Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 548
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен!
Честито на всички рожденници от днес и предишните дни!
На мен тези дни ми беше толкова криво, че въобще не ми се пишеше във форума. Още ближа рани от Гергьовден... Хубаво обмислях за рожденния ден какво и как, но хич и не се сетих, че всичко /или по-точно всички/ ще ми се стоварят на главата за именния ден. Като ни нападнаха едни роднини на Динко - чичо му с жена си, дъщеря си, зет си и двете им деца... и всичкия този народ в малкото ни холче, ни цъфнаха на вратата още в ранни зори - 10.00 часа/дет се вика по бели гащи ни свариха/, та се наложи да им сервирам закуска, обяд и вечеря. Тези хора си тръгнаха чак в 18.00 часа. Направо ми разбиха нервите, нарушиха ми личното пространство и направо се чувствах като Пепеляшка, само слагах и вдигах. Всички стаи бяха населени, децата им се търкаляха и спяха по леглата ни и накрая моето спа в количката навън... Cry За капак, свеки, която също е именничка, като чу, че родата им пристигнала се довтаса и тя и въобще не си направи думата да посрещне гостите тя. Тръсна се с една кутия бонбони "Сезони" и една кутийка млечна салата, а аз направо... #Crazy и си тръгна, чак след като ги изпрати. Добре, че Динко много ми помагаше през цялото време иначе нямаше да оцелея. Накрая, като трябваше да посрещам вечерта нашите приятели, бях като пребито куче. Да не говорим, че не можах да посрещна като хората собствената ми сестричка,тя горката, като видя колко народ са се изплаши и от неудобство, да не стават много, че и те са с две дечица си тръгнаха на десетата минута.
Поне на другия ден, като видях свекърва ми и казах, че тази грешка повече няма да я правя - да им посрещам аз роднините с малкото дете, а те всички да идват на готово. Който иска, и казах, да празнува у тях си. А тя дебила - мислела да ми предложи да идем у тях, но щяла съм да откажа и затова решила да си мълчи. Допълних, че така и е удобно и се врътнах.
Ох, оплаках ви се. Моля извинете ме, ако съм ви досадила, но още не мога да се побера в кожата си и да се оттърва от натрапчивото чувство, че жестоко ме използваха и изпързаляха. Чувствам се леко употребена... #Cussing out

Олче, първо темичката ни е отново без забележки и страхотна! А снимките от РД-то са невероятни и Вели колко е лъчезарен... Въобще не съжалявай, че е било в семейна обстановка. Личи си, че детенце се е забавлявало истински.
А и пловдивската банда са страхотни и купонясват на мах. Утре нашият тати ще пътува до Пловдив, но нас няма да ни вземе. Искам в Пловдииииииив!  Close

При нас днес беше доста горещо и с Гоги открихме сезона на късите ръкави и крачоли. Съответно всички майки от квартала бяха втрещени как на сила си разболявам детето и съм го разголила едва при 30 градуса. Все са се възмущавали за лекото ни обличане, но поне до сега се стараеха да не ги чуя. Днес направо скандализирахме обществото и те целяха да ги чуя и да облека детето, горкото. Пък и на земята го оставила да седне. Ужас!!!  hahaha Joy Как не извикаха социалните, просто не зная?

Ей, няма ли край тази простотия, бе...!?

Ох, ще приключвам, че уж нямаше да пиша и ви залях с моя негативизъм. Дано скоро да ми мине, иначе ще изпуша тотално...

Лека нощ и целувки на всички бебешори, а Съни да оздравява!
   bouquet

# 31
Лони, чак аз се подразних на гостите ти като прочетох премеждията ти. МММ супер гадно се е получило. Дано да ти мине скоро и да не се повтаря!

Иги, благодаря ти за комплимента, ама има още какво да се желае, не мога да си оправя пресата и тези любовни дръжки стърчат ли стърчат, ама кво да се прави! а за дрешките и аз все си мисля че много го обличам, но тука от време на време така духа,ч е все ме е страх. Но като видях пловдивската банда (то при тях сигурно е по топло де)  и аз ще трябва да се престраша. А за ваканцията ми се ходеше за разнообрази е , ама няма!

Люба, ама то и подарък ли трябва да му правя за годишнината!?  Laughing Аз си мислех че само той на мен. Нали неговия подарък съм аз!  Mr. Green

С това мляко Нан голяма мистерия настана. Ще караме още малко на цица, но скоро му се вижда края. Аз се бях притеснила, да не остана само аз да кърмя след годинката, но щом Иги до 2 ще кърми, вече съм спокойна. Няма аз да закривам сезона!  Wink

Икати , ще чакам снимките, когато ти е удобно, тогава. Мимоз, това с вилиците много добре си го представих, изясни ми се вече. Сега да видим и на икати и ще сглобим и ние нещо такова!

