Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 563
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодарим за пожеланията на всички ви  Heart Eyes ето ни и нас с цялата банда бебешори на празника днес:

Въпреки че тия  #Cussing out от Skyline много се издъниха с тортата / в лицето изглеждаше не като моряче, а като препил дърт пират и от спестяване на сметана ли, що ли - все едно от три седмици на витирината е седяла  #Cussing out / и въпреки че сестра ми никак не се представи в амплоато си на фотограф /ето тук може да видите малкото снимки, които приличат на нещо http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/4 / си прекарахме един прекрасен ден! Tada  ura dance  Party Time Tada  Празненството /с изключение на тортата, за която още съм им бясна на тия некадърници  #Cussing out / беше точно каквото си представях. Децата щуряха на воля, Косьо беше много доволен и весел, имаше много другарчета за компания и сума хора му ибръщаха вниамние, а ние пийнахме кафенце и се видяхме с гостите.
Получихме чудесни подаръци, с които е зарита цялата къща . А Косьо мира няма - от едната на другата играчка. Изобщо целият ден беше презипълнен с приятни емоции, пожелавам на всички ни много такива дни!

ИСКАМЕ СПЕЦИАЛНО ДА ПОЗДРАВИМ БАШ НАБОРЧЕТАТА И ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!

ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ЦВЕТИ, ВСИЧКИ ДА ПОНИКВАТ БЪРЗО И НЕУСЕТНО!

ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА ДИМАНА, МНОГО ОБУВКИ ДА СКЪСА В ТИЧАНЕ И ИГРИ!

Мимозке, иди на гениколог - може да стане беля. Моята кума решила, че кърмата й сама е спряла и няколко години след това се оказа, че още има лактация, което и обясни болките, които получаваше в гърдите.

# 61
  • София
Какво да се прави, като светлите очи са рецисивни! И ние не можахме да наследим светли очички.
Аз така се успокоявах докато бях бременна,виках си бебето ще е чернооко,да ама нъццц.Иван се роди,а и още си е с кристално сини очи,които естествено е взел от баща си,както и много други неща.Всички ми викаха ама той няма нищо на теб целия бащинко,ама сега като се очовечи и започна да проявява характер,познайте от кого го е взел Embarassed
Руми,въпреки,че не харесваш фотографа доброто настроение е уловено идеално.Вече почва да ме хваща яд,че на Ивановия рожден ден няма да има деца или поне не толкова и такива каквито ми се иска.А полата ми хвана окото още от първия поглед,страхотна е .

# 62
Руми, личи си че страхотно сте си прекарали  Grinning. И мен ме е яд, че няма да има деца на нашия рожден ден  Sad...

Ани, чакам снимка от преди да забременееш  Wink

Честити ходещи крачета на Димана.

# 63
11.05.
Честит рожден ден на Георги,
Да тича със дечица неуморни,
На весели игрички да играе
И много приказки да знае.

# 64
  • Бургас
Здравейте мили май-чета и сладки, майски бебешори! Благодарим на всички ви за пожеланията за рождения ни ден!
Честито на всички, които имаха рожденни дни и които пропуснах да честитя навреме: Велизар, Борис, Стефани Елизабет, Александър, Елица, Бояна, Христина, Константин, Мария, Радина, Ралица, Йоана, Петър, Христо, Соня и днешния ни рожденник Георги!  newsm59 newsm67  Gift  party023  cook newsm38 Gift Tada Tada  costumed034  4uu  bigdance2
Да растат здрави и умни дечица!!!

Нашия рожден ден мина страхотно! Направихме го в две части: дневно детско парти в един детски клуб в Бургас и вечерта с роднините. Ето я моята рожденничка:

Още снимки има тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131652&photo=2

Имахме и страхотна изненада: любима моя съфорумка от Варна дойде за детското ни парти и ме направи тоооолкова щастлива!  Crazy  На нея и дължа тези снимки!  Hug
Иска ми се да попиша и още, имах и друго за казване, ама вече съм тотално сгромолясана и лягам да нанкам, че утре не знам как ще ставам за работа....  ooooh!

