подлудявай ме, не спирааааай...." Не ми остава време за нищичко. Сутрин излизаме към 10 и се прибираме вечер в 19 ч. и почти се пренесохме да живеем в парка! Вечер се прибирам като пребита кучка от стадо овчари....
Изпуснала съм да поздравя мнооого от рожденниците ни - Да им е честит първия рожден ден, да са много здрави и палави Simple Smile

Нашето парти ще е на 19 май, а довечера ще има празнична вечеря при баба и дядо.
Имам много неща да ви пиша, ама хич нямам време Sad

Желая ви лек и весел ден  Hug

# 241
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Стела, Никола, Марк и Даниел! Да се радват на много щастливо детство!!!

Калина вече е много по-добре  Laughing Благодаря на всички за палцестискането   bouquet Вчера бяхме на контролен преглед в частната клиника и казаха, че и гърлото вече е спокойно. Много се радвам, че този път се разминахме с АБ - това беше причината да се абонираме в частната клиника, защото джи-пи-тата се презастраховат и веднага изписват АБ  #Cussing out Освен това там ме посъветваха при температура по-ниска от 38.5 да не се дават Панадол  и тем подобни, защото така се бори организма. Калина беше 2 дни с постоянна Т 39.2 С
Люси, дано Тери да се оправи и да не повишава температурата - може да й никне зъбче  Peace
Мимозка,, Люси ме е изпреварила  Laughing А това, че ти се отваря само аудио файла е, защото нямаш нужния кодек за гледане. Аз го гледах с уиндоус медиа плейър и автоматично ме попита дали искам да сваля последната версия, когато я свалих (за 2 секунди става) успях да го гледам  Peace

# 242
Змейко, и тук казват под 39 градуса да не се дава нищо за температура. Аз чаках да стане 39.5 и тогава му слагах свещичка.

Люси, защо не слагаш на Тери свещичка, а мъчиш с гадния сироп? Пък и свещичката действа много по-бързо. Даже докторката ни изписа два вида  - Дафалган и Волтарен да ги редуваме на около три часа, ако температурата е много висока.

Ани, не знам как се казва на български, но е 40 дни след Великден, пътуването на Исус към небето. Би трябвало да го има и в бългаския църковен календар.

Айде да се приготвям вече, че докато се наканим...

# 243
Ани, не знам как се казва на български, но е 40 дни след Великден, пътуването на Исус към небето. Би трябвало да го има и в бългаския църковен календар.

Има го и в българския църковен календар. Днес е Спасовден. По стара българска традиция трябва до днес да се съхраняват шарените яйца от Великден (не знам как не ги е хващала салмонелоза:) ). Само че тук не е почивен ден.

Честит рожден ден на всички днешни рожденици! Да са живи и здрави и винаги усмихнати!

Ани, кукуригото на Калоян го направихме точно преди да го подстрижем. А баща му като видя какво съм сътворила, щеше да ме  #2gunfire

# 244
Ани, Мия пие сутрин и вечер по 220мл. мляко. Засега й стига, ако е малко, целия квартал ще разбере. Тя миличката сутринта в 5.30 пак плачеше от някакви болки, само не мога да разбера зъби ли са или коремче я боли. беше много жално, защотот плачеше със затворени очи и така изкарахме час и половина със сешуара и като тръгвах на работа още спеше.
Честит празник на днешните сладури!

# 245
  • Варна
А н и, за млякото - май е нормално към 200-210 мл АМ. Макси пие сутрин максимум 150-170 мл, а вечер не повече от 50-60 мл, а понякога въобще. Но явно всичко си е индивидуално, едва ли ще го прехраниш, те малчовците си имат мерило.

