За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 21

• 4 088
  • 116
  •   2
Отговори
# 75
Първо, честит рожден ден на това прекрасно момче с големи очи Линлин. Искрено се надявам да успее, да спечели наградите, които иска и да стане добър като идола си - Ху Гъ:
🤣 Animal Unicorn Animal Unicorn Animal Unicorn

и още
Скрит текст:

# 76
  • България
Prinx, за одитори и то какви.
Специалната трета група, които имат доста интересна работа. Laughing

# 77
Joy, ама като ти кажат одитор и си викаш "сериозна работа" а и заглавието Filing, си представяш Досиетата не знам си какво.   Викаш - да ги гледаме.  То и аз му се канех заради Главната, само да разчистя малко време.

# 78
  • България
Забавни са.
Не смея да пиша много подробности.
И всичко си течеше с Роцино темпо.

# 79
  • пак на Рив Гош
И всичко си течеше с Роцино темпо.
😂
Мярка за развитие на отношенията в к-сериалите - 1 Роца (първи трепети на около 33% от действието, първа целувка на около 66% , рамен късно вечерта - между 75 и 80%, последван от раздяла на 85% и заживели щастливо до края на дните си 95%-100%) 😂.
Готини бяха одиторите, и забавни.

А аз съм още на половината на Жасмина, вървя бавно и полека към края, особено обнадеждена от финала му.

Покрай всичката музика в темите, а и в плейлистата ми, взех та си купих билети за концерта на BIGBANG през септември на Стад дьо Франс. Ще гледам наживо как Десунг ми пее Look at Me, Gwisun 😆

# 80
  • вятърничава
Роца,честито!Не ти ли стигаха сериалите, та и по кпопа се захласна.
Тази компания по принцип друго освен интриги и скандали произвеждаше ли?

Notes from the Last Row (2026) еп.1 от само 6 - добро начало, изглежда интересно, дано да си струва гледането. Актьорите са чудесни, и аджушитата и младите.

Tuon, нашият мистър Flowers Watermelon /Twinkling Watermelon (2023)/, познат също и като Animal Dragon на Flowers Strawberry /My Dearest Nemesis (2025)/ ги забърка едни, ще видим какво ще излезе накрая.

# 81
Notes from the Last Row не е лош. Предсказуем е сценария. На мен ми беше малко скучно и един епизод го гледах на 3-4 части. Choi Min Sik изигра страхотно ролята си. Така се вживяваше, че емоциите му се усещаха през екрана. Страхотен е!

# 82
  • България
bb6, май трета група беше най-заета.
Много добре са ги подбрали.
Реално и при нас е така, покрай интимните връзки върви и работата. Laughing

# 83
  • пустинен пъпеш
Изгледах китайския Nothing Gold Can Stay(2017),харесва ми и въпреки многото серии съвсем мъничко попревъртях в няколко серии .Добре изпълнява ролята си Chen Xiao ,а актьорът в ролята на Du Ming Li успешно пресъздава отблъскваща почти невестулчи нрав и използвани от героя му евнух похвати.Главната е действена и жизнена,не случайно е обичана от трима от героите,готови всячески да я защитят.Питър Хо излъчва благост с ролята си в няколко начални епизода.Действието започва около 1880 г. и проследява приблизително следващите 20-тина години,времето свързано с наближаващия край  на монархията.А по-нагоре и емоционални моменти са озвучени с два затрогващи инструментала,единият на пиано,а другия на флейта и цигулка .Според крайните надписи сериалът е по реална история.Бях си набелязва да гледам Legend of the Magnate (2025)  и оказва се,че Chen Xiao е в главна роля,та ще го гледам.

# 84
  • Русе
....................................
Бях си набелязва да гледам Legend of the Magnate (2025)  и оказва се,че Chen Xiao е в главна роля,та ще го гледам.
Гледах го като текущ сериал. Това ми е първата среща с Чен Сияо и, признавам, той ме грабна от раз. Рядко ми се случва! По природа не съм от търпеливите, харесва ми да има действие, а не на час по лъжичка.
Тук действието обхваща по-дълъг времеви период, но изобщо не ми беше скучен! Даже не помня дали съм ползвала мишка...Надявам се да ти хареса и на теб "Магната"!

# 85
Изгледах китайския Nothing Gold Can Stay(2017),харесва ми и въпреки многото серии съвсем мъничко попревъртях в няколко серии .Добре изпълнява ролята си Chen Xiao ,а актьорът в ролята на Du Ming Li успешно пресъздава отблъскваща почти невестулчи нрав и използвани от героя му евнух похвати.Главната е действена и жизнена,не случайно е обичана от трима от героите,готови всячески да я защитят.Питър Хо излъчва благост с ролята си в няколко начални епизода.Действието започва около 1880 г. и проследява приблизително следващите 20-тина години,времето свързано с наближаващия край  на монархията.А по-нагоре и емоционални моменти са озвучени с два затрогващи инструментала,единият на пиано,а другия на флейта и цигулка .Според крайните надписи сериалът е по реална история.Бях си набелязва да гледам Legend of the Magnate (2025)  и оказва се,че Chen Xiao е в главна роля,та ще го гледам.

Аз още гледам - мисля, че съм към 50-ти епизод.
Също ми харесва - сериозен сериал, не са само кокошки в харема и не е само любов Simple Smile

Главната играе изумителна красавица в други сериали (повече от един) - добре изглеждаща жена е, но промяната в поведението и излъчването й е много драматична.

Също мисля да гледам за магната.

# 86
Love has fireworks изгледан и изреван. Не 10/10, 100/10 му е малко.

# 87
  • Русе
"Изреван"?  Аз се забавлявах през цялото време. Ревах на друг сериал с Уан Чуран, "Fireworks of My Heart"

# 88
"Изреван"?  Аз се забавлявах през цялото време. Ревах на друг сериал с Уан Чуран, "Fireworks of My Heart"
Тъкмо щях да питам кой точно от филмите, които имат "фойерферки" в заглавието става дума. Докато си търся какво да гледам ми направи впечатление, че ако нещо не ми е по вкуса (с по-модерна тематика) обикновено се съпътства от някаква неловка музика за фон, която направо ме вбесява. Дано благодаряние на win сега да попадна на нещо добро. Благодаря и на Уникорн88. Прохладна вечер желая!

# 89
  • Русе
victoria vassileva, и двата "Фойерверки" са на съвременна тематика. Не знам кой ще ти допадне! Партньори на Уан Чуран:
"Фойерверки на сърцето" е с Ян-Ян, лекарка и пожарникар. Не е комедия, има добро съдържание.
"Фойерверки на работа" е с Тан Чианси (аз си го наричам Гласът Simple Smile) - офис-комедия, финанси, бизнес и PR.
И в двата сериала играта е върховна!

Общи условия

Активация на акаунт