ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 5

• 26 649
  • 508
  •   2
Отговори
# 495
  • софия
Здравейте! Публикувани са таксите за платено обучение в сайта на СУ.

# 496
Девойката на моя приятелка си търси компания за пътуване по младежката програма Discovery EU. Ако има набори, които си търсят групичка за пътуване, ми пишете да ви свържа.

# 497
  • София
Мисля, че теста беше пуснат тук, в темата.
Не казвам, че не трябва консултант, само, че теста може да си направи и сама.

Сега ми стана любопитно... къде го този тест? Да видя дали ще ми каже, че е трябвало да стана режисьор (в ДГ така казвах)...

# 498
  • София
Момичета, стискам палци на всички Flowers Four Leaf Clover

st. Dobri, поздравления за младежа Kissing Heart

И аз като _re_ge съм като в небрано лозе относно КСК, но искрено желая успех на наборчетата ни и се вълнувам с вас Kissing Heart

# 499
  • София
Точка 14 от днешното заседание на МС е проект на решение за утвърждаване на броя студенти.

# 500
Точка 14 от днешното заседание на МС е проект на решение за утвърждаване на броя студенти.
За всички университети ли ?

# 501
# 502
Днес е и изпита в УНСС.

# 503
  • София

Ох, а какви бяха сроковете за здравните... и може ли ПИК да се вземе от областните НАП или трябва да се ходи до централното?..

# 504
  • София

Ох, а какви бяха сроковете за здравните... и може ли ПИК да се вземе от областните НАП или трябва да се ходи до централното?..

На нас ни пуснаха указания в Школо https://nra.bg/wps/portal/nra/osiguryavane/zdravno-osiguryavane/studenti
ПИК се вади във всеки офис на НАП.

# 505
  • София
Оф, нещо започвам да се сдухвам. Как на първо класиране миналата година в СУ мин.бал момичета е 29.45, а на второ е 29,72??? нещо не схванах

# 506
  • София
Просто някое момиче, което е било с други предни желания не е стигнало до никое от тях и е прекласирано.

# 507
  • София

На нас ни пуснаха указания в Школо https://nra.bg/wps/portal/nra/osiguryavane/zdravno-osiguryavane/studenti
ПИК се вади във всеки офис на НАП.

Много благодаря!!!!!

# 508
  • София
Просто някое момиче, което е било с други предни желания не е стигнало до никое от тях и е прекласирано.

Не е подскочила нагоре, но не е последната приета на първо - да бе, вярно, уф, че съм... благодаря, Лонита!

Общи условия

Активация на акаунт