# 246
честит рожден ден на Никола. да е много здрав и щастлив с мама и тате
 newsm51 newsm59 newsm38  bigdance2 newsm18 bdbaloni
честит рожден ден на всички днешни и минали празнуващи
 smile3525  ura smile3510
Ето един поздрав от нас, да не ни забравите

Болничките бързо да оздравяват Praynig
Маги се отби от два дена  и ми  е едно неестествено, но няма как, то това на сила не става. В същия ден отказа и купешките пюрета. Как реши, че трябва да спре едното и др. си нямам на идия. newsm78 По цял ден сме на вън, защото лудницата е голяма. Хората който са я виждали и на вън и у нас се чудят за едно ли дете става въпрос. На вън е супер , у нас съм с постаянно главоболие. Сега вече подивя тотално, та ще пиша пак др. път. Чао.

# 247
Здравейте!
Ние пак се позагубихме-бяхме за месец и половина при нашите.Вече от две седмици сме си в София,но нямам време да се разпиша.
Първо да почерпим със закъснение за РД на Сашко newsm38 beer cook Popcorn Wine Glass.Бяхме на заведение,изкарахме страхотно,само дето Сашко си порева от гостите newsm45,докато си ги спомни.
Искам да честитя рожденните дни на всички майчета,които сме пропуснали-бъдете здрави и щастливи деца,много усмивки и радост и на техните родители newsm59 newsm51!Честит рожден ден на днешните рожденници!

# 248
Здравейте!
Честит рожден ден на Стела, Никола, Марк и Даниел!От здраве и весели игри да не се отърват!

Снощи писах и забравих половината неща-вече сме 10120 и 80см.Изследвания ни правиха на кръв и урина,но му намериха някакви бактерии и урината и сега правим ново изследване SadПедиатърката каза,че може да е от незабелената му пишка.Не знам дали да и вярвам и ми е много притеснено SadДругото гадно е ,че преди две вечери успя да падне от спалнята и си удари главата в пода(а го опазих цяла една година)-май не беше силно,че нямаше следи и поплака малко само.Но снощи така се удари в ръба на спалнята(отново),че сега има синка на челцето и снощи се поду,рева исторически ,а за капак си удари и зъбите с бибата Sad
Таткото ни от днес е в болница в София да си лекува стомаха,а сутринта докато е пътувал му се счупила колата точно на входа на Сф и той я зарязал ,за да стигне навреме SadДано това е всичко гадно,което трябва да ни се случва и вече да тръгва на късмет,че ще полудея Cry
Извинете ме за лошото настроение Hug
Тук при нас времето е лошо и май ще вали и ще ни пропадне разходката,а Алекс ще се изнерви-дано при вас не е така!
Целувки на всички мами и бебешори Heart Eyes

# 249
  • В сърцето на любимите мъже!
Честито на рождниците Стела, Никола, Марк и Даниел! Сладки, мили и диви и много здравички....

Gwendolin,
не се коси за кърменето, важно е, че доста си кърмила, а и доколкото знам, една седмица на тази възраст не е фаталан, може като свършиш с антибиотика, пак да пробваш!

Бабъл, много ми харесва чантичката дето си я оплела, да те похваля и тук! Браво, аз от 2 месеца се откам с една блуза и я разплитах 6 пъти, та още не мога да я довърша.

Ние вече се готвим за утрешния рождне ден, ще имаме много гости и сме подготвили партито на открито в градината, а прогнозата за времето е гръмотевична буря - голям късмет - няма що! Баби, дядовци, лели, вучовци и т.н. Стискайте палци да е хубаво времето, че в нашия тесен хол...

