Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 554
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
Честита прическа на Дари!  Heart Eyes

Всички мами по разходки, никой няма тука. Ние спим от 2 часа и аз го чакам да се събуди и да ходим на разходка.

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА, СТЕЛА, МАРК И ДАНИЕЛ! РАСТЕТЕ УМНИЧКИ И ЗДРАВИ. МНОГО УСМИВКИ И ПОДАРЪЦИ ДА ИМА ПРЕЗ ДНЕШНИЯ ДЕН, ВЪПРЕКИ ПОНАМРЪщЕНОТО ВРЕМЕ!

Дарито ми изглежда малко странно без къдриците, но пак си е същото чаровно момиченце  Simple Smile .
Маги и тя е много сладка, особено на онази снимка в пясъка.
Ето един поздрав и от нас за всички мами и дечица:

Мойто момченце спи в момента, хлипайки. След като не иска от дълго време да си заспива сам в креватчето (аз положих големи усилия преди време да го приуча, но разни баби ми провалиха стратегията), та сега реших, че е крайно време детенцето да си разбере мястото. Уви, след голям рев пак заспа в ръцете ми. Май съм го изпуснала вече - нахитрял е и си гони интереса. Много ме изнервя тази ситуация. Ужасен е с това заспиване - дори да му се затварят очите за сън, не се отпуска да си заспи, а започва едно мрънкане и мятане на ръце и крака във всички посоки. За съжаление засега не можем да го отделим в собствена стая. Превръща се в един малък глезан  ooooh!  ooooh!  ooooh! . Извинете, че ви занимавам с това, но ми се иска да споделя и знам, че ще ме разберете. Благодаря ви   bouquet .

Велиса, дано дотук сте били с лошите перипетии и да следват вече само хубави новини. Разгледах снимките ви. Много сте симпатични цялото семейство. На мен Алекс много ми прилича на таткото. Тортата от рождения ден е много идейна.
Криско е много сладък. А пристъпва ли вече самичък?
На болничките пожелавам бързо-бързо да оздравяват.

# 257
Здравейте , мили майски мамчета !

Много благодаря за хубавите пожелания , за прекрасното стихотворение от Ани newsm51 , за всичко мило , което сте написали !

Нека е честита първата годинка  newsm38и на Стела , Никола и Даниел , както и на всички , ама наистина всички наши априлско - майски бебчета , които не съм поздравила !!! Да растат здрави , умни и красиви за радост на всички около тях smile3525!

Мимозке , влизам и при вас , но по-рядко , а като цяло нямам никакво време за компютъра ! Искрено съжалявам за това , защото сега  , като прочетох 1-2 странички и си спомних колко хубаво ни беше заедно , докато чакахме бебоците , като ги посрещахме едно след друго , като растат месец след месец със споделени радости и грижи ... Много е хубаво при вас , но ... нагърбила съм се с твърде много неща и дъх не ми остава .

Сега бягам да посрещам поредната порция гости !

Целувки от нас с Марк и ... доскоро newsm51

# 258
Честита Първа Годинка на всички малки сладури! Бъдете здрави и усмихнати! Честито и на техните родители!
 Не мога да не похваля Йони, а*а и пиша всяка сутрин в гърнето. Татко и я слага веднага сутринта и тя понеже редовно си върши работата по това време, го прави вече в гърнето. А то и говори когато се изпиша и и пее песнички Party Освен това вече спи по-добре. Тази нощ изобщо не се събуди и си поспах с нея 8 часа, измъкнах се снощи от работа рано рано. И така днес съм свежа като никога и ме очакват хубави почивни дни Grinning
 Гвен, радвам се че си кърмила толкова дълго, трябва да си горда, аз поне съм. Както обаче каза Бабъл, сега се чувствам по-добре, свободно ми е, знам че и без мен и моите гърди се справя Mr. Green Сякаш и след спирането на кърменето спи по-добре. Направо с настъпването на годинката доста се промени поведението и. Hug Странното е че се държи различно в зависимост с кого е. С татко си е по послушна и самостоятелна, но като е с мен е голяма Гушла, преследва ме навсякъде и ривунчи като се опитам да правя нещо друго newsm78 Татко и я е научил да си заспива сама, а аз много се изненадах, защото и ние сме трудни със заспиването. Татито я оставя в леглото и излиза от стаята, тя поревава 2-3 минути, после се успокоява и си се върти сама в леглото докато заспи, снощи станах свидетел на това. Малко ми беше кофти като плачка, но наистина не беше за дълго, заспива си само детето после Hug Дано все така я караме!

