За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 21

• 7 184
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
Ето ги и китайските за август

# 211
  • Русе
Не смея да допълвам , но видях за дата 02.08 "The genius of girlfriend" - 28еп. с Тиян Сиуей и Хо Иитан.

# 212
Уин, да, и този е потвърден. Много се радвам за Hu Yi Tian. Миналата година го бяха сгащили фенове на някакво летище и той казал, че се пенсионирал. После агенцията му официално отричаше. Коментираха, че вече не го канят в главни роли, а той отказвал второстеппени, защото започне ли веднъж, после вече няма връщане. Въпреки, че на този сериал конкретно сюжетът ми звучи малко бозав, се радвам, че той е обратно в играта.

# 213
Тъкмо гледам Blossoms in Adversity с Hu Yi Tian. За пръв път го засичам из китайските сериали, а вече съм изгледала много такива. Личното ми мнение е , че не е кастнат сполучливо и играта му не се получава. Иначе е /цитат от сериала/ "красив и висок", което за китайците май често е едно и също... Препоръчайте ми сериал с Hu Yi Tian - много искам да го видя в роля, която наистина му пасва.

# 214
  • България
Не съм фен на актьора, но сериал с негово участие в главната роля, който съм харесала е Handsome Siblings (2020)
9,5/10.

# 215
Ако не греша играе в Go,go, squid, макар и по-второстепенна роля. Но именно заради него и контраста в играта му с Ли Сян не гледах продължението. Няма заряд в емоциите му за мен..?
за петък вечер:
https://www.facebook.com/share/r/18x882Gk3i/

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 21:23 от victoria vassileva

# 216
Тъкмо гледам Blossoms in Adversity с Hu Yi Tian. За пръв път го засичам из китайските сериали, а вече съм изгледала много такива. Личното ми мнение е , че не е кастнат сполучливо и играта му не се получава. Иначе е /цитат от сериала/ "красив и висок", което за китайците май често е едно и също... Препоръчайте ми сериал с Hu Yi Tian - много искам да го видя в роля, която наистина му пасва.

При мен този сериал държи рекорд - единственият, изгледан 4 пъти. И чак на четвъртия успях да оправя всичките тези жени, коя на кой е съпруга, коя е дъщеря, коя е наложница Joy При първото гледане и моята реакция беше "оф, не можеше ли някой друг актьор да сложат". Но после така свикнах с него, че не мога да си представя друг на негово място. Отделно, конкретно в този сериал незнайно защо много са го прецакали със стайлинга - знаеш в другите сериали какви разкошни коси им слагат, а него са го направили на проскубана кокошка.

Ако не греша играе в Go,go, squid, макар и по-второстепенна роля. Но именно заради него и контраста в играта му с Ли Сян не гледах продължението. Няма заряд в емоциите му за мен..?

Да, двамата са братовчеди и си разменят ролите, във втората той е в главната. На мен ми харесаха с героинята, хубава двойка бяха. Със сигурност не е велик актьор. Но лично за мен има толкова по-неприятни, които са супер популярни, а аз тайничко се надявам да решат да се пенсионират и отдадат на ресторантьорство, за да престанат да обират хубавите сюжети Smiling Imp

# 217
  • Русе
А на мен Хо Иитан ми е симпатичен и интересен. Гледах го в "Скаридата" и в "Blossoms in Adversity" - в единия Втори план, в другия - Главен. Да, емоционално е обран и изразява с очи. Повече ми допада това, отколкото да гледам клоунада! Жалко е, че не е търсен, че не попада на режисьор, който да му гласува доверие!
Ето малко факти за него, може би не ги знаете:
Той е специализирал  ландшафтна архитектура в Политехническия институт Ханджоу Уансян. Негов приятел го вкарва в модния бизнес ( с тази височина от 1.88м), а от там до филмовия бизнес е една крачка.
През 2017-а в сериала " A Love So Beautiful" изпълнява последната песен "It's a Dream".
Има талант момчето...

Общи условия

Активация на акаунт