Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 568
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН![/b]

Ей, голяма жега днес...  sweating И на Велизар му действа на "нервите"  fiuuuuuu, че не се търпи днес, то е мрънкане ,то е чудо...  ooooh!

Чета, че обсъждате за пасирани и не- такива храни, Смайли, при нас проблемът е обратен - ако не е пасирано всичко се драйфа, кОзи се   Sick и се пули Mr. Green като за световно...  perko  Иначе кухнята я ядем, поне едно хубаво нещо да има в  нашия квартал  Laughing, но усети ли нещо по - едро...  Twisted Evil Много се притеснявам, защото вече не е толкова малък да яде всичко течно и кашообразно, затова днес се заинатих и супата му я дадох непасирана! Naughty Голяма война беше - аз тъпча, той се мръщи и плюе, ама я изяде де... за второто реших да не рискувам, защото си беше доста по - едро и щеше да "върне" и първото... Абе, голям зор. Но ще се учим някак си, няма как. Rolling Eyes

Краската е голям бонбон, снимките са направо чудни, Ладида, как не те е срам да я криеш от света (в частност - да не пишеш тук и да не ни я показваш...  Crossing Arms), аааа! Rolling Eyes

Руми, и Косьо много е порастнал  Heart Eyes и си личи, че страшно много се е забавлявал! Не се ядосвай за тортата, това са детайли...  Wink
Бъбълче, нашата торта е от верига сладкарници "Добро утро", цехът им е близо до нашия квартал, а и са познати на Мариян, от там си поръчваме торти открай време, неприятни изненади не сме имали... а колко са вкусни... ммм!  Animal Pig Незнам точно къде обаче в София имат сладкарници...  newsm78

И накрая да се покажем на нашата любима Ема...  Two Hearts  loveuuu Two Hearts  Kissing Heart Flowers Bouquet
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2833892

# 76
  • Велико Търново
Олче,да го нацелуваш този чаровник от мен Heart Eyes

# 77
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО! Да расте здраво, умно и щастливо дете!

Използвам следобедния сън на малкото, че да се разпиша. То от разходки и ходене по гости не остава време. В тази връзка да ви питам, майчета, мажете ли със слънцезащитен крем дечковците навън и с какъв? Мисля да купя такъв на Чико, но все ми предлагат 50-ти фактор. То тогава все едно не сме на слънце. От друга пък страна детската кожа е много чувствителна..  newsm78  Та съм малко в чуденка...
Новото при нас е, че Венци вече много сръчно слиза сам от спалнята. Проточва крачета, държи се здраво за покривалото и се спуска лека-полека. Много е смешен.
Олче, Вели е голям сладур на снимката. Целият сияе като се смее. Колкото до храната, според мен трябва да свиква и на по-едри парченца да я яде. Брат ми като малък така се е давел, ако не му е пасирана храната и всичко е било на психическа основа. Колкото до разнообразието, аз на Венци му давам да опитва различни неща. Само съм твърдо против шоколада, пастети и такива разни, дето не се знае какво слагат вътре.
Айдее, толкова ми беше почивката.
Поздрави и  Hug на всички сладурковци от снимките!

# 78
Имам някакви спомени, че Вели на Олчето търси форумска мома, е ние сме необвързани.

А, Симби,той Вели вече е зает. Ама ние сме свободни  Mr. Green Даже сме моторизирани като с тяхното возило  Wink Дет' се вика-няма девойката пеша да ходи  Laughing
Та като стана дума, Олче-вие пробвахте ли се на колелото? Че аз съм като пиях шофьор, къде ли ще си изръся детето  Embarassed  Embarassed
Към скороотбилите мами-казвайте, моля, как става номера, че аз нещо май се замислям по въпроса, пък ми е притеснено  Rolling Eyes Хем ми е по-лесно нощно време като се събуди, да го приспивам с кърмене, хем понякога почва да ми писва...та не знам.
Да си кажем и за яденето-аз също давам всичко пасирано, ама щото ме е страх да му дам да гризе нещо  Blush Отделно, че малко еднообразни храни му давам, май още го третирам като бебе, а те са си дечица вече.Тия дни смятам да почна да му вземам от кухня понякога, но да видим дали ще са им читави манджите  Sunglasses

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 10:53 от elf4e

# 79
Олче, благодарим за снимката  newsm51
За пасирането, да ти кажа ние сме на същия хал, то едно повръщане се почва, а и без това сме доста злояди въпреки че не ни личи, та предпочитам по-малкото зло, пасирано ама нахранена. Ще му мисля нататък.
Всички снимки разгледах, всички дечица са чудесни, Крисито - страшна мадама  newsm10
Честито на Георги, да порасне силен и умен!  newsm59 newsm67 newsm67 newsm67
Весели почивни дни.
Аз ще пиша понеделник

# 80
Влизам да се оплача, че пак съм болна...аман значи  Tired Имам температура и ми е едно отпаднало  Sad. Дано Килиан не се зарази пак..

