Ей, голяма жега днес...
И на Велизар му действа на "нервите"
, че не се търпи днес, то е мрънкане ,то е чудо... 
Чета, че обсъждате за пасирани и не- такива храни, Смайли, при нас проблемът е обратен - ако не е пасирано всичко се драйфа, кОзи се
и се пули
Иначе кухнята я ядем, поне едно хубаво нещо да има в нашия квартал
Голяма война беше - аз тъпча, той се мръщи и плюе, ама я изяде де... за второто реших да не рискувам, защото си беше доста по - едро и щеше да "върне" и първото... Абе, голям зор. Но ще се учим някак си, няма как. Краската е голям бонбон, снимките са направо чудни, Ладида, как не те е срам да я криеш от света (в частност - да не пишеш тук и да не ни я показваш...
), аааа! 
Руми, и Косьо много е порастнал
и си личи, че страшно много се е забавлявал! Не се ядосвай за тортата, това са детайли... 
Бъбълче, нашата торта е от верига сладкарници "Добро утро", цехът им е близо до нашия квартал, а и са познати на Мариян, от там си поръчваме торти открай време, неприятни изненади не сме имали... а колко са вкусни... ммм!
Незнам точно къде обаче в София имат сладкарници... 
И накрая да се покажем на нашата любима Ема...

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2833892
на всички сладурковци от снимките!
Отделно, че малко еднообразни храни му давам, май още го третирам като бебе, а те са си дечица вече.Тия дни смятам да почна да му вземам от кухня понякога, но да видим дали ще са им читави манджите 

Имам температура и ми е едно отпаднало
. Дано Килиан не се зарази пак..
. Уж сме гаджета, а вие нещо ни бягате по тъча. Да няма някой друг 

Много яко, а отстрани има биберон и не видях какво още от сметана. Бебешка торта.... ама прецених, че тази ако не е бебешка, после няма коя
Мисля и Прощапулника тогава да направим, та се връзва идеално с терличките 
/......
Покрай жегите порявява интерес и към водата, а даж и ябълков сок пи няколко пъти.