Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 560
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
mimozata - имаше едни хапчета с много малко странични реакции едното хапче варираше от 30 до 50лв. ама пусто не мога да се сетя името им, ще си питам приятелката и ще пиша пак. много трудно се намират защото са супер скъпи и с малък срок на годност и аптеките ги взимат само по поръчка.
Най-добре питай гинеколога си.  Аз така и не ги пих, че ми трябваше само едно, а не никъде не пожелаха да ми поръчат. 

# 46
Честит рожден ден на Соня, Йоана, Мария, Ралица  Радина Петър, Константин и Христо! Много здраве и късмет им желая и много щастие да носят на семействата си!За мамите им

Ние продължаваме зъбната епопея....дори и в момента сме с лека температурка и си мрънкаме......а снощи и баткото ми спретна един екшън-беше препил със сокчета и явно и емоциите му бяха в повече и като ревна през нощта,че неможе да се изпишка......абе-лудница....ама мина страшното-сега чакам да стане 3часа и ще ги дводя при педката-да ги види,а и консултацията да ни направи,че трябваше в събота....ама тогава хиляда задачи сме ги  насрочили.......
А,за справянето-аз май много мрънкам,та да ми влизанте в положение.......ама не е толкова страшно-където едно ти реве,там и две...пък и вече поне не се панирам.....приемам нещата повече от спокойно/даже прекалено на моменти...и хората ме гледат като майка садистка...ама реагирам по екстремно само при наличие на кръв и други такива  страшни гледки/
Ани,за подаръка-да ти кажа,че е важно-то е ясно,че аз съм му на Асен подаръка/и то какъв,щом сама не се понасям на моменти,а той как ме трае незнам/...но идеята е да се почуства поласкан/и задължен/ и после да има  поле за ревашниране Mr. Green/обратния жест обикновено му излиза дебело Laughing/.....
Лони- Hug и дано да си запазиш нервите......разбирам те и ти съчуствам......че и аз съм на подобни изживявания подложена често.....ама стискай зъби и другия път наистина-навън или табелка с карантина на вратата Mr. Green/а ние откак сме само с мобилни телефони-сортирам и на кого вдигам......с малко дете поне винаги можеш да кажеш,че не си чула телефона докато приспиваш/
Хайде стига съм давала акъли/че то аз щото съм си оправила живота,та..../...да се похваля,че Ирка ми писа-добре са...здрави са....пък повече инфо и хубави новини-от нея,като се включи.....
За късите ръкави-ами как трябва да облечени децата/че и възрастните/ при почти 30градуса??? newsm78 ....и дори да духа,то нали и вятъра е с тая темепература:thinking:
Аз отивам да събирам дребни играчки,че Иво макар и с неразположение няма да им прости щом са на пода........
А,и да не забравя-отивам да превеждам пари за Априлци-гответе се за голямото надуване на главите ви с приказки наживо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 47
Честит рожден ден на Косьо, Мария, Соня, Йоана, Ралица, Радина, Петър и Христо! Да растат много здрави и щастливи!

Честити ви рожденици, мили мами

Ани, много сте хубави с Ивко и къде ги виждаш тези любовни дръжки  newsm78...

Лони, аз хич не обичам неканени гости и ако дойде някои така само кафенце и бисквитки...никакви закуски, обеди и вечери... #2gunfire Ако пък не се сетят да си тръгнат им казвам, че ще излизаме и така...

Вели на Олчето е страхотен бонбон със зъбчетата и е много чаровен като се усмихва. Подаръците също са много хубави. даже си откраднах една идея за подарък на Килиан.

Всички бебоци от снимките са страшни сладури. Галя, не се притеснявай за тези зъби, ще излезнат. Аз дете без зъби не познавам  Wink.

Мами, да ви питам вие пасирате ли още пюретата? Аз започнах да давам от нашата манджа за вечеря. Гледам само да не слагам много сол, яйца и мляко, иначе Килиан отказва вече пюрета, иска да дъвче и много добре се справя, макар че има само 6 зъба. Снощи му дадох картофена манджа, за обяд на пара варени зеленчуци. През деня яде по една ябълка, като му я давам на парченца, банан му давам да гризе, защото ако му го дам в ръката и започва да го мачка и мажи  Crazy Sick. Също му давам круша. чушка, краставица, домат, суров карфиол и сурова тиквичка. Той само да види, че почвам да готвя и веднага е първа кипра до мен и вика "мамамамамамамам". И понеже ми сваля постоянно панталоните, като му дам нещо да ръфа и се укротява.

