Къде в Бургас(2) ......

• 106 753
  • 568
  •   1
Отговори
# 105
  • DE
А, трудна работа. Фризьор не се препоръчва току така. На мен може да ми харесва как работи, ама на тебе не.
В кой квартал живееш?

В центъра,но съм с кола така че няма проблем където и да е  Wink
Ходя при една  фризьорка на Патриарха до пресечката със Сливница. Има една денонощна аптека там. Малко салонче е в един гараж, но каквото съм и казала, че искам, това прави. Не взима скъпо - около 4-5 лв за постригване на връхчета.
Ако не се сещаш, ще ти обясня по-подробно!

# 106
  • На морето!
Ходя при една  фризьорка на Патриарха до пресечката със Сливница. Има една денонощна аптека там. Малко салонче е в един гараж, но каквото съм и казала, че искам, това прави. Не взима скъпо - около 4-5 лв за постригване на връхчета.
Ако не се сещаш, ще ти обясня по-подробно!
Ми то направо без пари  HugМерси много!

# 107
Момичета, моля ви, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска на триъгълника? Идва лято и започвам да се замислям, че това ще ми е най-удачния вариант, но съм на Вие с козметичните процедури и още по на Вие с козметичките...
Ако може и ориентировъчно цени да ми кажете?

Мерси предварително   Peace

# 108
  • Бургас
Момичета,благодаря на всички вас ,които ми помогнаха със съвет относно преглед при мамолог.  bouquetДнес бях при др Хрусанов,нямам причина за притеснение става въпрос за обикновенна мастопатия,просто отново съм бременна и гърдите ми едреят и са по-чувствителни.Др-а ми каза ,че бременността и кърменето ще повлияят положително на това. Peace Hug
Благодаря ви още веднъж момичета,супер сте!  bouquet

# 109
  • у нас
Момичета, моля ви, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска на триъгълника? Идва лято и започвам да се замислям, че това ще ми е най-удачния вариант, но съм на Вие с козметичните процедури и още по на Вие с козметичките...
Ако може и ориентировъчно цени да ми кажете?

Мерси предварително   Peace

На ул. Пробуда 56  има добра козметичка и не работи скъпо, за триъгълник незнам колко е, но ръцете целите ги прави за 8 лв. Ако искаш мога и телефон да ти дам.

# 110
  • Бургас
за кола маска на триъгълник препоръчвам Наталия или Галя от салон Екатерина. Мисля, че 8 лв. е но не съм сигурна. Можеш да звъннеш и да попиташ. Тел. 843778.

# 111
...нямам причина за притеснение става въпрос за обикновенна мастопатия,просто отново съм бременна и гърдите ми едреят и са по-чувствителни.
Много се радвам да прочета тези две неща.Особено второто . bouquetЛеко бременеене, Kloie.За цвят, този път ти пожелавам да сте спретнали мома Laughing

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 08:56 от Анонимен

# 112
Момичета,благодаря на всички вас ,които ми помогнаха със съвет относно преглед при мамолог.  bouquetДнес бях при др Хрусанов,нямам причина за притеснение става въпрос за обикновенна мастопатия,просто отново съм бременна и гърдите ми едреят и са по-чувствителни.Др-а ми каза ,че бременността и кърменето ще повлияят положително на това. Peace Hug
Благодаря ви още веднъж момичета,супер сте!  bouquet
Честито и лека бременност!Кърменето наистина ще оправи нещата.Едно хубаво и здраво бебче ти желая!

# 113
  • Бургас
...............просто отново съм бременна и гърдите ми едреят и са по-чувствителни.

Не знаеше, че си бременна?
Честито, спокойно бременуване  bouquet

Препоръчайте ми фризьор,който да не работи безумно скъпо и да има въображение-т.е. той да ми измисли прическата,че аз нещо нямам никакви идеи, предвид структурата на косата ми. Confused

Така.........., от няколко години търсих такъв фризьор (Илияна, Ангел, Кондев, Милен) който да промени прическата ми, бях с дълга коса и без бретон, исках промяна, но ми отказваха защото косат ми била чуплива.
Първата беше Катя, разбра ме без много обяснения, имах прическа, определено бях доволна, но за сметка на това доста коса ми свали. Ходих още веднъж, само за връхчетата. Само подстригване - 12лв.
Салона "Глория", се намира на ул.Самуил №28, втората пресечка под стоматологията посока Ботева, тел.816 416.