# 65
  • София
Черпим ви за Рождения ден! Утре ще покажем малко снимки Simple Smile
Целувки на башнаборчето Косьо!

Като стана дума за гаджета и ние си търсим ново. Нашата Радинка, която е рожденничка днес много рядко списва тук. А ние сме сериозна мъже и търсим сериозна форумна връзка Wink. Та има ли свобони гаджета и кои са те!  bouquet
Aaaaaa, истинската любов се чака търпеливо! Разочаровани сме как лесно ни зарязахте!Не пишем много, но се опитваме поне да четем. Embarassed Хмммммм....

# 66
Честит рожден ден на Георги! Желая му много здраве, весело и щастливо детство!

Сервирам и кафенцето
а за Ани чай

ЛаДиДка, Краската е страхотна, направо се влюбих  Heart Eyes! А снимките също са много хубави, личи си, че са правени от някой, който се занимава с фотография.

Лек и слънчев ден!

# 67
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКО!ЖЕЛАЯ МУ ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ,ОБИЧАН И ДА ИМА ПРИКАЗНО ДЕТСТВО!ДЕСИ ЗА ТЕБ newsm51

Честити ходещи крачета на Димана!Да са и много здрави,да я слушат и да я водят в правилна посока само! Heart Eyes

Честито първо зъбче на Цвети!Пожелавам и всичките да са и бели и здрави! Grinning

Гвен,много са ти хубави мъжете!Пожелавам ти много да те слушат и да те радват!Съни е голям чаровник!

Снимките на Рали,Ради,Цвети и Велизар на Кати са много хубави!Тези деца растат като гъбки! Grinning

Руми,от снимките си личи,че купона е бил на ниво!За тортата няма смисъл да се ядосваш-нали знаеш приказката след дъжд качулка и след сватба булка Heart EyesКосьо е много сладък!

LaDiDa,винаги с удоволствие гледам снимките на Maлена!Краси е много красиво момиченце и страшно много е пораснала,но ти като ни я показваш рядко така е.Клуба в който е бил РД е много хубав при нас няма такова нещо още.

Кате,благодаря ти за кафето взимам си две-три,защото Божа снощи е заспала към 02.00,ама така става,като спи през деня по четири часа Mr. Green
Скоро не си ни показвала Килиан NaughtyТвоите снимки също са радост за нашите очи!

Желая хубав ден на всички! Hug

# 68
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ. ДА РАСТЕ УМНО И ДОБРО ДЕТЕ!
 Да ви кажа покрай подготовката на РД ми и два да се гръмна.  #2gunfireвчера се скарах с майка ми, защото поканила още хора, при условие, че знае че няма къде да ги сложа. И сега ми излиза с фасоните, че за да има място тя няма да дойде.  #Cussing outАко искате ми вярвайте иде ми да отложа всичко и да сеи отидем някъде с децата и татито. Вместо човек да се радва на събитието... #Crazy
А сега и Руми като каза за тяхната торта, че и аз от там поръчах. Ако и това не е наред смятайте, че ще хвърчат глави.
Извинявайте за негативния пост, но няма с кой друг да споделя, че мъжът ми за да не се кара с никой, все не иска да взема страна. И накрая все аз съм лошата и истеричната.

# 69
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО!!! ДА Е МНОГО ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!!!!

Пийвам си от хубавото кафенце на Катето  Laughing

ЛаДиДа, Краската е много сладка, а тоалета й е супер. Чак на мен ми се прииска такава рокля  Crazy Heart Eyes А за фотографа - това момиченце, не е ли Малена? Тя е страхотна сладурана, разглеждала съм снимките в сайта й. Явно майка й умее да улавя само хубавото на снимките  Peace

А н и, може да съм те разсмяла, но си е истина според мен. Я покажи сега една снимка, че да не се пренадаме тука.....

Румя, не видях снимка от съвсем близо на тортата, ама ми се видя хубава....Защо се ядосваш за такива неща, важното е настроението. Аз например въобще не се вълнувах за тези работи - виждах пламъка в очите на Макси, приповдигнатото му настроение, усмивките, непрекъснатото тичане и игра из къщи - и бях доволна  Heart Eyes важното е детето да е щастливо, пък тортата - торти кооолкото искаш още в живота....