# 250
Здравейте и честито  на днешните рожденици!  newsm59
Да са живи и здрави и нека имат един незабравим празник!

ura  bigdance2        Аз най-после си отдъхнах. Смятам, че празненството се получи и ако таткото не ми беше развалил настроението накрая, всичко мина О.К.
В началото ме изненада приятно с цвете и бижу, но по някое време като се начумери по неизвестни за мен причини... Tired Ама то пък би било прецедент в историята, ако липсва подобна проява  Crossing Arms
Иначе бяхме на открито в един парк със заведение, няколко майки, а по-късно и татковците, че да се видим ние на спокойствие  Mr. Green
Антончо изненадващо се беше кротнал, май се стресира от толкова хора.  hahaha
А, да - и се задави с тортата (която беше мноого вкусна) и повърна  Sick (дадох му да опита съвсем мъничко, ама явно реши, че му е рано за такива 'манджи').
Снимки има,но на всичките правя някакви физиономии и муцуни Blush, та ще кача, като подбера нещо по-прилично.
Пък аз да се похваля, че от година и повече се успах до 10 часа  Sunglasses  Явно зверчето беше решило и то да ми направи подарък Heart Eyes
Велиса, ако знаеш Антон колко пъти си удря главата...не ми се мисли чак Cry Ама нали казват, че на бебетата главите са като гумени...та с това се успокоявам   Wink
Сега отивам да чистя, че вече ме е срам от себе си  Mr. Green

# 251
Ох и мен много ме притеснява времето, а нямам и алтернатива  Weary

# 252
  • Русе
   Привет, майчета!
   Днес подстригахме Дари, ето я:
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49764&view=1&photo=73
   Всичко мина доста спокойно, като влязохме в салона тя се загледа в големите огледала, плакатите по стените, беше й интересно и почти през цялото време стоя мирно и кротко Heart Eyes Прибрах си 2 къдрички и сега и на мен ми е мъчно, няма я малката ми рошла, но вече беше належащо да я подстрижем, косата й много се оплиташе, постоянно я дърпаше, а и лято се задава... Мислехме да допълним новата визия с обички, но от 2-3 дни почнаха да ни мъчат горните зъбки(крайно време беше вече, след 6 месечно затишие) и тя така пищи и я боли, не ми се иска да й причинявам точно сега още болки.
   Много целувки на малките рожденници, весело посрещане на празника и да получат много подаръци! Heart Eyes
   Аз отивам да приспивам Дари, вече мрънка, а не заспива сама Tired

# 253
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА, МАРК, СТЕЛА И ДАНИЕЛ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ, МИЛИЧКИ И ДИВИЧКИ

Честита прическа на Дари, МНОГО е сладка и така! Heart Eyes

Радвам се, че Калинка е по - добре, Змейко, благодаря за комплиментите за Велизар и на мен твойта сладка щерка  Laughing ми е голяма слабост...  Blush
Тери и тя да оздравява и да не тревожи мама, миличката бузанка...  Praynig

Гвен, много  Hug Hug Hug за теб! Много се радвам, че има жени, които мислят като теб, на които им е мъчно, в такива моменти, и на които ТРЯБВА да се каже БРАВО! Прекрасно те разбирам как се чувстваш, няма да се повтарям, че не е малко повече от година, но все пак си направила най - доброто за Съни, дала си му страхотен старт, изградила си силна връзка по между ви.  Heart Eyes Ти си страхотна майка, не те четкам, усещам го (интуитивно!). Възхищавам ти се, не се измъчвай, ами се радвай на моментите, прекарани с малкия ти син. Голям е чаровник! Heart Eyes

Бъбълче, опасен красавец е Румката...  Party Много са ви сладки снимките, а рожденикът направо сияе от чар и щастие! Heart Eyes

Маги, както винаги много нежна и сладка... Heart Eyes

Дано не пропускам някой  Embarassed, ако е така, не е нарочно, нещо не съм в най - ангелското си настроение напоследък, не е ПМС, направо не знам какво ми става...  newsm78

P.S. "Оня" влак, дали още върви по обичайния си маршрут...?  Joy Joy Joy Май съм за него... Tired

# 254
  • В сърцето на любимите мъже!
Като стана дума за кърмене и отбиване... Момчо последните дни отказва всякаква храна и е само на кърма... суче по 4 пъти на ден и няколко пъти през нощта... от жегата ли , от що ли... не ще да яде това дете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт