Отговори
С този мъж (българин) сме заедно вече 6 години. Връзката ни започна отдавна, още преди да се преместя в България. Аз имам дете, той също има деца от брака си. През всички тези години той ми повтаря, че с жена му са пред развод, че няма нищо между тях и живеят разделени в една къща само заради децата. Аз му вярвах и чаках.Големият проблем сега е, че жена му разбра всичко. От няколко месеца животът ми е ад. Тя ме тормози постоянно – пише ми ужасни заплахи в социалните мрежи, звъни ми по телефона, заплашва мен и моето дете. Страхувам се за сигурността ни тук, в чужда държава, където нямам голямо семейство зад гърба си.Когато кажа на него, че трябва да спре това и най-накрая да подаде документите за развод, той пак казва: „Изчакай, сега не е моментът, заради децата е сложно“. Повече не издържам. Чувствам се излъгана след 6 години чакане, а сега и уплашена за детето си.Има ли жени тук, които са минали през такъв тормоз от законната съпруга? Как реагираха вашите мъже? Трябва ли да подам жалба в полицията в България за тези заплахи, или това ще развали всичко окончателно?
Животът с него е всичко,за което съм мечтала, обгрижване,любов и внимание,екскурзии в Азия,Южна Европа,Сейшели,аз закупих имот в близост до Варна,заедно го обзавеждаме,през седмица сме на море в Гърция,Албания.Но все още законната не преживява нашето щастие и дава отпор за развод.
Как да постъпя?

# 1
  • Paris, France
Ееее, слаба работа е историята. Едно време какви пързалки имаше!

Подай жалба срещу съпругата за тормоз. Друго не мога да те посъветвам.

# 2
Съберете се всички в имота във Варна. Едната ще гледа децата, докато другата  е с благоверния на Сейшелите.

# 3
Кога работи този мъж, че всяка седмица е някъде?

Иначе май е моментът или ти, или съпругата му, да забременеете.

# 4
ИИ е напъплил форума и бълва тема след тема... скучно е.

# 5
Това е пързалка, ИИ, и нарочно е избрано да е "украинка". За да събере хейт.

# 6
ИИ е напъплил форума и бълва тема след тема... скучно е.

Използвам редакция от GPT,защото не съм българка.Пише го в заглавието!

Но ситуация е тази

# 7
Toва вече е прекалено - как се събраха толкова злободневни компоненти накуп не знам. Украинка, любовен триъгълник, морален виновник, законов виновник... Няма ли някакъв филтър за подобни теми???

# 8
  • самодивско дърво
Цитат
Има ли жени тук, които са минали през такъв тормоз от законната съпруга? Как реагираха вашите мъже?

Нашите са си наши, не са нечии чужди.
А този не е твой, той е нейн. Simple Smile

# 9
  • София
Еее, очаквах специална операция в рамките на 3 коментара срещу украинката крадяща български съпрузи. Разочароващо. JoyJoyJoy

# 10
  • самодивско дърво
Иначе май е моментът или ти, или съпругата му, да забременеете.

Защо само едната? И двете, за да има близнаци от различни майки. Flushed

# 11
И като си украинка какво? Хванала си Господ за шлифера ли?

# 12
С този мъж (българин) сме заедно вече 6 години. Връзката ни започна отдавна, още преди да се преместя в България. Аз имам дете, той също има деца от брака си. През всички тези години той ми повтаря, че с жена му са пред развод, че няма нищо между тях и живеят разделени в една къща само заради децата. Аз му вярвах и чаках.Големият проблем сега е, че жена му разбра всичко. От няколко месеца животът ми е ад. Тя ме тормози постоянно – пише ми ужасни заплахи в социалните мрежи, звъни ми по телефона, заплашва мен и моето дете. Страхувам се за сигурността ни тук, в чужда държава, където нямам голямо семейство зад гърба си.Когато кажа на него, че трябва да спре това и най-накрая да подаде документите за развод, той пак казва: „Изчакай, сега не е моментът, заради децата е сложно“. Повече не издържам. Чувствам се излъгана след 6 години чакане, а сега и уплашена за детето си.Има ли жени тук, които са минали през такъв тормоз от законната съпруга? Как реагираха вашите мъже? Трябва ли да подам жалба в полицията в България за тези заплахи, или това ще развали всичко окончателно?
Животът с него е всичко,за което съм мечтала, обгрижване,любов и внимание,екскурзии в Азия,Южна Европа,Сейшели,аз закупих имот в близост до Варна,заедно го обзавеждаме,през седмица сме на море в Гърция,Албания.Но все още законната не преживява нашето щастие и дава отпор за развод.
Как да постъпя?

А украинецът, законният, какво казва по въпроса?
Питай него.

# 13
Аз си имам дете,той-също.В момента не сме пожелали бременност, бави се разводът и това е проблемът, който отравя живота и бъдещата ни почивка. Една формалност,но е важна.

# 14
  • самодивско дърво
Да, бъдещата почивка е много важна.
Всъщност точно колко след като всяка седмица сте на почивка?

Общи условия

Активация на акаунт