Същевременно очакваме да е приет от първо в Пловдив и ще трябва да го запишем, докато чакаме второ в СУ, но пък не знам как ще стане с диплома… и изобщо едни надбягвания с времето в 90тата минута ще са пак.
Успех.Опитът е от преди 3 г. отиде където се е записал, отписва се и по-късно връщат парите по банков път, частично бе, е цялата сума - 20-30% задържаха. При това отписване върнаха студентската книжка, пазя я за спомен, че е бил студент на СУ

В нашият случай отписа се от СУ и записа в МУ-Сф.
Тук обаче се замислям, че би трябвало да са задържали дипломата при запитването (май тогава правилото беше, че я връщаха в началото на 1ви семестър), защото нямаше как да отиде първо да се запише в МУ, а после да се отпише от СУ.
Не стигнахме до второ класиране, така че няма идея как бе тогава.
И девойката ще я записваме на 1во класиране - ,каквото и се "падне", не можем да депозиране диплома за 2ро.
Продължавам да рефрешвам страницата на ТУ и никаква промяна по отношение на дешифрирането .... да им имам технологиите, срамота.
Признавам си, че ми е притеснено покрай предстоящия изпит и хамалогията около същинското кандидатстване, едно такова седмокласно ми е
.... че и посегнах на червеното 
(но не щото помагам на приятелка със седмокласник... За следващите бъдещи 7мокладници, няма да могат да помагам до тогава кой знае какво ще е
)Rodiva, честита ти студентка.