П.П. Като прочетох за новите умения на Румчо и се сетих че от 2-3 дни все забравям да напиша че Ивко най-после се научи да показва че е на една годинка, но не винаги!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 00:20 от А н и

# 32
10.05.
Днес навършват цяла година
Соня, Йоана, Мария, Ралица и Радина.
Смях , веселие, игри
Им желаем до зори.

Честит рожден ден на Петър, Константин и Христо
Нека със съзнанието си чисто
Да откриват те света -
Във живота радостта.

# 33
  • Varna
Честит рожден ден на Соня, Йоана, Мария, Ралица  Радина Петър, Константин и Христо!БЕЗГРИЖНО, ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЕМ! ДА РАСТАТ В ЗДРАВЕ И ДА СА ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТКО!

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 03:10 от Inochka

# 34
 baloniЧестит рожден ден на Йоана, Мария, Ралица  Радина Петър, Константин, Христо и Соня! baloni

Нека бъдат много здрави и прекрасно детство им пожелавам!
 bdbaloni hbday happy bd baloni bdbaloni hbday happy bd baloni baloni

# 35
  • Велико Търново
Добро утро,мацки!Айде по едно кафе да пийнем за начало   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffeeи един чай за Ани Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСЬО,МАРИЯ,РАДИНА,РАЛИЦА/наша приятелка/,ЙОАНА,ПЕТЪР,ХРИСТО И СОНЯ!МИЛИ ДЕЦА,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ДА ИМАТЕ ЕДНО ДЕТСВО ПЪЛНО С ИГРИ!

Люси,Тери голяма кукличка!Как умно гледа Grinning
Галушанка,Мариска като един истински модел позира на тази снимка Grinningи тя колко много е пораснала!

Гвен,дано скоро Съни да се оправи Praynig!Не мисля,че ще е проблем за Априлци да дойдете без резервация!

Олче,снимките са супер,а за подаръците на Вели думи нямам!Ама,как прилича само на баща си това дете не е истина Heart EyesА,ти си ми голяма сладурана-хем слабичка,хем синеока,а пък и руса,абе мечта! Hug

Честити ходещи крачета на Вики!Пожелавам и  да са и много здрави и само на хубави места да я водят!

Симби,аз вчера те четох в темата на Катето,ама тук да кажа,че тортата е супер и както уж не обичам сладко тъй ми потекоха лигите CrazyБояна е супер!

Ей,Люба чудно е това,че се намери превоз и ще дойдете!Сега и аз да благодаря на Люси и Валери предварително,че ще ни докарат и нас! Hug
Като чета какви ги вършат Сами и Ивчо ми става смешно,ама ако,аз трябва да се справям няма да ми е май много смешно!Целувки за слънчевото ви фемили!

Лони,няма смисъл да коментирам поведението и възпитанието на тези роднини,но явно ти имаш здрави нерви!
Снимките от партито на Гоги са супер/не помня да ли го казах в предната тема/

Аз,днес трябваше да ходя в Плевен на аг-преглед да ми каже доктора да ли мога да забременявам пак,но по закона на Мърфи ми дойде ц..... и тц,ама лесно не се отказвам аз,другият месец съм там Mr. Green
Поръчахме си дървена дограма само за два прозореца,която ще струва 2.550 и Чемширов ми заяви,че морето ще го гледам на картата и тв-то.
Оня ден баща ми беше на гости и облича Божа и го чувам как си говори и явно не можа да и облече блузата,че малко тясна и като и вика:Абе,дядо двама умрели облякох сам,а пък едно бебе ми се опъва.Като го чух се зачудих да се смея ли ,да плача ли,но важното,че малката беше облечена Mr. Green
Ох,пак написах 100 метра писания Blush

Пак да си кажа много мами не се разписват да не изброявам всички,ама Риен,Надя,Ирка,ох,спирам,че кафето ми ще изкипи Blush

Забравих,че пловдивската банда е супер!Всички мами и деца са страхотниииииииииии Hug

Желая на всички страхотен ден и много разходки!

# 36
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС !

иска ми се да ви почерпя за рождения ден на Рали, но нямам такива хубави торти и заради това ... ще е така скромно newsm38 cook cook Wine Glass beer
в събота ще снимам тортата и ще ви почерпя с нея

ето и една стара снимка на рожденика http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2825594
това е от Бачково. Много обича да се разхожда с чантата ми  Simple Smile

миналата година по това време се разхождах по коридора за да правя разкритие /приеха ме с 4см и си се разхождах до 6см/ а преди мен имаше 5 жени за секцио и на всичките им видях децата  Heart Eyes ехх.. колко готино беше - вкарваха жената в операционна и след малко изплакваше едно бебе и после минаваха покрай мен с детето.  Heart Eyes
после и мен ме вкараха там де и Рали се роди в 13:50 /секцио по спешност/
на другия ден се запознах с Lale  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 09:14 от Una

# 37
Честит рожден ден на Йоана, Мария, Ралица  Радина Петър, Константин, Христо и Соня! Да са винаги усмихнати и много щастливи!