Мимозка, какво става с обеците  Mr. Green аз да не изпусна нещо, като дърта свекърва, всичко да знае  Blush

# 70
Честит рожден ден на Георги!Много ,много здраве и щастие!  newsm59 nbirthday  bigdance2

Виф-още нищо не съм направила,понеже трябва да дойда до Варна,от всички места само Лилови ги знам..Дали е достатъчно чисто там като за бебе ?!  Rolling Eyes Другите места не се ориентирам много.Поне обаче намерих магазин за украси  Grinning
Малко ми е трудно с ходенето на лекар ама ще трябва явно,но мисля и в кърмаческия да питам..
Уна-точно за тия хапчета се интересувам..
Преди време с големия си спирах кърмата с бромкриптин  Sick,само дето не пукнах,егати кошмара...И 4 години поне имах лактация  #2gunfire #Crazy
А Жули горката хич не иска да се отказва....
ЛаДиДа не съм гледала всички снимки ,че нямам време,но сте много красиви с Краската двете.Браво   bouquet И на Олчето и Руми не съм,но довечера ще ги разгледам..

# 71
Честито на всички малки рожденници, да са живи и здрави и много щастливи!
 От известо време ме тормози въпроса с яденето. Йони отдавна не яде пасирани храни и въобще всякакви бебешки си отказва. На малки парченца си хапва от доста време, а и нашата храна по-вече и се услажда. Вчера даже яде пица Embarassed, да не ме линчувате сега, бяхме на реожден ден и тва беше менюто Mr. Green Но доста и хареса, оформя се американче ooooh! Каквото аз ям и се усляжда, а ако ме види да и подавам нещо друго затваря уста newsm78, много е захитряла. Основно все още си яде мляко. Запитах се и питам и вас, какво трябва да променим в храненето с настъпването на годинката? И кои остават забранените храни?
 Аз знам, че е рано още за сладки, мед и разни бобови храни, но какво още?

# 72
  • София
мамита привет!

руми, хуаво парти сте имали! да не те е яд за нищо, чу ли? косьо нали се кефеше, а и полата ти много ми хареса  Peace, супер сте!

краската е бонбон!!! Flutter Flutter Flutter ех,очи страхотни има (като мама е мацка голяма)  Heart Eyes, за тоалета - еидн път Simple Smile  Wink

честито още веднъж на днешните бебоци! да растат здрави и засмени!

ние сме оше при баба и деди и голям кеф вече получихме подаръци за р.д. , а дори не е дошъл деня. много хубави дрешки тук по магазините открих и ........ майчина му работа, за мен може и да няма, но за миа да има, еееееееех, разбрах и аз какво е да си майка, да ти е кеф , когато за детенце има!

иркааааа, липсваш  Naughty  Flutter

# 73
  • В сърцето на любимите мъже!
Честит Рожден ден на днешните рожденици... и на вчерашните, че не се включихме! Да са здрави и засмени!

Ние с Момчо сме по цял ден в градината - вече косим ливадата поливаме редовно и чакаме с нетърпение да щърпукаме с боси крачета в тревата. Днес пък се хванах и изпрах 3-те килима вкъщи... изобщо кипи дейност...

АНИ, коремчето на Гвендолин и аз съм си го залепила за хладилника... Laughing

Мимозке, аз в Париж основно снимах с камера и снимките ми са млако, но ще взема да кача няколко да ви покажа...

Целувки, отивам да си допочистя!

# 74
Честито на днешните рожденници!
Разгледах всички снимки - прекрасни са! И рожденниците, и мамите, и гостите, и тортите, и окрасата! Няма какво да се оплакваш, Руми, важното е, е е било весело и детето грее от щастие Heart Eyes

Аз пак пиша курсова, за която изпуснах срока да я пратя (онзи ден  Embarassed ) и сега незнам кво ще лъжа  Mr. Green
Весел ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт