Щори за всекидневна

• 110
  • 4
  •   1
Отговори
Моля за помощ, правя ремонт на дневна с кухня. Чудя  се, дали перде щора ден и нощ да поръчам или вертикални щори . До сега съм  с вертикални щори , имам котки и долната верижка почти я няма.
Дали в помещение - кухня е  удачно перде,няма ли да се замърсява лесно,обичам да готвя .
Моля за мнения и съвети.

# 1
Лично аз не харесвам никакви щори, особено вертикални. Не са ми уютни и ми носят усещане за офис (и то зле направен).
Ако прозорците и гледката позволяват бих направила компромис с такива щори, но ако съседите ще ме гледат не бих.
(Камбинация от щори и перде, произволна снимка от интернет)

В кухнята винаги съм имала перде и не е имало проблем.

# 2
Лично аз не харесвам никакви щори, особено вертикални. Не са ми уютни и ми носят усещане за офис (и то зле направен).
Ако прозорците и гледката позволяват бих направила компромис с такива щори, но ако съседите ще ме гледат не бих.
(Камбинация от щори и перде, произволна снимка от интернет)

В кухнята винаги съм имала перде и не е имало проблем.
Почти нямам избор,комшийката  е на 20 м ,малко над нас и гледа в стаята,дори веднъж дойде да иска определен нож.Joy

# 3
Сложи си външни щори, ламелни или ролетни, а вътре някакви тънки перденца за уют. Те се перат лесно, не се гладят и се окачват мокри веднага след прането.

# 4
Щом е така близо пердета и плътни пердета и външни щори 😁
Външните щори при жега и студ са добра изолация. Плътните пердета за уют.

Общи условия

Активация на акаунт