Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка!

• 10 548
  • 306
  •   1
Отговори
# 15
  • София
честито на рождениците ни!

ей кате, разписа се, да не те мисля Simple Smile

галюшанке, много е пораснала мариска, малко да не се видим и.... растат ей!!!  не чакат!  Mr. Green

имаше и още, ама... разсейвам се, пусто...

деска, как празнувахте р.д. на ивка? пусни снимкиииииииии  Flutter

мойта мома не искаше да пълзи в сф, но при баба си забрави проходилката и пропълзя, много е смешна, все едно плува, но поне не се пребива с тази проходилка  Crossing Arms

хайде,м лека вечер от нас! Hug

# 16
  • В сърцето на любимите мъже!
Честит Рожден ден и на днешните звездички - живи, здрави и палави!

А Н И, ти на фитнес ваканцията на спайдърспорт ли ще ходиш?

# 17
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ, АЛЕКС, ЕЛИЧКА И БОЯНА! ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИЧКИ ДЕЦА! ДА ПОСТИГАТ МЕЧТИТЕ СИ, ДА БЪДАТ ПОБЕДИТЕЛИ!

Ето линкът със снимките от нашия рожд. ден. От сърце благодаря още веднъж за хубавите пожелания на всички, които се сетиха за нас...  Heart Eyes
Празникът беше супер, всичко беше измислено и направено със страшно много настроение, въобще не съжалявам, че го празнувахме в семеен кръг. Вели се чувстваше ЕКСТРА  Mr. Green в свои води, сред хората, които го обичат най - много... Heart Eyes

Надявам се Даниеле да няма нищо против, че попромених темичката, че иначе не се събираше в полето...  Rolling Eyes Надявам се да ви харесва.
Кате, изобщо не се сърдя, напротив, много мило, че гледаш да ме облекчиш  Hug, та тук може би му е мястото да съобщя, че АКО по някаква причина съм възпрепятствана с тема-пускането  Laughing, непременно ще ви уведомя! Може и да изпишем 15 стр, но това не значи, че няма да пусна тема, защото аз си ги подготвям и обработвам по - отрано и ги запаметявам под друг формат.  Peace

Много сладки всички бебоци - Тери ме разтопи направо! Сладурана! Heart Eyes

Кабранска, дано Ивчото се озъби най- после, та и ти да си отдъхнеш... Милото детенце, кой знае колко го боли. Cry Ние, твоят верен фен - клуб с нетърпение чакаме да си възвърнеш обичайното присъствие на духа и неповторимия бодър стил...  Heart Eyes Praynig Wink

Гвен, дано Съни бързо свали Т и да оздравее, миличкото... Много ми е жал.  Cry Изпращам ви много положитела енергия,"дивотия" и "щуротия" от Велизар, пък дано ви прихване...  Laughing Hug Heart Eyes

Ние спим от 19 ч.  Shocked (тази вечер...) Днес спа дообяд, докато отидем за кухнята и цял следобед не е мигнал...  Crazy Чувствам се гроги. Ани, и на мен мисля, че някой ми смени детенцето. Да не го похвали човек. Става много рано, не може да издържи без сън до обяд, после цял следобед ми се пули, едвам го изтрайваме до 20 ч. ooooh!, ляга и сутринта е на изстребител...  Tired Как да му променя този скапан режим незнам...  Sick

Това е от нас, призовавам  Laughing всички да се разписват по - обстойно (дано малчовците ви дават време за това...  Praynig), че наистина само на поздравления го обърнахме. Naughty

# 18
Иги, няма да ходя никъде, но за същата ваканция става въпрос! Скъпия не ме пуска, а и на 21.05 имаме годишнина от сватбата и се надявам да ме изненада приятно. Да не би ти да си планирала да ходиш в Лозенец?

Олче, те режимите сами си ги правят. И аз като се опитам да му го променя и по объркан става. След малко ще ви разгледам снимките от РД.

Стискам палци Съни да е вече по добре и да не вдига такава жестока температура, че направо си е за страх.

И да не забравя, на Змейковица аватара е прекрасен!  Heart Eyes

# 19
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!
НЕКА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!

Ние малко се позагубихме, но не сме ви забравили. Иначе сме добре. Ходим сами и по цял ден правим бели. Пускаме ви една пресна снимка за да не ни забравите.

Много целувки

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 21:23 от veni_viki

# 20
Честити ходещи крачета на Вики!

Олче, сериозно ли наду 36 балона  Shocked Аз за нашия РД надух 2 и ми излезе въздуха!!!