Пловдивските мами сте както винаги супер!!!

Лек и слънчев ден!

# 48
  • Варна
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ, СОНЯ, ЙОАНА, РАЛИЦА, РАДИНА, КОСЬО, ПЕТЪР И ХРИСТО!!!  newsm38

МИМОЗА, за теб:
1. Студио за красота Лилови, баня Гъбата /зад Черно море/ , ул Стефан Караджа № 1, тел 600 432
2. Студио за красота Евелин Стил - ул Дебър 27 - 60 11 91 /ул. Шипка 23 - 607 291
3. Дом Младост - басейна, срещу Пикадили Младост, /там са ми пробивани втората и третата дупка с пистолет/
Обади се да питаш ако искаш какво предлагат, че някъде пробиват с пистолет, другаде с игла, не знам ти какво ще предпочетеш.
И за спирането на кърмата - много ли имаш, че се налага с хапчета? Те нямаха ли доста странични и неприятни ефекти  Thinking На моя приятелка трябваше да й спрат кърмата, и едва ходеше милата от страничните ефекти на хапчетата.

Кате, аз на Макси единственото пасирано нещо което му давам е готово пюре от бурканче. Иначе и с двата си зъба, които има, се справя повече от перфектно с дъвкането. И той хапва от нашата храна, преди да е подправена със сол като за нас. Ама браво на теб, разнообразно меню си има Килиан  Peace

А пък, А н и, вече си измисля за тези дръжки. Тя кожа и кости, дръжки имала. Имаш, ама дръжки  Mr. Green
Перфектна си си  Peace

И понеже Ивон е на вилата на любимия и няма достъп до комп - аз да ги издам, че са добре и двете с малката  Mr. Green и че ще ги видя в събота  newsm44

Много се отвлякох... и сигурно пак пропуснах доста неща...
Лек ден мами   love001

# 49
Ани, на нашето адаптирано мляко, което е аптамил пише, че трябва да се използва не по-дълго от 3 седмици след отварянето му. Тя Мия го изпива за по-малко от седмица, така че до крайния срок не сме стигали. Предполагам, че това важи и за останалите млека, както и за кашите.
Лони - много нахални тези хора, как може да дойдат в 10 часа? Аз не отварям на никого без да ми се е обадил, че идва - то ние сме на първи етаж и на нашия звънец звънят всякакви, та ако отварям, не трябва да мърдам оттам. Затова съм предупредила всички да ми се обаждат предварително.
Мимозата - не знам за хапчетата, че моята кърма толкова си беше намаляла накрая и си спря съвсем естествено, но съм чувала, че може да спре с някакво пристягане на гърдите.
Галюшана не се притеснявай за зъбите, ние допреди 2 седмици нямахме нито един, а сега имаме 3 и още два в проект. Излизат наведнъж, макар че имаме атаки от четвъртия месец. На малката ми сестра първото зъбче се появила на 1г. и майка ми даже я водила по лекари, че се притеснила, но всички й казали, че човек без зъби няма.
Кате, когато готвя зеленчукови пюрета ги пасирам, но по-едричко, иначе ние вече сме на кухня и храната оттам си я хапва намачкана без проблем.