# 38
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!
Да растат живи, здрави, весели, много щастливи и много весели игри за напред!  newsm59 nbirthday newsm67  party023  cook newsm38  party041  bigdance2 Tada Tada bdbaloni hbday happy bd май се олях

Ето поздрави от Цвети:

Това е снимка на първото ни зъбче. Изби точно на навършване на 11 месеца, но мама забравана  Embarassed Embarassed Embarassedзабрави да се похвали.

Поздрави на всички и хубав ден. Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 10:16 от pipiiv

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСЬО, МАРИЯ, РАДИНА, РАЛИЦА, ЙОАНА, ПЕТЪР, ХРИСТО И СОНЯ! Бъдете здрави, весели, усмихнати и много щастливи.

Лони,голямо натрисане е било. То вЕрно на имен ден не се кани, но да ти дойдат още от сабалеееееееее и то сто човека направо са за  #2gunfire. За догодина обявяваш, че няма да сте си у дома и точка (нали и без това е почивен ден). 

Ето един поздрав от нас

Весел ден и приятни разходки

# 40
Честит рожден ден на Ралица,Константин , Соня, Йоана, Мария,   Радина,` Петър,  и Христо!ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИМ ЖЕЛАЯ! ДА РАСТАТ В ЗДРАВЕ И ДА СА ГОРДОСТТА НА МАМА И ТАТКО!
 newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 Tada
Лони ,какво е това нещоооооооо бее.Ужас  Shocked Не е трябвало да им отваряш изобщо май..Това най го мразя-неканени гости #2gunfire Много мразя да ми се нарушава личното пространство и да не се усещат да си ходят  #Cussing out Май почти не ми се е случвало де,ама като чета и се ядосвам..Обаче аватара ти е .." един път"   Hug
Страшни снимки-Христина,Ралица,Мариса и пловдивските бонбони  Heart Eyes
Кабранска-как се справяш  newsm78 ,браво на теб.От страни е забавно ,но сигурно е доста трудно..Не ти е лесно хич..
Иги,искам снимки от един от най-красивите градове..
Момичета кажете какви хапчета за спиране на кърма?

Ей тоя Велизар какви буйни коси!!!Много е сладък..
Аз вече напредвам с подготовката за рожденния ден Grinning,купих повечето украси,поръчах едни и сега остава тортата да решим от къде и готово..

Варненки,кажете къде да пробием ушите?

# 41
Здравейте. Искам да споделя с вас днешния прекрасен ден за мен и моите близки. Преди една година се роди едно момиченце, много чакано и желано и въпреки всички неприятности, които ни се струпаха на главата след раждането, донесе много усмивки и щастие в нашия дом. Всяка вечер благодаря на Бога, че ми позволи да се докосна до това щастие -да бъде майка и ме дари с прекрасно детенце.
Не знам как да ви сложа снимка директно тук, но ето да се почерпите виртуално.
http://www.nedelya.com/images/upload/PIC562442.jpg
Искрени благопожелания на нашите наборчета и техните близки.

# 42
  • София
Честит рожден ден на всички рожденници днес. Да са живи, здрави и много щастливи!

# 43
  • Пловдив
Честит рожден ден на Соня, Йоана, Мария, Ралица  Радина Петър, Константин и Христо!

И да не забравя, на Змейковица аватара е прекрасен!  Heart Eyes

Мерси, Ани - знаеш как да стоплиш майчиното сърце  Heart Eyes  bouquet
Много сте с сладки с Ивко на снимките  Hug

Лони, не се притеснявай - тука в Пловдив всички вече сме с къси ръкави  Mr. Green А за роднините на мъжа ти - напълно ти съчуствам - и аз бях бясна след Гергьовден  #Cussing out ... ама да не ви развалям настроението.... няма смисъл да хабя нерви пак  Crossing Arms

# 44
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Соня,Ралица,Йоана,Мария,Радина,Константин,Христо и Петър!ЧЕСТИТО И НА ПАТЕРИЦА И НА Хриси,Александър,Елица и Бояна.Весели,щастливи и винаги засмяни.Лони искрено ти съчувствам за проваления празник.И ние като си отидем в Хасково става същата суматоха.Затова ако се случи да ми дойдат повече хора на гости предпочитам да излизаме навън,защото немога да  оставя Иван затворен цял ден вкъщи,а аз да принасям и разнасям.
Икати много сладък нашия приятел,да го нагушкаш от мен,обаче  ни правите съботаж с тази хубава снимка,ще плените пак Ема.
Момичета кажете какви хапчета за спиране на кърма?
Мимоз бромокриптина спира кърмата,но аз лично съм го пила преди да забременея заради висок пролактин и хич не ми действаше добре,затова не бих повторила.Има и едни Парлодел те са по-пречистени,но бях чула,че има вероятност след време пак да ти потече кърма.
Пипив честио ви първо зъбче.Цвети много е пораснала и как хубаво си показва зъбчето.
А а пловдивската банда нямам думи да ги нахваля,само дето много съжалявам,че докато бяхме в Пловдив не можах да ги засека в Градската,но на  Иван му хареса да пътува във влака,така че някоя събота може пак да се дотътрим.

Общи условия

Активация на акаунт