# 259
Ние се завърнахме. Разгледахме съкровищата на траките, беше много хубаво и пълно с народ. Гледах един филм за България и така ме хвана носталгията та си пуснах няколко сълзи. После влезнахме в магазинчето на музея - имаше няколко готварски книги с български рецепти, лютеница в буркани, конфитюр от рази и разни сувенирчета  Grinning.

Забравих да напиша на Гвен едно голямо БРАВО! за дългото кърмене и съвсем те разбирам, че ти е мъчно.

А Вечерница се появи най-накрая. Надявам се, че ще се разписва по-честичко и ще ни покаже Марк колко е пораснал Wink.

Венци е пораснал много, по катерушки се катери  Simple Smile.

Честита нова прическа на красавицата Дари!

Отивам да готвя!

# 260
Привет и от мен....да използвам краткото затишие/пред събуждането на юнаците,дето пак по никое време заспаха..../та поне да честитя рожденните дни:
Честито на Стела, Никола, Марк и Даниел!Да са живи,здрави и палави в рамките на разумното....Да слушкат мамите и татитата и много щастие и късмет в живота си да имат!!! Praynig
При нас лудницата с гостите продължава/макар ,че тая вечер май ще имам отпуск,ама то е щото и Асен го няма/...но чистенето и готвенето си ме чакат......боже,край няма.....Идва ми и на мен ,като Олчето да се метна на някой влак и да забегна....ами пусто като знам че няма никой дето да поеме щафетата......
Отделно,че покрай прожденнния ден/т.е. приготовленията му/май ще си влошим отношенията със половинката-ама като не слуша и не мисли.......важното е ,че поне почивката уредихме на морето/Мимозка,в Кранево ще сме в края на август......надявам се да си видим/...и ремонта отнякъде ще го захващаме/ама там пък какви разправии се очакват,не е истина просто/....но важното е,че сме живи и здрави...пък другото,ще го мислим на момента......
Да не забравя/ като почна да се оплаквам и спирачки нямам/,че Ивчо снощи се пусна и направи няколко пъти по няколко крачки....но още не го броя проходил.....макар,че скоро ще е и официалното му обявяване за пешеходец......Но по тоя повод му купих сандалки/то уж имаме,ама нали днаете-пуста краста....пък и щом е за детето-минава номера с харченето/....Но добре,че беше Миленка с Калинка/тя вече е добре/ -та да помагат при пазаруването,че иначе щяхме да сринем магазините/Самуил е в най-ужасния си период-пипа всичко,не ме слуша....вчера дръпна завесата на пробната в един магазин за дрехи,добре,че жената вътре го взе за момиченце и че нямаше много хора,та не направи проблем....а докато му се карах смете един щендер поли на пода....ама и това да не разправям,че ако ни видите някъде,ще се правите,че не ни познавате/

Сега да не пропусна да похваля и страхотните снимки на страхотните дечица.....дето сте пуснали-направо ми се пълни душата всеки път като ги разглеждам/но за да мога да им се насладя пълноценно го правя като спят дечковците,и като си направя кафенце и се размазвам от кеф пред монитора.....та затова не всеки път адекватно мога да изброя всички,но няма да се сърдите,предполагам/
Честита прическа на Дарито,много е чаровна....

На Гвен и от мен браво за дългото кърмене....