# 50
Simbi много ти е сладка и фина момата, обаче Велизарчо е наш.  newsm53
Олче, Много хубави снимки, много си слабичка и готина и подаръците супер, а усмивката на Вели за милиони  newsm47
Ще ме извиняваш ама Вели само на татко си прилича. Какво да се прави, като светлите очи са рецисивни! И ние не можахме да наследим светли очички.
Гвендолин знае ли се от какво е температурата? Може да е просто поредното зъбче. В Холандия педиатрите казват, че до 3 дена температурата, не била страшна, да не говорим че под 39 градуса, там нищо не дават. Ама на чужд гръб е лесно, а като ти е болно детенцето полудяваш от тревога. Бързо да се оправяте.
благодаря за снимката на Ема, само не разбрах говориш за 12-ти и 19-ти, нали?
Ани, никаква фитнес ваканция не ти трябва, само за разнообразие може, ама инъче си супер. А за навличането и аз забелязах, давай го по-смело. Вземай пример от пловдивската банда. Изведнъж стана лято.
А по повод лятото, ние нямаме сандалки. Моля ви да ме насочите какви да взема.
Люба искрено ви завиждам за зъбите, при нас сега почват мъките. Голям купон във вашата къща. И много забавно описано. Сигурна съм, че на теб не ти е толкова забавно, ама по хубаво ли щеше да ти бъде ако дечицата само си стояха и играеха с 2 кубчета, и нищо пръснато, нищо скъсано, нищо нарисувано, ми аз щах да си мисля че им има нещо. Я там да си лудеят, че така се открива света.  rotfImao  pironi football smile3540 smile3553
Не на последно място Честито и на днешните рожденици!!!   baloni baloni baloni nbirthday nbirthday nbirthday smile3510 baloni baloni baloni

# 51
Да са ви живи и здрави всички рожденици днес! Да са луди и палави, все така хубави и да растат весели и щастливи деца!

Ние сме си още болнички - температурата ни е по-ниска, но си я поддържаме вече трети ден... Иначе Съни е с кашлица, не е от зъбчетата температурата... Аз също нищо не му давам, но под 38 градуса, качи ли малко - веднага сиропче...
 Да, Пастичка, правилно си разбрала датите на програмите Simple Smile

Сега пускам линк от рождения ден - на Съни, че и на брат му, както бях обещала, за тези, които им се разглежда... На снимките е и новата ни лятна - количка-подарък за р.д. от свекърва ми, такава каквато я исках - лека (7 кг), че сме на четвърти етаж без асансьор; да не е с двойни колелета; да не е от шушлякова материя да не запарва; да не е тъмна поради същата причина; да има голям кош за пазар и да има легнало положение на седалката. И да не е много скъпа Simple Smile Абе... "идеалната" с две думи;)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=131454

А сега две пресни снимчици да не ни забравите от зоопарка:)

# 52
  • София
Първо  да благодаря много за комплиментите по мой и Велизаркин адрес-и... Трогната съм! Blush

Simbi много ти е сладка и фина момата, обаче Велизарчо е наш.  newsm53

Балсам за моите уши! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не да ти върна жеста, но когато ни изпрати спешъл снимчица на Ема, разгледах цялото и албумче 10 пъти (най - малко... Embarassed)...
Направо се прехласнах, снимките освен професионално направени, са страшно красиви, разбира се, главната героиня е "виновна" за това... Mr. Green Не съм виждала по - фотогенично и сладко момиченце от нея, ние затова и си ви избрахме (със сърцето! Heart Eyes), че като ви видяхме за първи път и всички у дома буквално ахнахме! Blush Пу пу, да я нацелуваш куклата от нас! Hug
А за приликата на баща и син - факт! От първия ден! Аз така и си го бях поръчала, а таткото искаше дъщеричка, копие на мама. Но кой както се уреди...  hahaha Ще се явява на поправка след още мъъъничко време, пък да видим, ако се постарае, може и да уцели...  Flutter

Пловдивската банда сте страхотни!  Heart Eyes Всеки път страшно ви се радвам!

Ани, съвсем сама  Laughing надух всичките балони, защото всички останали бяха на работа и не можеха да участват в украсата и приготовленията. И аз малко се позадъхах накрая Laughing, но си струваше. Хубава коремна тренировка си спретнах... Велизар спеше докато траеше великото надуване  Laughing, а като отвори очи, не мога да опиша възторга, скрит в тях...  Heart Eyes Остана безмълвен!

Гвен, Съни е много красиво момченце! Приказка! Heart Eyes Адашът - също, но него си го знаем, че има фатален чар... Heart Eyes А от Ивко струи СЛАДОСТ, Ани, всеки път като го видя, ми навява асоциации с Мечо Пух  Laughing, като меченце е миличък!
Абе, МАЙско грозно НЯМА! Naughty Grinning bowuu

Накрая да честитя на многобройните рожденици днес - Ралица,Константин , Соня, Йоана, Мария,   Радина,` Петър,  и Христо!Да бъдат живи и здарви, много щастливи, весели, игриви!