Момичета, тези дето давате АМ, казаха ми че НАН нямало срок на годност  след отваряне. Можело да се ползва по дълго време, вярно ли е?

# 21
  • Плевен
Ани не ми се вярва да няма срок на годност след отварянето. Адаптираните млека са доста хигроскопични  newsm78.

# 22
Ани не ми се вярва да няма срок на годност след отварянето. Адаптираните млека са доста хигроскопични newsm78.
и аз така мисля, но нали никога не съм ползвала и каквото ми кажат вярвам.  Confused

Ето качих снимките от обедното ни излизане пред блока и от вечерната ни разходка днес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=129365&view=1&photo=41

# 23
  • София
Здарвейте мили мами, от сърце благодаря за пожеланията и специално за Ани   bouquet
Сутринта бях пуснала почерпка в темата на Катето, но нещо се е случило newsm78 и не си видях писанията, та затова с нещо по -пресничко ще ви почерпя

Това ни е тортатта от бебешкото парти, другото ще бъде в събота, а за да не ни забравите http://images17.snimka.bg/002822706.jpg.
Не съм дочела старата тема , а и новата малко по диагонал я минах, че нещо голяма лудница беше тези дни,та ако се изкажа нещо неподготвена моля да ме извините. Ходихме на консултация и размерите са 7.650 и 71 см, май девойката е една от най-дребните тук, но е щура като за трима. Имам някакви спомени, че Вели на Олчето търси форумска мома, е ние сме необвързани. Ще пусна още някоя снимка, но нещо нямам нерви за snimka.bg-днес, прави ми разни номера, а на мен ми се спи, и ще отложа за утре тази дейност.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НАБОРЧЕТА ХРИСИ,ЕЛИЦА И АЛЕКС!, както и на всички които пропуснах Embarassed
Ще бягам , че плаче. Лека вечер

# 24
  • София
Ани, точно сега разгледах кутията на НАН и наистина никъде не намерих да пише за времето, през което може да стои след като се отвори newsm78 Но по принцип аз гледам да спазвам да не се дава повече от месец от отворена кутия

# 25
  • Плевен
На нашето пише 3 седмици след отваряна на кутията  Peace. Прясно инфо  Mr. Green

# 26
  • В сърцето на любимите мъже!
И аз доколкото знам всички млека след отварянето могат да се ползват 20 дни.... та ние 2 пъти купуваме и става идеална сметанка за кафето.... Simple Smile

А Н И,
  аз спортувам при спайдърите, но за фитнес ваканцията "и да мечтая не смея" както се казваше в една песен. Толкоз дни без Момчо не мога да издържа.... след 2 години като спра да го кърмя... може би! Simple Smile  И още нещо... гледах ти снимките и ми направи впечатление облеклото на Ивко и твоето... защо го обличаш толкова много - ти си по потник, а той с дълъг ръкав и с грейка отгоре? Иначе е страшен сладур, а и ти си със страхотна фигура - никаква фитнес-ваканция не ти трябва!

Олче,
страхотни са снимките, явно купонът си го е бивало. Голям е сладур Велизар с тия зъбчета като зайче...

