Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 554
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
Калиа приеми и моите съболезнования!  Praynig Нека почива в мир!

# 271
  • Varna
Калия, миличка, приеми мойте най-искрени съболезнования!Прегръщам ви,нека вашия тати почива в мир!   Flowers Rose Flowers Rose Praynig

# 272
Като чета и ми се напълниха очите ...

Калиа-моите съболезнования за съпруга ти  Flowers Rose Дано имаш сили да преодолееш този толкова труден момент ..  Praynig Много  Hug за теб и Нели..
Ако има нещо ,с което можем да помогнем пиши  Praynig

# 273
 Калиа, приеми и моите най-искренни съболезнования! Нека почива в мир съпруга ти!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
 А на теб и Неличка желая много кураж и много сила да се научите да живеете с болката и тъгата  Sad Cry. Много  Hug Hug

Ако имаш нужда от помощ пиши!

# 274
18.05.
Днес рожденицата е Димана
Нека да е здравичка и винаги засмяна.

Нейни кавалери пък са Румен и Момчил.
Без значение е кой какво им подарил.
Пожеланията тук са важни –
Да са здрави, да са живи,
Да са истински щастливи!

# 275
  • Бургас
Не знам какво да кажа... Cry плача...моите съболезнования на Калия и малката принцеса!  Cry

# 276
Калия, бъди силна.. най-вече заради малкото човече до теб. Искрени съболезнования. Не се предавай! Можеш да разчиташ на нас за всичко....

# 277
Мила Калия, много съжалявам, че се е случило това и че двете с малката Нели сте загубили най-скъпия ви човек.  Нека почива в мир!
Бъди много силна, заради малката Нели. Ако може да ти помогнем с нещо  - каквото и да е - не се притеснявай - а пиши.

Честит рожден ден на мъниците! Честити първи стъпки на Иво.
Люба, дано да успяваш да намираш малко време за себе си.
Представям си какво ти е на главата.

# 278
Калия,моите най-искрени съболезнования.Направо настръхнах като прочетох и ми се насълзиха очите.
Бъди силна и не се превай,бори се заради малката ти дъщеричка.

# 279
Моите съболезнования, Калия.  Flowers Rose Flowers Rose
Нека вашият тати почива в мир и бди над вас някъде отгоре. А ти бъди силна, за да се бориш...

# 280
  • София
Миличка Калия, много съжалявам за огромната ви загуба с Нелката...  Cry Cry Cry
Направо съм потресена, как може животът да е толкова суров и необратим, толкова жесток и несправедлив...
Бъди силна, заради малката душичка, на която сте дали живот, ние всички сме с теб и тъжим заедно с теб........... Cry

След поста на Ирка просто останах безмълвна и ми потекоха сълзите. Тъкмо правех новата темичка, с всичките и празнични украси и т.н.  Confused Честно казано, изгубих желание за каквото и да е... Замислих се колко КРАТЪК миг е животът и как за миг може да обърне света ти наопаки. И то по толкова нелеп начин... От това, което се е случило на Калия  мен най - много ме е страх...  Cry Никой не е застрахован от лошото, от тъгата и самотата.  Sad

Нека се помолим за душата на този човек, който е оставил сами дъщеричката и любимата си... Нека намери покой на по - доброто място...  Cry Cry Cry

# 281
  • София
И защото все пак животът продължава, а този месец си остава много празничен за нас...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧИ, ДИМАНА И РУМЕН! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ, МНОГО ПАКОСТЛИВИ!

# 282
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!Да растат здрави и много щастливи.
Момичета от снощи очите ми все са насълзени и все мислите ми са за Калия и Неличка.Това лъчезарно дете е нямало щастието да посрещне Първия си Рожден ден заедно с двамата си родители,съмнявам се,че Калиа ще сподели от какво има нужда,защото това от което се нуждае наистина никой неможе да и го даде.Искам да ви предложа ако сте съгласни всяка от нас да отдели малко пари,които да съберем и да дадем на Калия за Неличка.Искренно се надявам да ги приеме.Ако имате други предложения ги споделете.

# 283
Калия, нямам думи да изразя мъката си за трагедията, която ви е сполетяла.  CryНяма да ти казвам да бъдеш силна, защото аз не бих била в такъв момент. Съжалявам, че вашият тати вече не е при вас. Съжалявам, че животът е толкова несправедлив и ви е разделил сега, когато сте най-щастливи заедно. Съжалявам...че дъщеричката ти ще расте без баща... Знам, че няма нищо на този свят, което да компенсира мъката ти. Изпращам ти огромна прегръдка и знай, че можеш да разчиташ на нас за всичко!

# 284
Момичета от снощи очите ми все са насълзени и все мислите ми са за Калия и Неличка.Това лъчезарно дете е нямало щастието да посрещне Първия си Рожден ден заедно с двамата си родители,съмнявам се,че Калиа ще сподели от какво има нужда,защото това от което се нуждае наистина никой неможе да и го даде.Искам да ви предложа ако сте съгласни всяка от нас да отдели малко пари,които да съберем и да дадем на Калия за Неличка.Искренно се надявам да ги приеме.Ако имате други предложения ги споделете.
Аз съм съгласна, но нека наистина се заемем сериозно с тази задача! Хайде също така всеки да изпрати подарък на Неличка за първия й рожден ден. Ако някой знае как да се свържем с Калия, нека помогне в организацията!

Общи условия

Активация на акаунт