На Велиска,да и кажа,че това е просто период и все някога ще свърши/дано да е скоро/,а тя да се радва на хубавите неща...и да не им се ядосва на лошите........Дано татито им да се оправи....а за Алекс-ела да видиш моите какви са насинени и налепени с лепенки и ще се уплашиш...но то просто няма начин да се избегне/както казваше дядо ми:"Юнак без рана не може"...и че "здравите и жизнени деца са така"/...а за нас остава само да се молим да ги пази Господ....че то ние трудно ще ги опазим....
Сега да прегледам поне още някоя тема и да почвам пак с привеждането на къщата и на мен си в приличен вид....а на вас желая лека вечер и ви черпя с една снимка на маминото ми синче,как си играе с кукла/останала е от моите,но много и се радваме/:,и на разходка:

# 261
Мили мамчета,ние сме добре,наваксваме с четенето,просто имахме доста работа напоследък.
Първо искам да се извиня на днешните рожденици,след това и на всички останали,че съм ги пропуснала и дори пожеланията ми няма да са весели и цветни...Искам да им кажа само едно:растете здрави,милички,обичани от своите родители!Това е най-важното
Сега ми простете за това,което ще напиша,Калия,просто ми и ти...но мисля,че сме толкова близки и най-малкото,което може да направим,е да подадем ръка,да прегърнем,макар и виртуално,да бъдем съпричастни към болката на другия...Калия ми писа:.''нашият тати катастрофира и на 2 май почина''...Н е е казала,за да не разваля празника и доброто настроение на всички този месец.Защото бил хубав.Вече не е.Вече не е празничен и весел,вече не е тържествен.След като такова ужасно нещо може да се случи на някоя от нас,мисля,че трябва да забравим себе си за малко,за да помогнем...макар и с дума само.
Миличка Калия,сметнах за нужно да кажа,струваше ми се ужасно,след като сме били заедно толкова време тук и сме споделяли всичко,да те оставим да тъжиш сама. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 262
  • София
auuuuu, люба ти си се стопила съвсем , бре жена, то бива слаботия, ама чак толкоз  Mr. Green

много ми стана весело за историята със съборения щендер и съблекалнята, то си е за в книга направо  Grinning. което ми напомня, че имах любима книжка за едни веселяци братовчеди (направо са като твоите юнаци), казва се "Рецепта за пакости", от българска авторка беше, а спомних си, Магда Карабелова, и сега като я препрочитам и направо падам от хилеж.  hahaha hahaha Joy Joy

смайли, и миа е така със заспиването Sad ам а сърцето ми се къса да плаче сам а в леглото бреееееееееее, как да го постигна това отделно заспиване, не знам. не че държа на всяка цена, но докога така...? айде, нощното сукане, как да е, но заспиването при мен непременно, направо ми разказва играта, много леко спи и това не е добре за мен. някой да е така като нас?

честито на рождениците   bouquet

# 263
  • София
калия, моите съболезнования  Flowers Rose

нека тати да почива в мир  Praynig

ние сме до теб  Hug

# 264
Калия, приеми нашите съболезнования! С мъжа ми четяхме заедно, и изведнъж поста на Ира ни срази! Поклон!  Flowers Rose Flowers Rose

# 265
  • Велико Търново
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденници!Пожелавам им много здраве и много късмет!

Пиша и плача Cryи се чудя защо живота е толкова несправедлив?Защо трябва да ни отнема най-близките хора, защо и отговор не намирам.
Калия,приеми мойте най-искрени съболезнования!Прегръщам ви и ви целувам с Неличка!

# 266
Боже,как може такива неща да е случват....???Не е честно толкова млади хора да си отиват....просот незная какво мога да кажа на Калия и Нелия освен:
Моите съболезнования,бъдете силни и не се оставяйте на мъката............и ако имате нужда от нещо-винаги можете да разчитате на нас-за каквото и да е..... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 267
  • София
Моите съболезнования за мъжа на Калия Sad
Калия, бъди силна в този тежък момент.

# 268
  • София
Калия приеми съболезнованията ми,нека вашия тати почива в мир и дано отгоре да бди над вас  Flowers Rose Flowers Rose

# 269
Моите съболезнования за Калия Cry

Общи условия

Активация на акаунт