Звездолина, аз ползвам задължително слънцезащитен крем Daylong, от който е достатъчно едно намазване на ден http://www.spirig.ch/german/sonne/index.htm

# 81
Честит рожден ден на Георги! Желаем му много здраве и щастливо детство!

Честити ходещи крачета на Димана!Да са и здрави и пъргави.

Честито първо зъбче на Цвети.

Анна, не се ядосвай на майка ти. Аз по тази причина родата в ресторант, защото нямам толкова място у нас, а и да им слугувам. То това е празник на детето и мой деееееееее. Моля те, пусни някоя снимка на Евка, че много тъжим за вас Cry . Уж сме гаджета, а вие нещо ни бягате по тъча. Да няма някой друг  Naughty.  Ето един поздрав от нас

LaDiDa, Краси е много красиво и чаровно дете. Тоалета й е прекрасен. Снимките ги разгледах с голямо удоволствие, страхотни са.

Руми, щом Косьо е бил щастлив (а това се вижда от снимките/ не се ядосвай за една торта. Полата ти е много хубава.

Олче, специални целувки за адаша. Страшен чаровник е.

За храненето, ние от Февруари сме на кухня и аз въобще не пасирам. Когато има по големи парченца, например картофи само леко ги натискам с лъжичката и давам. Когато нещо не му хареса много, като го комбинирам с кисело мляко се изяжда без остатък. Давам му да си гризва суров морков, краставица, ябълка, да опитва от нашата храна, пробвал е сладолед /нали ми е момченце и да не му стане нещо/, направо го третирам като голям човек.  

# 82
Честито прохождане на Димана!Аз мисля,че нищо не се купува ,а се прави питка и се нареждат предмети да си избере..
И аз разгледах снимките и на Олчето и ЛаДиДа,и Румя..Много хубави -Краската и майка и също..и браво на фотографката,разбира си от работата.Велизар е чаровник,полата на Руми и на мен ми хареса  Peace
Звездолина и ние сме с такъв крем като този на Катя,но не знаех ,че един път на ден е достатъчно ,купих и още един на Клоран,че този на Дейлонг е с минерален филтър и си стои бяло дълго време ,където намажеш,пък и мисля,че е за по-големи деца  newsm78

# 83
  • София
Ikati, няма друг, но отдавна не съм я снимала. В неделя ще гледам да се реванширам.
И аз мислех за заведение, но скоро празнувахме на баткото РД, пък и идва лятото море, мъжа ми и кола иска да си купува, та уж да поспестим.

# 84
Само да покажеме нашия тоалет за рождения и ден и отивам да чета

# 85
Ауу, Мариса е страшна кукла - пу, пу! Ще обере овациите на празника  Heart Eyes  bouquet
Честити ходещи крачета на Димана!
Кате, оздравявай бързо!  Hug

Аз днес поръчах тортата за РД-то. Страхотна, комбинирах от няколко и ще стане супер. На бледо жълта основа, 2 сини терлички от сметана, пластмасово надупено бебе и една свещичка, със формата на детска количка  Joy Много яко, а отстрани има биберон и не видях какво още от сметана. Бебешка торта.... ама прецених, че тази ако не е бебешка, после няма коя  Rolling Eyes Thinking Мисля и Прощапулника тогава да направим, та се връзва идеално с терличките  Heart Eyes
Иначе, Олче, мойто диване също полудя днес. Освен, че обиколи 2 сладкарници по 50 пъти и има намачка каталозите със снимки...  Embarassed , падна и си ожули коляното, по ръцете има 2-3 одраскани места и аз незнам откъде  Rolling Eyes Просто вече пакостите са ни в повечко  Mr. Green Crazy

За храната - не пасирам от както стана на 9 месеца. На кухня е от 8-мия месец, но ядеше само някои манджи. Като има телешко му е по-едро и така се задавяше, че повръщаше на фонтан цялото ядене. А един път, съм ви казвала как не можа да си вземе въздух и ми изкара акъла, почервеня целия  Cry
Реших проблема, като допусках едрите частици да са възможно най-меки (разварен картоф, попарка, настъргана ябълка и т.н.) и постепенно им увеличавам едрината. А твърдите едри парченца намачквам все още  Peace

