ето ни и нас с цялата банда бебешори на празника днес: Въпреки че тия
от Skyline много се издъниха с тортата / в лицето изглеждаше не като моряче, а като препил дърт пират и от спестяване на сметана ли, що ли - все едно от три седмици на витирината е седяла
/ и въпреки че сестра ми никак не се представи в амплоато си на фотограф /ето тук може да видите малкото снимки, които приличат на нещо http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/4 / си прекарахме един прекрасен ден!
Празненството /с изключение на тортата, за която още съм им бясна на тия некадърници
/ беше точно каквото си представях. Децата щуряха на воля, Косьо беше много доволен и весел, имаше много другарчета за компания и сума хора му ибръщаха вниамние, а ние пийнахме кафенце и се видяхме с гостите. Получихме чудесни подаръци, с които е зарита цялата къща . А Косьо мира няма - от едната на другата играчка. Изобщо целият ден беше презипълнен с приятни емоции, пожелавам на всички ни много такива дни!
ИСКАМЕ СПЕЦИАЛНО ДА ПОЗДРАВИМ БАШ НАБОРЧЕТАТА И ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ!
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ЦВЕТИ, ВСИЧКИ ДА ПОНИКВАТ БЪРЗО И НЕУСЕТНО!
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА ДИМАНА, МНОГО ОБУВКИ ДА СКЪСА В ТИЧАНЕ И ИГРИ!
Мимозке, иди на гениколог - може да стане беля. Моята кума решила, че кърмата й сама е спряла и няколко години след това се оказа, че още има лактация, което и обясни болките, които получаваше в гърдите.
. И мен ме е яд, че няма да има деца на нашия рожден ден
...

На нея и дължа тези снимки! 

Твоите снимки също са радост за нашите очи!
вчера се скарах с майка ми, защото поканила още хора, при условие, че знае че няма къде да ги сложа. И сега ми излиза с фасоните, че за да има място тя няма да дойде. 

,само дето не пукнах,егати кошмара...И 4 години поне имах лактация
, много е захитряла. Основно все още си яде мляко. Запитах се и питам и вас, какво трябва да променим в храненето с настъпването на годинката? И кои остават забранените храни?