След това моята маникюристка ме изнуди, да отида при Гено (младо момче, работи с майка си), салона се намира зад клиниката на Михайлов. Първите два 2 дена бяха като в шок, но всичките ми приятели и познати много ме харесаха. Сега ПАК при него ще отида Wink. тел. 0888 430 252
Честно, бяло петно ми е, колко струваше подстригването, като ставах от стола бях блокирала, че не си спомням колко пари ми взе, но мисля че 12лв., не повече.

Аз пък, се двоумя при кой да отида за боядисване, сега съм с естествено кестеняв цвят на косата, но се прокрадват бели косми и стават все повече. Искам да ми я изсветлят 1-2 тона. Ако някой може да ми препоръча фризьор за боядисване?

Момичета, магазин, където се продава Опал, Триумф, РИМ?
Знам, че се коментираше, но не мога да го намеря.

Триумф в Трия, Пиргос и до Малебу.
Опал - кварталните магазинчета, Младост и магазин "Ита".
Рим - магазин "Ита", до магазин Егоист има бг бельо (отвън имат табела) и магазин за бельо и нощници в уличката (уф, как да го обясня) от тоалетните на "К и М" към Св.София, това е първия магазин, по един стълбички нагоре.
Но Рим ги издирвам от 6 месеца, от новата колекция от септември месец пуснаха 2 модела и дистрибутора за Б-с затвори склада. Сега ми казаха, че в края та тази седмица вероятно ще ги заредят.
А магазин Ита се намира на ул.Мара Гидик №2, продават и конфекция.
Предполагам, че търсиш голяма номерация сутиени, има един магазин (преди НГ го отвориха) до подлеза на театъра, от страната на ДСК, след механа "Гегата", просто марката ми изскочи от главата, но моделите и цените са както на Триумф

# 114
Благодаря, Миленика. Както винаги информирана. Simple Smile
Да, за голяма номерация ме питаха.

# 115
Ще попитам и тук защото другият форум явно много не се посещава. Ходят ли децата ви на частна детска градина. Събирам мнения и препоръки. Мислех да пусна Борис в занималня Ани, но в момента не приемат деца. Така че въпросът остава отворен.

# 116
На ул. Пробуда 56  има добра козметичка и не работи скъпо, за триъгълник незнам колко е, но ръцете целите ги прави за 8 лв. Ако искаш мога и телефон да ти дам.

Да, ще ти бъда благодарна.

За кола маска на триъгълник препоръчвам Наталия или Галя от салон Екатерина. Мисля, че 8 лв. е но не съм сигурна. Можеш да звъннеш и да попиташ. Тел. 843778.

Мерси и на двете.  Hug Ще звънна и ще се орентирам...
Цената не ме стряска... Просто исках накакъв оринтир да имам... Ха дано остана доволна, че лято иде...  Peace

# 117
  • Бургас
Ще попитам и тук защото другият форум явно много не се посещава. Ходят ли децата ви на частна детска градина. Събирам мнения и препоръки. Мислех да пусна Борис в занималня Ани, но в момента не приемат деца. Така че въпросът остава отворен.

Цитат
да малкият ходеше за по 2 часа в "Защо,защо" на Пробуда 53
има в" Смарти Парти" в пресечката на Богориди и фото Кодак,в момента не се сещам за името на улицата.
има и на ул.Поп георги номер 7" Пипи"
на нас  1-вата ни беше най-близо иначе другите са с много по-хубави бази!
Нещо друго по тях ако те интересува пиши.

# 118
  • у нас

Да, ще ти бъда благодарна.

0899 730 416-  Гери- козметик

Някой беше питал за фризьор - на същото място - 0899 311 134 - Мери - фризьор

# 119
kloie, в коя градина сте ходили? Ако можеш да ми дадеш някакви телефони за връзка и от коя си най- доволна? Каква е базата, има ли вариант да не се спи на обяд, какво ядът ей такива неща

Общи условия

Активация на акаунт