# 53
на другия ден се запознах с Lale  Heart Eyes
А какво става с Lale? Тя доста отдавна не е влизала тук  newsm78

# 54
Добре е. С Ани още се кърмят.
Ани прави по 5-6 крачки сама
станала е страхотна, с тъмна коса и тъмни очи в които можеш да потънеш.  Heart Eyes много обичам да я съзерцавам
а Lale няма нет /не могат да се разберат със съседите за доставчик/ и заради това не пише, а и по цял ден са на разходки.
май в общи линии е това

# 55
  Честит Рожден ден на вчерашните и днешни рожденници! Да са здрави, весели и палави!

Любче, големи премеждия при вас. Твоите момчета са доста палави. И моето е такова и ако следващото е така не ми се мисли. Като видях пловдивската група по къси ръкави и ние днес се пуснахме така и то взе, че стана облачно и ветровито. Късмет Rolling Eyes
  Прикрасни рожденни дни, ние като последни доста идеи ще съберем, макар че все далечно ми се вижда, но времето бърза ще мине.

Като стана дума за гаджета и ние си търсим ново. Нашата Радинка, която е рожденничка днес много рядко списва тук. А ние сме сериозна мъже и търсим сериозна форумна връзка Wink. Та има ли свобони гаджета и кои са те!  bouquet

# 56

Ето ни и нас!

# 57
здравейте!
влизам само да се похваля че моята принцеска вече прави крачки и смятам в неделя да й направя питка Mr. Greenчудя се трябва ли нещо по-специално да й купя или просто е един ритуал newsm78
целувки на всички бивши и настоящи рожденици Heart Eyes

# 58
Честити самостоятелни стъпки на Димана!

Честит рожден ден на всички пораснали мъничета, които празнуваха през последните дни.
Пожелавам им много здраве, късмет, обич и бързо поникване на зъбките.

Ние сме добре. Аз се преуморих напоследък, но скоро пак ще влезна в ритъм.
Утре имаме 1000 и 1 задачи.
След това смятам да изчета всичко.

Лека и спокойна нощ

# 59
Здравейте, днес и аз се престраших да излезем на разходка без яке. С тънка блузка но с дълго ръкавче.  Wink
А с това кърмене вече не знам какво да правя, да спирам ли...... Сутрин си суче нормално, но вечер почти нищо. Тази вечер особено беше върха, сукна само за 2мин от едната гърда и като започна един рев и да се извива като струна, както Олчето описваше сцените с Велизар. Но аз хич не му се церемоня, като не иска не иска. Сложих го в креватчето и заспа веднага. Според мен е гладен. Но защо не иска да суче не мога да разбера. Помислих си че нямам кърма, но започнах да цедя от гърдата която сука и си имаше. Може и да не е много, не знам, но ако е гладен не трябва ли да изсуче всичко докрай и тогава да ми се дърпа.  newsm78 Другия вариант е да е решил да се храни здравословно и вечер да хапва по леко.  Mr. Green Майтапя се. Утре му купувам едно мляко и да го видя какво ще прави.

Честито зъбче на Цвети. Честити ходещи крачета на Димана.

Кате, много ми стана смешно като си представих ситуацията как Килиан те дърпа за гащите и си проси да яде!  hahaha А за пасирането , аз отдавна не пасирам. Днес дори му направих макарони от тези които купувам за нас, а те са си доста едри и си ги изяде без затруднения. А за любовните дръжки аз ги виждам,само вие не ги виждате, защото подбирам снимките  Laughing  Виф , така ме разсмя с това:
А пък, А н и, вече си измисля за тези дръжки. Тя кожа и кости, дръжки имала. Имаш, ама дръжки  Mr. Green
Дано само на мен да ми се привиждат. Аз да взема да ви пусна една снимка месец преди да забременея, да видите към какво се стремя. Горе долу като корема на Гвен.

Икати, много ти благодаря за снимките за креватчето. Много професионално си го заснела. Точно като за в час по Труд и творчество.  Peace Такова нещо няма как да направим, то вашето легло предварително си е било замислено така. Много умно. По скоро трябва да направим варианта на Мимозата с "вилицата".

Разгледах всички снимчици. Съни е голям сладурчо. Раличка и тя една невинна грабнала чантата на мама. Уна пусни снимка с дружката и Ани, да потънем и ние в тъмните и очи.

Общи условия

Активация на акаунт