Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 554
  • 306
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са винаги щастливи и много здрави!

# 286
  • София
Идеята на Имар е страхотна! Peace Heart Eyes Hug

Но мисля, че за да съберем парички за Нелката, трябва да организираме среща, на която всяка от нас да помогне с каквото може...
Какво ще кажете?

# 287
  • Варна
Калиа, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Бъди силна, независимо как те смазва тъгата. Малката има нужда от силна майка!!! И ако можем да помогнем, ти да бъдеш такава, ще го направим от сърце!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И аз подкрепям идеята да направим нещо за малката Нелия и мама....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!! НЕКА ИЗЖИВЕЯТ ТОЗИ ДЕН И ВСИЧКИ ЗАНАПРЕД С УСМИВКА НА ЛИЦАТА И ЛЮБОВ В СЪРЦАТА!!

# 288
Тогава моята идея е следната - да се видим в неделя към 11 в МОЛ-а и всеки да донесе парички, колкото може да отдели. Ако сте съгласни, казвайте! Само че имате ли идея как да й ги предадем?

# 289
  • София
Тогава моята идея е следната - да се видим в неделя към 11 в МОЛ-а и всеки да донесе парички, колкото може да отдели. Ако сте съгласни, казвайте! Само че имате ли идея как да й ги предадем?

Аз съм ЗА! Peace
Но остава неясно и за мен как ще се свържем с тях... newsm78
Някой който да поддържа връзка с мама Калина? Rolling Eyes

Пускам новата темичка...

# 290
  • София
За неделя съм съгласна,но по принцип идеята ми беше да се включат не само мамите от София.Ако Калиа даде номер на някаква банкова сметка мисля,че ще стане най-добре.Надявам се Ирка да има някакви координати на Калиа.
Калиа ако все пак ни четеш сподели как може да те открием,идеята ни е с най-добри чувства.

# 291
  • София
Имарчо, разбирам идеята да се включат всички мами, но не мисля, че Калия би дала номер на сметка или нещо от сорта... Съмнявам се изобщо да и е до форума....  Sad
На първо време да се организираме софийските мами, а на Интернационалната среща пак може да се задели нещичко и от идващите и от други краища на България мами, все пак стига да има желание, човек намира начини...

# 292
Аз също искам да се включа! Дано мама Калия да одобри идеята! Единствения начин е чрез банкова сметка. Не виждам как бихме могли да се включим тогава и ние. Идеята на Даниеле също ми допадна.

# 293
Тогава апелирам към Ирка да се опита да намери поне адреса на Калия, за да й пратим по пощата запис, както и каквото друго искаме! Ирка, дано ни четеш. А за интернационалната среща...съмнявам се, че Калия ще дойде.

# 294
  • София
Олче и това е идея на интернационалната среща също да съберем нещо.
 Надявам се в неделя софийските мами да имат възможност да се видим в МОЛ-а,но ако може часа да е към 11.30-12.00

# 295
  • София
Аз също съм далеч от мисълта, че Калия ще дойде на Априлци, имах предвид идващите от вс. краища на България да донесат парички или подаръци, но пак остава неясно кой и къде ще и ги занесе... newsm78
Най - лесно е чрез банк. сметка, или поне някой да знае адреса и, за да пращаме по пощата пари или подаръци...

# 296
  • София
Отворих тема в Календар на събитията, предлагам там да обменяме предложения и да обсъждаме идеи по тази така благородна и ВАЖНА инициатива...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191177.0

Ще я сложа и на първа страничка на новата тема...

# 297
  • Варна
Хей, а защо някоя от мамите от София да бъде добричка и да даде сметка в която да пратим парички мамите от другите градове???
И ако има някой тати дето например да закара няколко мами при Калина и Нелия ще е най-добре. Мисля, че тя ще има нужда да поговори с някой, а не просто да получи запис по пощата...

# 298
Хей, а защо някоя от мамите от София да бъде добричка и да даде сметка в която да пратим парички мамите от другите градове???
И ако има някой тати дето например да закара няколко мами при Калина и Нелия ще е най-добре. Мисля, че тя ще има нужда да поговори с някой, а не просто да получи запис по пощата...
Виф, права си, но за целта първо трябва да намерим адреса, иначе дори не можем да съберем пари,защото какъв е смисълът някой от нас да ги съхранява в себе си, без да може да й ги прати.

# 299
  • Варна
Права си... единственото което излиза в профила й е че е от Перник. Дали в отчетни по градове няма тяхна тема и някой да я познава лично?

Общи условия

Активация на акаунт