Най-добре питай гинеколога си. Аз така и не ги пих, че ми трябваше само едно, а не никъде не пожелаха да ми поръчат.
и дано да си запазиш нервите......разбирам те и ти съчуствам......че и аз съм на подобни изживявания подложена често.....ама стискай зъби и другия път наистина-навън или табелка с карантина на вратата
....и дори да духа,то нали и вятъра е с тая темепература:thinking:
...
Ако пък не се сетят да си тръгнат им казвам, че ще излизаме и така...
.
. Също му давам круша. чушка, краставица, домат, суров карфиол и сурова тиквичка. Той само да види, че почвам да готвя и веднага е първа кипра до мен и вика "мамамамамамамам". И понеже ми сваля постоянно панталоните, като му дам нещо да ръфа и се укротява.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ, СОНЯ, ЙОАНА, РАЛИЦА, РАДИНА, КОСЬО, ПЕТЪР И ХРИСТО!!! 
На моя приятелка трябваше да й спрат кърмата, и едва ходеше милата от страничните ефекти на хапчетата.

Абе... "идеалната" с две думи;)

), че като ви видяхме за първи път и всички у дома буквално ахнахме!
Пу пу, да я нацелуваш куклата от нас! 
Ще се явява на поправка след още мъъъничко време, пък да видим, ако се постарае, може и да уцели... 
Всеки път страшно ви се радвам!
Остана безмълвен!
Адашът - също, но него си го знаем, че има фатален чар...
А от Ивко струи СЛАДОСТ, Ани, всеки път като го видя, ми навява асоциации с Мечо Пух

много обичам да я съзерцавам
. Та има ли свобони гаджета и кои са те!

Другия вариант е да е решил да се храни здравословно и вечер да хапва по леко.
А за пасирането , аз отдавна не пасирам. Днес дори му направих макарони от тези които купувам за нас, а те са си доста едри и си ги изяде без затруднения. А за любовните дръжки аз ги виждам,само вие не ги виждате, защото подбирам снимките
Такова нещо няма как да направим, то вашето легло предварително си е било замислено така. Много умно. По скоро трябва да направим варианта на Мимозата с "вилицата".