С

• 189
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета много съм объркана последният ми цикъл беше на 21 май с продължителност 28/29 дни овулацията по календар ми се падаше някъде 4/5 юни,но аз не я засичам и не се ориантирвам  само по календар а по болките който започват по време на овулация имах не защитен  полов контакт на 4 юни и на 5 срещу 6 юни няколко дни след това започнаха силни болки до сега нямам нито закъснение все още нито прецапано,но постоянно спя и ям когато вървя се задъхвам,ожасно сърцебиене и реших на 13 юни да си направя един ранен дигитален тест за бременост на марката Clearblue ще прекача снимки,след ревултата бях някак объркана реших да го върна понеже помислих че е дефектен макарче видях как мисли около 3 минути и показа този резултат върнах и взех нов новият по същият начин няколко дни по късно тоест днес 3 дни преди цикъл взех още един същият за ранни тестване само че от друг магазин,теста след 2-3 минутно мислене показа същият резултат на кутийката не пише никъде,че легнал минус и през средата черта типичечният +  за мен че е отрицателно не знам дали това е случайност как може 3 теста да са дефектни или просто съм бременна защото след този днес направих и една лентичка с чуствителност 10ml и тя се оказа отрицателна

# 1
https://bg-mam.ma/t/1854258
Не сте бременна. Това е минус, т.е. отрицателен резултат.

# 2
Тестът на снимката е отрицателен, ако беше плюс - цялото + трябва да е бяло. Виждат се просто очертанията, в които трябва да се появи втората черта реално.

# 3
Някъде в описанието да го пише !винаги ми е излизал нормален минус никога не ми са излизали странични очертания

Общи условия

Активация на акаунт