Честито на всички рожденници от днес и предишните дни!
На мен тези дни ми беше толкова криво, че въобще не ми се пишеше във форума. Още ближа рани от Гергьовден... Хубаво обмислях за рожденния ден какво и как, но хич и не се сетих, че всичко /или по-точно всички/ ще ми се стоварят на главата за именния ден. Като ни нападнаха едни роднини на Динко - чичо му с жена си, дъщеря си, зет си и двете им деца... и всичкия този народ в малкото ни холче, ни цъфнаха на вратата още в ранни зори - 10.00 часа/дет се вика по бели гащи ни свариха/, та се наложи да им сервирам закуска, обяд и вечеря. Тези хора си тръгнаха чак в 18.00 часа. Направо ми разбиха нервите, нарушиха ми личното пространство и направо се чувствах като Пепеляшка, само слагах и вдигах. Всички стаи бяха населени, децата им се търкаляха и спяха по леглата ни и накрая моето спа в количката навън...

Поне на другия ден, като видях свекърва ми и казах, че тази грешка повече няма да я правя - да им посрещам аз роднините с малкото дете, а те всички да идват на готово. Който иска, и казах, да празнува у тях си. А тя дебила - мислела да ми предложи да идем у тях, но щяла съм да откажа и затова решила да си мълчи. Допълних, че така и е удобно и се врътнах.
Ох, оплаках ви се. Моля извинете ме, ако съм ви досадила, но още не мога да се побера в кожата си и да се оттърва от натрапчивото чувство, че жестоко ме използваха и изпързаляха. Чувствам се леко употребена...

Олче, първо темичката ни е отново без забележки и страхотна! А снимките от РД-то са невероятни и Вели колко е лъчезарен... Въобще не съжалявай, че е било в семейна обстановка. Личи си, че детенце се е забавлявало истински.
А и пловдивската банда са страхотни и купонясват на мах. Утре нашият тати ще пътува до Пловдив, но нас няма да ни вземе. Искам в Пловдииииииив!

При нас днес беше доста горещо и с Гоги открихме сезона на късите ръкави и крачоли. Съответно всички майки от квартала бяха втрещени как на сила си разболявам детето и съм го разголила едва при 30 градуса. Все са се възмущавали за лекото ни обличане, но поне до сега се стараеха да не ги чуя. Днес направо скандализирахме обществото и те целяха да ги чуя и да облека детето, горкото. Пък и на земята го оставила да седне. Ужас!!!

Ей, няма ли край тази простотия, бе...!?
Ох, ще приключвам, че уж нямаше да пиша и ви залях с моя негативизъм. Дано скоро да ми мине, иначе ще изпуша тотално...
Лека нощ и целувки на всички бебешори, а Съни да оздравява!