# 86
А....,ужас след няколко такива дни вече съм готова да се откажа чрез "Държавен вестник" от тия диванета.....че то не бяха зъби,температури,писъци и крясъци по цяла нощ,батковите премеждия/че и мъжкото му достойнство се беше повъзпалило/ ....ами днес просто са решили да ме довършат-Сами си разби носа,удари си лакътя,надупчи си дланта/за нагазването в калта не споменавам и за скъсването на поредния анцуг/...но и малкото е поело по неговия път и сега се надпреварват кой повече да мяса на ветеран от войната като пристигне леля им утре/като не ги е виждала,поне да ги види в истинската им светлина,де/
Аз,да се похваля и тук-резервирах и идвам в Априлци........ newsm68 newsm44 newsm68.....И че вече сме 9 и 500кг и 80см-да се похваля/ за новите зъби ще се хваля след няколко дни,че има още...нищо ,че са пробили,май ще си ги изстрадаме още малко/
Честит рожден ден на Георги!!!Да е жив и здрав и много късметлия!!!
Честити първи стъпки на Димана....дано пътят и да е лек,а маршрутите интирисни!!!
Мариска наистина е страхотна с тоя тоалет...а тук да не пропусна и за възторга си от снимките на Краската и на страхотните Косьо/на мен тортата ми изглеждаше добре -доколкото се вижда на снимките/ и Вели/това дете има вроден талант да позира smile3521/......
Катенце,оправяй се....дано бързо ти мине Praynig
Аз тия дни може и много да не пиша,ама да знаете,че ще е поради културно-масови мероприятия......
Обичам ви!
Лека и спокойна...и приятен уикенд newsm51

# 87
  • София
ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ! МНОГО КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

Звездолина, ние от миналата година сме със слънцезащитния на Нивея, мился, че е фактор 30.

За пасиането - Косьо хич не си пада по пасираните манджи и доста отдавна давам парченца да хапва. Не че кой знае какво яде - обикновено сме под 100 гр. на хранане, но сериозно цоква човекът, колкото и да не ми се вярва тая работа. Днес на консултацията се оказа +600 гр, т. е. 10 кг.  Simple Smile  Покрай жегите порявява интерес и към водата, а даж и ябълков сок пи няколко пъти.

Крейзи, чакам да покажеш тортата.

Анна, дано само нашата торта е била издънка и при вас всичко да е ок. /то с моя късмет, нищо чудно да е била единствената издъка от отварянето на сладкарницата насам  Crazy /

Люба, много се радвам, че идвате на Априлци  Peace

А Краси и Мариса са страхотни сладурани  Heart Eyes ама и Влизарковците не им отстъпват  Heart Eyes

Кейт, стига с тия болести, да те оставят на мира вече  Naughty

# 88
Много ми хареса Мариска с този тоалет. Ще има сразени мъжки сърца.

Кате, оздравявай бързо.

# 89
И мен днес Ивко ми опъна нервите. Не е правил бели, но едно мрънканеееее. На вън е голям смехурко, но влезем ли у нас луда ме прави. Накрая му се накара едно хубаво, той ревна, татко му го взе да го успокоява, той реве и протяга ръчички към мен. Глупачето ми. Аз му се карам, то мама иска. Взех го и като се гушна, като се кротна и на мен ми мина чак.
През нощта го кърмих, за първи път от както отказа нощното хранене на около 2-3 месеца. Знаех си аз че вчера не се нарани. И днес взех кардинално решение, че не ми стига кърмата и купих АМ Маломил и биберон с по голяма дупка. Изварихме го и вода преварихме и все пак реших първо да го кърмя после да дохранвам. Той пък като взе че си сука ли сука и си заспа както преди правеше.  Heart Eyes
Кате мерси за чайчето , пийнах си го сутринта, но сутрин не успявам да пиша, само изчитам първите постове за деня , докато закусвам. А ти да оздравяваш по скоро!  Peace А снимки от преди да забременея трябва да издиря, че не знам къде ги метнах. От както се е родил Ивко само той е в центъра на обектива. Но обещавам да изнамеря къде са.
И аз с удоволствие разгледах снимките на Краси и Косьо! Много весели партита са си спретнали. И тоалета на Мариса е много хубав!
смайли и аз вече му давам от нашата храна да си хапва това онова, но съм против шоколада и всякакви там сладки работи и против тези чипсове , пръчици разни. Наблягаме на солетките.
Звездолина и аз вече взех слънцезащитен крем - Мустела 50 фактор. Водоустойчив е, мажи през 4 часа ако има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт