Къде в Бургас(2) ......

• 106 747
  • 568
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Хубави каишки от естествена кожа- на Богориди след музея.
Каишка за часовник сменям винаги при енгибаров на богориди
това едно и също място ли е? благодаря и на двете  Hug

# 91
предполагам, че е едно и също

# 92
Аз искам да питам....
Всички мебелни магазини ли правя доставка до дома?Допълнително ли се плаща и колко(средно).
За мамолог разбрах,но искам да посетя и гинеколог и уши,нос,гърло(на частно).Не разбрах само-първо да ида на ехо за гърдите и после при мамолог или обратно... Embarassed
Sorry за въпросите ама...ме няма в Бг отдавна и незнам откаде да тръгна Embarassed

# 93
  • Бургас
За мамолог разбрах,но искам да посетя и гинеколог и уши,нос,гърло(на частно).Не разбрах само-първо да ида на ехо за гърдите и после при мамолог или обратно... Embarassed

Първо ехограф, после (ако се наложи) хирург-онколог и накрая мамолог/мамограф.

# 94
  • Бургас
Аз искам да питам....
Всички мебелни магазини ли правя доставка до дома?Допълнително ли се плаща и колко(средно).
98% от мебелните магазини имат безплатна доставка на мебелите до дома (в рамките на града). Ако искаш да ти ги качват обаче до някой етаж взимат по 10 лв на етаж.

# 95

Мерси! И аз търся сандалетки,обаче проблема е че има малък крак /15-16 номер/ и никъде не мога да намеря малки.Гледам,че сте горе долу на нашата възраст и ако случайно купиш,да споделиш Praynig
[/quote]
вчера купихме от полиема на Бокал сандалетки, едни оранжеви такива много сладки, миришещи на ягодка. имаше и вашия новер. но аз мисля да взема и още едни белички или розовки. спряла съм се на К и К, защото мерихме едни на чипо, но по размер стават, но каишките отгоре не можем да закопчеем. явно моделът е такъв или на малката крачето там е по широчко, незнам. на К и К мерихме едни, които й бяха адси удобни, но цвета не ми хареса - кафеви, а аз искам да й се връзва с дрешките затова бели или розовки. в Събота ще получават стока и ще ходим да видим има ли нещо подходящо, че им се беше изчерпал нашият номер. в К и К има и като за вас номерца, но ако не ти е на лесно кажи ми какво точно търсиш е в събота като итеда ще проверя да ти кажа

# 96
Благодаря момичета!

# 97
  • Бургас
Момичета, един въпрос от бъдеща майка-къде се провеждат курсове за бременни в Бургас,но да е нещо качествено, а не да преповтарят статии от списания. Момичето е много стреснато и иска професионалистка, може би акушерка да го води. Някоя от вас ходила ли е на такова училище?

# 98
Майко,оправи си личната титла, не е "пораснала мама",а "порасТнала" . Аз поне така мисля като си правя справка с глагола "раста"  Mr. Green
И не знаех,че най-сетне се водя голяма   bouquet

# 99
Момичета, магазин, където се продава Опал, Триумф, РИМ?
Знам, че се коментираше, но не мога да го намеря.
Триумф изобщо не мога да се сетя къде има. Ей така кат' ме питат и запецвам. Simple Smile

# 100
  • DE
Момичета, магазин, където се продава Опал, Триумф, РИМ?
Знам, че се коментираше, но не мога да го намеря.
Триумф изобщо не мога да се сетя къде има. Ей така кат' ме питат и запецвам. Simple Smile

За сутиени ли? В Бс?
Има до Малибу, в Трията и в Пиргоса!

# 101
Да, да, за сутиени. Simple Smile В Бургас.
Мерси

# 102
  • На морето!
Ама как съм я пропуснала тази тема  ooooh!
Записвам се! Hug
....И вече имам въпрос  EmbarassedПрепоръчайте ми фризьор,който да не работи безумно скъпо и да има въображение-т.е. той да ми измисли прическата,че аз нещо нямам никакви идеи, предвид структурата на косата ми. Confused

# 103
  • DE
Ама как съм я пропуснала тази тема  ooooh!
Записвам се! Hug
....И вече имам въпрос  EmbarassedПрепоръчайте ми фризьор,който да не работи безумно скъпо и да има въображение-т.е. той да ми измисли прическата,че аз нещо нямам никакви идеи, предвид структурата на косата ми. Confused
А, трудна работа. Фризьор не се препоръчва току така. На мен може да ми харесва как работи, ама на тебе не.
В кой квартал живееш?

# 104
  • На морето!
А, трудна работа. Фризьор не се препоръчва току така. На мен може да ми харесва как работи, ама на тебе не.
В кой квартал живееш?

В центъра,но съм с кола така че няма проблем където и да е  Wink

Общи условия

Активация на акаунт