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 22:47 от Iggiberry

# 27
Олче,Кате/сигурна съм ,че и нейната тема е била също така красива/-страхотни сте  bouquet Heart Eyes Hug
Аз,въпреки гадното зъбоникнене съм си все така в облаците/то при мен е постоянно състояние,ама и да се тюхком и охкам...едва ли ще променя нещо-та гледам от веселата страна....а като си го направиш да изглежда весело,май по-лесно се преодолява/...та зъби ти си никнат-мама ще си пише.....остава ми и надеждата,че още само 4 и сме готови...кътниците се появяват чак към 2рата година и дотогава ще щракам с пръсти.....А,за ножа....след кратък размисъл,реших,че може някой/едно такова русокосо  и невинно наглед ангелче,например newsm78/ да му е помогнал на Ивчо Thinking....но пък явно аз вече трябва да внимавам какво и къде оставям,за да не ме посрещне пак"с гол в ръката нож" някой от наследниците Mr. Green
Гвен-дано Съни се оправи...от аккво е температурата,ходихте ли на лекар?А,за парите,то мвай всички сме така и хич не се притеснявай да споделиш/то май,ма й е на всички ни такъв....то не са празници,не е чудо...аз имам поне 10 рожденника...м/у които и баща ми и голямата снаха/на Сами/.....два абитуриентски бала,в събота посрещаме зълва ми от Америка.....и затова и за годишнината реших на Асен-тениска,дано я хареса/.........Но ще се радваме да те видим...и тук е мястото да споделя голямата новина-И АЗ ЩЕ ИДВАМ-МАМА FY ,СИСИТО И ТАТИТО ИМ ЛЮБЕЗНО МИ ПРЕДЛОЖИХА ДА МЕ ИЗВОЗЯТ ДО  АПРИЛЦИ newsm68 newsm44 newsm68...ЗА КОЕТО ИМАТ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ
Мимито беше писала,че имат проблем с избора на тоалет и тука пише/на листа със записките/че модата на туниките  още не е минала и може и с рокля и панталонче/пък бабата ако не разбира от мода ще се откаже от идеята...та да не изглежда странно детето Mr. Green...а ти Миме и кажи какво мислиш и си разтовари напрежението...тя ако е умна ще включи,ако не-проблема си е неин/
Олче,коментар за снимките-на следващото включване...че сега качвам от Пепсъновия рожден ден и нещо не смогвем със становете/че много нещо съм захванала освен това/...и докато ги кача,да пусна поне няколко бързи снимки:За качеството на снимките се извинявам,ама толкоз мога толкоз снимам Embarassed
Вени,честито ви прохождане...ама наистина се позагубихте...пишете бе,момичета.....и ти е много кипра щерката.....
Галюшанке....ти пък с тия зъби....ако знаеш какво си пожелаваш.....дано Мариска да ги изкара  бързо и леко Praynig.....

То аз докато писах/от поне час го правя/ и май понакачих повечето снимки-та ето ви и линка към тях:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=86..пък аз ще продължа да качвам......
А,сега забелязах,че май не съм прибрала всички гуми от колите/тези от Шел дето ги даваха-Ферарита-та-свалят се..../ и Иво се е почерпил с една......ама я залових навреме[smilie=smile3521.gif]
 ......хайде,лека и непробудна..........

# 28
  • София
А сега по същество.
Честит рожден ден на днешните рожденници Хриси, Елица и Алекс! Да са големи късметлии в живота!
Честито и на рожденниците от вчера на патерица. Разгледах снимките на Велизарчо и си личи, че е бил много щастлив вчера, а то няма и как иначе при такива хубави подаръци, украса, направена с толкова любов и такава торта. А това   bouquet  bouquet, Олче е за теб, че дори и при натоварената ти програма, пусна такава красива тема. Между другото, дай инфо и вашата торта от къде е, кучето е много хубаво Simple Smile
FY, направо се трогнахме от снимката на Сиси специално за Румчо. Толкова миличко гледа, като ангелче е и изглежда много добричка, все едно не може да прави бели. Обаче фаворит ми е онази снимка с морето за фон и Сиси със шапката Heart Eyes А на въпроса ти за Априлци, татито нещо бие отбой напоследък и още не мога да кажа със сигурност дали ще дойдем, а сега се сещам, че срокът за резервациите е до вторник newsm78 Rolling Eyes Ще го помислим още...
Иначе ние сме добре, мъча се да науча Румката да казва чао, обаче въобще не вдява още, само като го питаш колко голям ще порасне и прави едни такива възклицания и вдига ръце.
Дано Съни да не го мъчи вече температурата и да си спинка добре.
Лека нощ!

# 29
Браво Олче! Поздравления за красивата ни темичка!   
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСАНДЪР, ХРИСТИНА, БОЯНА И ЕЛИЦА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,  ВЕСЕлИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!

Аз докато разгледам всички снимки и то ще стане утре. Та в тази връзка Олче,  адаша е прекрасен специални целувки за него. От снимките личи, че е много щастлив и много хубави подаръци сте получили.
Ани, много хубава фото сесия сте си направили с Ивко. Той е страшен бонбон, а както съм  казвала и преди имаш страхотна фигура.  За АМ три седмици му е срока след отваряне, но на мен ми се е случвало и след като изтекат да давам и не сме имали проблеми. Утре ще снимам леглото на Зари и ще ти пратя снимките, че днес програмата беше пълна и не смогнах.
Като гледам пловдивската банда, направо ми иде да паля колата. Момичета много сте сладки, а за децата няма да говоря................... те са слънца.   
Честити ходещи крачета на Вики.

Дано Съни да не го мъчи вече температурата и той и мама да са спокойни.

Отивам да спя, че снощи в 3 часа Зари ми спретна купон и днес гледам  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт