Честито на всички рожденници от днес и предишните дни!
На мен тези дни ми беше толкова криво, че въобще не ми се пишеше във форума. Още ближа рани от Гергьовден... Хубаво обмислях за рожденния ден какво и как, но хич и не се сетих, че всичко /или по-точно всички/ ще ми се стоварят на главата за именния ден. Като ни нападнаха едни роднини на Динко - чичо му с жена си, дъщеря си, зет си и двете им деца... и всичкия този народ в малкото ни холче, ни цъфнаха на вратата още в ранни зори - 10.00 часа/дет се вика по бели гащи ни свариха/, та се наложи да им сервирам закуска, обяд и вечеря. Тези хора си тръгнаха чак в 18.00 часа. Направо ми разбиха нервите, нарушиха ми личното пространство и направо се чувствах като Пепеляшка, само слагах и вдигах. Всички стаи бяха населени, децата им се търкаляха и спяха по леглата ни и накрая моето спа в количката навън...
За капак, свеки, която също е именничка, като чу, че родата им пристигнала се довтаса и тя и въобще не си направи думата да посрещне гостите тя. Тръсна се с една кутия бонбони "Сезони" и една кутийка млечна салата, а аз направо...
и си тръгна, чак след като ги изпрати. Добре, че Динко много ми помагаше през цялото време иначе нямаше да оцелея. Накрая, като трябваше да посрещам вечерта нашите приятели, бях като пребито куче. Да не говорим, че не можах да посрещна като хората собствената ми сестричка,тя горката, като видя колко народ са се изплаши и от неудобство, да не стават много, че и те са с две дечица си тръгнаха на десетата минута.Поне на другия ден, като видях свекърва ми и казах, че тази грешка повече няма да я правя - да им посрещам аз роднините с малкото дете, а те всички да идват на готово. Който иска, и казах, да празнува у тях си. А тя дебила - мислела да ми предложи да идем у тях, но щяла съм да откажа и затова решила да си мълчи. Допълних, че така и е удобно и се врътнах.
Ох, оплаках ви се. Моля извинете ме, ако съм ви досадила, но още не мога да се побера в кожата си и да се оттърва от натрапчивото чувство, че жестоко ме използваха и изпързаляха. Чувствам се леко употребена...

Олче, първо темичката ни е отново без забележки и страхотна! А снимките от РД-то са невероятни и Вели колко е лъчезарен... Въобще не съжалявай, че е било в семейна обстановка. Личи си, че детенце се е забавлявало истински.
А и пловдивската банда са страхотни и купонясват на мах. Утре нашият тати ще пътува до Пловдив, но нас няма да ни вземе. Искам в Пловдииииииив!

При нас днес беше доста горещо и с Гоги открихме сезона на късите ръкави и крачоли. Съответно всички майки от квартала бяха втрещени как на сила си разболявам детето и съм го разголила едва при 30 градуса. Все са се възмущавали за лекото ни обличане, но поне до сега се стараеха да не ги чуя. Днес направо скандализирахме обществото и те целяха да ги чуя и да облека детето, горкото. Пък и на земята го оставила да седне. Ужас!!!
Как не извикаха социалните, просто не зная? Ей, няма ли край тази простотия, бе...!?
Ох, ще приключвам, че уж нямаше да пиша и ви залях с моя негативизъм. Дано скоро да ми мине, иначе ще изпуша тотално...
Лека нощ и целувки на всички бебешори, а Съни да оздравява!

morning
и един чай за Ани 
!Не мисля,че ще е проблем за Априлци да дойдете без резервация!
А,ти си ми голяма сладурана-хем слабичка,хем синеока,а пък и руса,абе мечта! 
Бояна е супер!

. За догодина обявяваш, че няма да сте си у дома и точка (нали и без това е почивен ден). 
,браво на теб.От страни е забавно ,но сигурно е доста трудно..Не ти е лесно хич..